[!--quoteo(post=24787:date=May 3 2007, 09:10 PM:name=GTI mk3)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(GTI mk3 @ May 3 2007, 09:10 PM) [snapback]24787[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Moguce da je pravio i ranije al kazem da se kod nas culo za njega tek u poslednjih 3-4 godine.I tada kad sam cuo cuo sam za pojacala a za zvucnike skoro, mada iskreno mislim da je magnat jacinom u rangu sa alpinom al da jealpina mnoogo kvalitetnija i skuplja [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote]opet sve na prici sto si cuo,alpine pravi dobre HU,pojacala i woofere(type r,x),a zvucnici su im katastrofa sem x serije,koja kosta recimo za 13 cm kompo oko 300e par.cak su mi bolji pioneer zvucnici,ali ih zato magnat zestoko sisa.meni elipse u auto magnat od 2x150rms [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] ,a alpine najace 2x55 rms,a pioneer 2x80rms,kenwood 2x90rmsa mogu misliti koja ce snaga da bude seriji magnat new edge elipsama,kad 13 cm imaju 2x180rms.ustvari ja sam lud sto se prepirem,vi za vase pare znate sta je najbolje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][!--quoteo(post=24795:date=May 3 2007, 09:52 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ May 3 2007, 09:52 PM) [snapback]24795[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]bash kontraja sam se bash pitao shto tog brenda nema kod nas zadnje 5-7goda chuo sam za magnat od rodjenja!neshto kao becker ili blaupunkt (neshto ih nema zadnje 5-6god)eto vidjeh u onog novog ferarija shto je tdi slikao becker (kolko mi se chini)takodje nisam pobornik da je sve iste marke (chesto je to nemoguce)![/quote]da a uvozio ga je voja elektroniks i to nezvanicno,bez zastupnistva i lupao je cijene,pa je prestao,a zasto neznam,pa ga nije bilo jedno 5-6godina na trzistu,dok nije slucajno moj kolega uzeo zastupnistvo za srbiju,a ja za cg,stim sto ja tek sad otvaram firmu i krecem uskoro sa veleprodajom i maloprodajom.i da se pohvalim,prezadovoljan sam kvalitetom robe,kao i musterije