uffff , tek sad procitah ovo....glupo je pricat, shta bi ja ili bilo ko uradio u situaciji da se nervozni kreten navrzne na "limenog ljubimca", ali opet samo mogu zamislit....uf, uf, uf!A za pare....... poshto predpostavljam kako ce se ovo zavrshit, drugi put uzmi licnu i cao....Mom drugu se desila slicna situacija, i to za mnogo vecu stetu, i mislim da je on (mi) jedini koji smo posle mjesec dana izvukli pare od coeka, a da taj nije prvo "zalozio" neshto puno vrijednije....pozdrav, i drugi put shto neko rece, gledaj put a ne "studenkinje" [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]i "pamet u glavu" [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]samo me interesuje kako bi debil reagovao da si ga udario u astru karavan! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]