Author Topic: Osiguranje?  (Read 305 times)

Offline Laki

• View Profile
Osiguranje?
« Reply #20 on: May 11, 2007, 09:25:47 AM »
Jesi li mu zapamtio broj tablica.Ako jesi ( a auto se vodi na njega ) pokusaj u MUP-u da se raspitas o mjestu stanovanja,brze ces ga nac.A sto se tice batina i slicno, u mraku te poznati nece,kada pocne da mu puca. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Osiguranje?
« Reply #21 on: May 11, 2007, 02:37:40 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]i ja ti se divimzivci dobri trebaju da coek ne reaguje da gleda da mu neko namjerno auto lomi[/quote]I ja se divim definitivno, ja sam zivcan tako da bi ja vjerovatno platio onih  500 eura ili mozda prenocio koju noc u spuz ili neki obliznji zatvor!

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Osiguranje?
« Reply #22 on: May 12, 2007, 12:40:43 AM »
Ja sam mu odma rekao svaka cast kako je ostao miran...Siguran sam da bi ja morao kesirati 500e i malo prespavati u stanici da se meni nesto tako desilo!Nema sto,nacemo ga gore pa da plati sto je slomio,bas mu nije fer to sto se ne javlja na tel,samo dize zivce i pogorsava stanje!!!

Offline brzi_pas

• View Profile
Osiguranje?
« Reply #23 on: May 12, 2007, 03:08:25 AM »
uffff , tek sad procitah ovo....glupo je pricat, shta bi ja ili bilo ko uradio u situaciji da se nervozni kreten navrzne na "limenog ljubimca", ali opet samo mogu zamislit....uf, uf, uf!A za pare....... poshto predpostavljam kako ce se ovo zavrshit, drugi put uzmi licnu i cao....Mom drugu se desila slicna situacija, i to za mnogo vecu stetu, i mislim da je on (mi) jedini koji smo posle mjesec dana izvukli pare od coeka, a da taj nije prvo "zalozio" neshto puno vrijednije....pozdrav, i drugi put shto neko rece, gledaj put a ne "studenkinje"  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]i "pamet u glavu"  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]samo me interesuje kako bi debil reagovao da si ga udario u astru karavan!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
« Last Edit: May 12, 2007, 03:09:22 AM by brzi_pas »
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
Osiguranje?
« Reply #24 on: May 12, 2007, 06:47:02 AM »
pushti nek prodje godinu danana pa mu "najmjesti" "neshto" (jbg moram uopshteno preveliki je izbor)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Osiguranje?
« Reply #25 on: May 13, 2007, 03:52:03 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]samo dize zivce i pogorsava stanje!!![/quote]Mogu zamislit kako Denis dimi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline Nemanja

• View Profile
Osiguranje?
« Reply #26 on: May 29, 2007, 04:49:03 PM »
Sto se tice LOVCEN osiguranja to su smrde kakvih nema. sa spiska GOLF 4 morao sam da micem neke djelove jer nijesu hjtli da isplate.kao npr 4 gume 205/60ZR/16 koje nisu ni malo jeftinei tako nesto slicno smo morali smo mi placali I STO JE NAJGORE ISPLATILI SU NAS POSLE 4 MJESECA