Pricali smo madjo, moj ustvari nash savjet Ti je da onaj tvoj branik sto imas odfikaris po polovini, zatim "privaris" donji dio od Logana ili Megane-a II a najljepCe bi mu pao od restilizovanog Logana ili Clia Storie, sa onim original crnim mrezicama, okruglim maglenkama, sve fino sredis i imas extra uravnotezen izgled auta, felme mu i dalje ostanu taman kolke trebaju (aj probaj da zamjenis te 15-ice, ima da ti te nove djavolisem rofl). Stakla strasno malo zatamnis, farove si valjda vec pocrnio, i onda se fino bacis na unutrasnjost i konacno se batalis lakiranja, kitovanja, plasticarenja kurs palc. Obavezno malo sredi motorni prostor, one vezne limove i djelove blatobrana, zadnji put kad sam gledao bila se podigla farba i nije bas najbolje bilo lakirano. U interieru probaj da nadjes komplet sve od 16V modela mada prednje siceve vec imas, novi crni tepih i te rucice. Sve dubinski ocistis i sredis i ima te vodim u Cesku na Styling takmicenje da ih oderes malo tamo!Ziv mi bio i sve polako s andjelima.