Author Topic: Renault 19  (Read 24741 times)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Renault 19
« Reply #940 on: November 10, 2008, 02:59:42 PM »
Slusaj,mozes da zatezes taj trap koliko idje mozes,ja znam da djelovi nisu original i znam da ne moze biti ka sto je na suto 5-10 godina mladje.Pretpostavljam da si uzeo ''simer'' pakne , ok one nisu lose !EYQUEM kablovi ? A7 ILI A8 svecice,zaboravio sam ...Koja korpa i koliko para ? Moze li sad da prodje vise od 2.500e ?

Majka mi je rekla da moze ...

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« Reply #941 on: November 10, 2008, 04:29:12 PM »
davore jesi ti neka gatara ili neshto shta li ? brate pokushavash svudje da se ubachish u svaki razgovor u sve ocesh da se razumijesh ( ne kazhem da se ne razumijesh ) chush pitash me "pretpostavljam da si uzeo simer pakne? ok nisu loshe" "EYQUEM kablovi ?"...smijeshno brate...djelove ne kupujem nove...i ako sam imao para da kupim nove...uzeo sam polovne odlichne djelove koje sam platio ukupno mozda 10 e manje nego sto bih platio sve te djelove nove...jer je polovni dobri dio bolji duplo od novog dijela...i pitash me mozhe li sad da prodje vishe od 2500e ? ni to ne kapiram? ti mislis da ja ovo sve radim i ulazem da bih povecavao cijenu za prodaju ? koja prodaja? koje pare? o chemu prichate ja ne znam ? ja prodaju auta nisam ni jednom pomenuo dok devil my cry nije napisao na topic da je kupio renoa sto je naravno izmislio a vi se nalozhili :) sjutra da stavim ruchicu menjacha neku dobru pitat cete me moze li sad 2550 e ...ne kapiram neke ljude i neke stvari...auto je sad bilo kod bata uzelca "LASERSKA REGLAZA" znate o kome se radi..svako auto pred trku ide kod njega na centriranje trapa,provjeru trapa,provjeru komplet svega itd..inache mi je prijatelj dobar..sat vremena je auto bilo kod njega na tretman...sve je u vrhunskom stanji ni jednu greshku nema auto osim shto mi je predlozio...tj. rekao mi da moram da uradim je da stavim na prednje tochkove distance 1cm poshto su mi pozadi 2cm i da zamijenim pumpu za vodu jer po malo pisha...i manite me pricha koliko se moze prodat i uopshte me manite prodaje jer o tome ne razmisljam ni malo.."Slusaj,mozes da zatezes taj trap koliko idje mozes,ja znam da djelovi nisu original i znam da ne moze biti ka sto je na suto 5-10 godina mladje."a ovo ...dodji ..znash me,znash dje zhivim/radim...evo ti kljuchevi...ima goriva vazda ...vozi kolko oces i dokle oces..pa dodji i rechi jel zategnut..
« Last Edit: November 10, 2008, 04:31:40 PM by RENAULTSPORT »
Izbrisan clan

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Renault 19
« Reply #942 on: November 10, 2008, 04:42:41 PM »
 U koji se to razgovor ja mijesam i ubacam ? Objasni mi ovo ako mozes , hvala.

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« Reply #943 on: November 10, 2008, 04:45:35 PM »
pa evo u ovaj..ja kazem kupio sam kablove a ti pitash jesu li ti i ti ...to ti je isto kada ti kazes kupio sam auto a ja te pitam jeli ferari enzo ? ...glupo malo brate  ::msn-wink::
Izbrisan clan

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Renault 19
« Reply #944 on: November 10, 2008, 04:52:53 PM »
Ok, a je li to ''svudje'' ako sam pitao za kablove ? Izvini,evo necu vise nista pitat' ... Baj d vej,prodajem djelove od mog ex r19 16v,imam neke crvene kablove ali ne znam koji su i imam diskove sa duplim klijestima i malo koristenim paknama ... i jos masu stvari .

