Author Topic: Koliko Cesto.....?  (Read 377 times)

motorsport

• Guest
Koliko Cesto.....?
« on: May 05, 2007, 10:33:50 PM »
Dakle koliko cesto perete svoj automobil, i da li to radite sami ili ga odvezete u praonicu....???

Offline bo8an

• View Profile
Koliko Cesto.....?
« Reply #1 on: May 06, 2007, 12:06:25 AM »
kad je prljav operem auto od mog tate  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Koliko Cesto.....?
« Reply #2 on: May 06, 2007, 12:39:07 AM »
Zavisi od vremena ali u prosjeku jednom sedmicno i to u praonu  pa onda ja to obavezno usavrsim! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline Laki

• View Profile
Koliko Cesto.....?
« Reply #3 on: May 06, 2007, 07:27:16 AM »
Perem ga dva do tri puta mjesecna,a nekad prodje cio mjesec da ne operem.A perem ga u praonu.
« Last Edit: May 06, 2007, 07:28:01 AM by RS-6 »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Nemanja

• View Profile
Koliko Cesto.....?
« Reply #4 on: May 06, 2007, 07:30:21 AM »
Ja je perem vjerovali ili ne 2 puta NEDELJNO  ,  uz stalno ciscenje prasine

Offline X3M

• View Profile
Koliko Cesto.....?
« Reply #5 on: May 06, 2007, 10:55:58 AM »
jedno 3-4 puta godisnje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]unutrasnjost cesce odrzavam, a spolja kad ga god operem (veoma rijetko [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ) pane kisa i to ova glibava [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]trenutno mi je auto ka' da sam reli vozio, juce pade neki glibez a tamna boja... katastrofa!

Offline Domo_TS

• View Profile
Koliko Cesto.....?
« Reply #6 on: May 06, 2007, 03:25:51 PM »
ja ga perem svako trece jutro [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] shalim seperem ga kad je prljav,tachnije,pere ga perionica.

motorsport

• Guest
Koliko Cesto.....?
« Reply #7 on: May 06, 2007, 03:32:04 PM »
ja ne volim da ga perem u praonice... al kad sam u PG primoran sam... a u HN ga sam perem, bar jednom sedmicno, al sve zavisi kakvo je vrijeme, zimi npr. manje jer je non stop kisa......

Offline Laki

• View Profile
Koliko Cesto.....?
« Reply #8 on: May 06, 2007, 05:19:08 PM »
Kakvo mi je jutros auto bilo,to je bruka.Nisam ga mogao prepoznat,kako je bio prljav od ove kise sto je sinoc padala.Oprao sam ga prije pola sata.
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Koliko Cesto.....?
« Reply #9 on: May 06, 2007, 06:20:57 PM »
imam auto oko 10tak dana, do sad sam ga oprao jedno...15 puta [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]i ima da ga perem svaki chas jer do sad nisam imao SHTA da perem..tj krajzlera jesam chesto chesto.moze li dodatno pitanje : koja "sredstva" koristite i koji nacin pranja praktikujete?ja koristim turtle wax shampon koji ima voska u sebi...prvo ga isperem hladnom vodom, pa u kofu tople ovaj shampon... pa onda jelenskom sushenje.Pa onda neki sprej za ciscenje i poliranje felmi isto turtle wax, skida odlicno prashinu od kocnica itd
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Domo_TS

• View Profile
Koliko Cesto.....?
« Reply #10 on: May 06, 2007, 06:22:11 PM »
[!--quoteo(post=25129:date=May 6 2007, 07:19 PM:name=RS-6)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(RS-6 @ May 6 2007, 07:19 PM) [snapback]25129[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Kakvo mi je jutros auto bilo,to je bruka.Nisam ga mogao prepoznat,kako je bio prljav od ove kise sto je sinoc padala.Oprao sam ga prije pola sata.[/quote]nije samo tebi nego svima.
« Last Edit: May 06, 2007, 06:22:52 PM by borus_mudus »

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Koliko Cesto.....?
« Reply #11 on: May 06, 2007, 07:17:13 PM »
ono nije kisha...ono je blato padalo.Sprdnja.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Stivi

• View Profile
Koliko Cesto.....?
« Reply #12 on: May 06, 2007, 08:14:14 PM »
Ja ga zimi veoma rijetko perem jer je cesto kisha i chuda pa nema rashta ali unutrashnjost redovno chistim jer ne podnosim urnebes, ljeti obicno ga perem jednom nedeljno.PS. trile pazi da mu boju ne skinesh [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]))  imash sto prati brate [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
\" If you love something let it go, if it comes bac

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Koliko Cesto.....?
« Reply #13 on: May 06, 2007, 09:03:02 PM »
Perem ga iskljucivo rucno a najcesce ga pere otac jer ja kad pocnem onda ga perem komplet, ocevo auto perem jednom nedeljno maximum. Imam svu potrebnu kozmetiku od ma fra za gume, za unutrasnjost, strasan sundjer, crijevo ispred kuce na hidrant [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /], jelensku kozu, sprej za stakla i magicnu krpu!Kad dobijem svoja kola ta ce da se peru po potrebi al unutra mora biti kao u apoteku!

Offline Laki

• View Profile
Koliko Cesto.....?
« Reply #14 on: May 06, 2007, 09:10:06 PM »
[!--quoteo(post=25151:date=May 6 2007, 09:03 PM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ May 6 2007, 09:03 PM) [snapback]25151[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]crijevo ispred kuce na hidrant [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote]Krades vodu jel Milane?
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Koliko Cesto.....?
« Reply #15 on: May 06, 2007, 09:20:37 PM »
NE nego je hidrant za gasenje pozara a ja ga koristim u bolje svrhe (da se ne pokvari od stajanja), ne koristim ga samo ja neko komplet komsiluk (oni koji nemaju hidrant ispred svoje)!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Koliko Cesto.....?
« Reply #16 on: May 06, 2007, 09:37:11 PM »
moze li kako onaj kompresor ostetit farbu?ja sam njim uspjesno prao pezhoa... odlicni rezultati.ne znam dal na klia da probam, olakshao bi mi posao maximalno
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Koliko Cesto.....?
« Reply #17 on: May 06, 2007, 09:55:55 PM »
JA sam gledao ljude da peru.Drugu mi je na peticu otpala farba sa branika (prednjeg) od kompresora al ima garanciju pa je bio na farbanje

Cici

• Guest
Koliko Cesto.....?
« Reply #18 on: May 06, 2007, 11:20:40 PM »
Jooj, sad sam se pokajala sto sam kupila metalik crni auto. Sve se bre vidi. Trebala sam neki metalik sivi... U svakom slucaju....2 puta nedeljno u perionici [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Koliko Cesto.....?
« Reply #19 on: May 06, 2007, 11:49:12 PM »
[!--quoteo(post=25175:date=May 6 2007, 11:55 PM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ May 6 2007, 11:55 PM) [snapback]25175[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]JA sam gledao ljude da peru.Drugu mi je na peticu otpala farba sa branika (prednjeg) od kompresora al ima garanciju pa je bio na farbanje[/quote]e ne znam kakav je to kompresor koristio... ja sam pezhoa prao makar jednom nedeljno... i eto ga ka' novi
slam.poke.drop.tuck.dope