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« Reply #945 on: November 10, 2008, 04:56:25 PM »
ne prdi sad sa tim necu nishta vishe pitat ... majm**e :) shto sve prodajesh od renoa napishi mi na pm pa cu vidjet treba li mi shto...
Izbrisan clan

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Renault 19
« Reply #946 on: November 10, 2008, 05:08:41 PM »
 Imamo ja i Mijo dva motora od renoa na prodaju , gtt5 i 1.4 energy ... dacemo ih za 400e oba a tebi i devilu za 500e !Ovo ostalo tebe ne zanima,sve je za 16v .

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault 19
« Reply #947 on: November 10, 2008, 05:12:19 PM »
kakvu ja pometnju unesem vazda... roll2makse davore,vozi dzipa penzionerskoga,mani se prodaja!opracu vas ja sa dci-em i tebe i mija :D  rofl
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline brzi_pas

• View Profile
Renault 19
« Reply #948 on: November 10, 2008, 05:31:17 PM »
Mijo je vazda cist i okupan, nema portrebe za pranjem  roll2Madjo, e'o ja cu ti dat korisniji savjet od velikog Uzelca, ako su ti pozadi distance 2cm, i naprijed bi trebalo da budu bar isti ako ne i veci, ako vec ocesh stabilan auto, prednja je vuca i po pravilu bi treba da ti bude "siri"trag tockova naprijed...  ::msn-wink::  Eto, mozda si i zbog toga udario, jer nisi imao naprijed diatance...
Nobody move, nobody get hurt!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault 19
« Reply #949 on: November 10, 2008, 05:37:22 PM »
ja ti savjetujem da tapaciras zadnju klupu,il da je komplet izbacis na izvan i usadis rollbarove...jer onako je  jao jaotapacire krstene neke,maknes one visokotonce odvratne..
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« Reply #950 on: November 10, 2008, 05:55:04 PM »
mijo on je nashao po kompjuteru..ima neki program sa svim mjerama za sva auta do 2002 god....kad stavim naprijed po 1cm distance bit ce iste shirine kao pozadi..zna on to bash mi je i rekao da treba da bude isti ako ne i shiri..
Izbrisan clan

Offline brzi_pas

• View Profile
Renault 19
« Reply #951 on: November 10, 2008, 06:08:17 PM »
Onda ispada da je fabricki siri 1cm a sad ti je siri pozadi 1cm, znaci dovedi ga sad da bude +1 naprijed, sto znaci distance od 3cm  ::msn-wink::Onda ce i prebolesno izgledat, i nema potrebe za vecim tockovima  ::msn-wink::
Nobody move, nobody get hurt!

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« Reply #952 on: November 10, 2008, 06:13:35 PM »
brate mislish li na jedan tochak 1,5cm i na drugi 1,5 cm ...ili po 3cm na oba tocka? po 3 cm mi je nekako nesigurno ? ili ne?edit: ajde predlozhite mi shto da stavim tj koji lonac...meni je sad od motora do lonca pozadi samo cijev...dosadio mi je zvuk..prebuchan mi je pa ocu da stavim neki katalizator/srednji lonac ili neshto slichno..imam ih u garazhu masu pa mi predlozhite od kojeg auta da stavim...chuo sam da od gti-a dvojke pravi dubok zvuk..ne znam koliko je to tachno
« Last Edit: November 10, 2008, 06:21:15 PM by RENAULTSPORT »
Izbrisan clan

Offline X3M

• View Profile
Renault 19
« Reply #953 on: November 10, 2008, 06:22:06 PM »
ako su ti pozadi po 2 cm onda naprijed treba da stavis po 3cm(ili po 2.5) ako ces da radis to sto Mijo predlaze, ili jednostavno maknes te sto su ti pozadi   ::msn-wink::

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« Reply #954 on: November 10, 2008, 06:26:10 PM »
maka bih ja te pozadi i stavio ih naprijed...jer nisu aluminiske neko chelichne sa navojom..ona se kachi za disk a felma za nju...ima 8 rupa...ali mi onda auto pozadi izgleda kao biciklo :S uske su ove felme
Izbrisan clan

Offline vuki

• View Profile
Renault 19
« Reply #955 on: November 10, 2008, 06:28:53 PM »
"izbacivanjem tockova previse napolje, remeti se vertikalna osa po kojoj amortizeri "rade", odnosno, vesanje trpi""Ako stavite samo napred, auto bolje lezi napred ali kad pocn e da kliza onda PUNO ide preko nosa. Sporije se odaziva na komande volana, i maaaalo teze skrece odnosno ima sporiji "turn-in" u krivinu. Posto je zadnji trap uzi, lakse se "otkaci" zadnji kraj i eto problema. ""Ako stavite samo nazad, auto lakse skrece u krivinu, ali upravo abog toga, postoji opasnot da zadnji kraj ne moze tako brzo da skrene u krivinu, tako da iako auto opet lezi bolje, kada "dupe" pusti...ne hvata se lako""Znaci sva 4, ali NE PUNO!!! Tako se odrzava fabricki balans napred/pozadi, makar priblizno"

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renault 19
« Reply #956 on: November 10, 2008, 06:29:36 PM »
svaki katalizotor ce skoro isto da utiche na zvuk, bash kao i srednji lonac - samo da ga prigushe.Zavisi od velicine i oblika lonca, ali nema tu neko pravilo tipa "ovaj daje duboki V8 zvuk, ovaj daje reski 16v trkacki zvuk itd"stavis srednji lonac bez katalizatora a ako ti je i dalje prebucno - mijenjaj zadnji lonac, on najvishe utiche na zvuk.Idi na manji promjer cijeviedit: preteche me vuki za distance... najbolje je ici na iste distance naprijed i nazad. I ne mozes 3 cm po tocku nikako druze, to je 6cm po osovini, znaci tolko bi iskocila guma da izbacis glavu kroz prozor vidio bi sve share hahaha.Stavi 15 do 20mm po tocku i to je to.I naravno ponavljam - isto nek bude naprijed i pozadi.I pusti ti lezanje i savjete drugih, nije to auto za jurnjavu pa da ce ti uticat nesto itd.Vise ce ti dobra guma uticat na drzanje no koji milimetar manje vishe
« Last Edit: November 10, 2008, 06:32:20 PM by aCid_cOokiE »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« Reply #957 on: November 10, 2008, 06:30:01 PM »
hvala vuki : * trile...ne znam da li da  stavim srednji lonac fabricki sa mog auta...shto je davno skinut? imam ga josh uvijek...shto mislis...prebuchan mi je brate malo preko 2000rpm odma brujanje chuda ...prodjem 50kmh trecom npr. chuje se kada se trkam
« Last Edit: November 10, 2008, 06:32:46 PM by RENAULTSPORT »
Izbrisan clan

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renault 19
« Reply #958 on: November 10, 2008, 07:20:44 PM »
tell me about it....ja imam 2 katalizatora, srednji lonac i ogromni zadnji pa ako sam malo nervozan ili me boli glava, ocu da poludim na duzim putovanjima.Juche do glave zete sam ishashavio, od danilovgrada do skretanja onog za g.z, 6tom prosjecna 110kmh a auspuh dere li se dere...najbucniji mi je na 3000 obrtaja a posle malo tishe ali stvarno nisam mogao ic 150 sa familijom u kola.Mora se nesto zrtvovat, ne mozes dobar zvuk iz izduva a da uzivash u opustenim putovanjima (osim sa rijetkim GT modelima od 100.000+ eura)
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline vuki

• View Profile
Renault 19
« Reply #959 on: November 10, 2008, 07:25:59 PM »
ja imam onaj prigusivac pa koliko toliko mogu da ga utisam, ali usustini ili pare ili jare
« Last Edit: November 10, 2008, 07:38:15 PM by vuki »