Author Topic: Renault 19  (Read 24366 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renault 19
« Reply #960 on: November 10, 2008, 07:28:12 PM »
mladene dje je taj uzelac i koliko je kompjuterska reglaza para?i moraju li imat podatke o autu u komp da bi odradili kako treba ?mogu li ja klia tamo poves?
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault 19
« Reply #961 on: November 10, 2008, 07:30:06 PM »
mladene,na kraj ces dizela uzet...imas extra zvuk,ne diraj to...
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Filip

• View Profile
Renault 19
« Reply #962 on: November 10, 2008, 08:11:26 PM »

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renault 19
« Reply #963 on: November 10, 2008, 08:46:52 PM »
.........ovo je extra.....samo zalenu nije treba stavljat.........
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« Reply #964 on: November 10, 2008, 10:04:17 PM »
devil my cry....lijep je zvuk tebi koji se provozas u njega 2 kruga...a meni koji se ne vadim iz njega je dosadan i smara me....nervira me...ludim...uh...moram stavit sjutra neki srednji lonac obavezno..
Izbrisan clan

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renault 19
« Reply #965 on: November 10, 2008, 10:12:32 PM »
Madjo sad cu ti rec..........onaj duboki zvuk kod gti-a (dvojki vecinom) je dobijen kutijom za filter odnosno usisom.......tako je napravljen fabricki.......a naravno i katalizator dava ali ono pravo brujanje je motor odnosno usis.............to znam provjereno moj golega godinama radi golfove (za sebe samo posto je maniak za gti-a)............sad ima MK2 GTI...........KOJU JE URADIO LUDO........ima nedje oko 165 ks.............e sad sto se tice buke....jebiga.........to neces izbjec.....neznam..........ono moje neko misljenje ti je na nis ne diras, danas kad sam ga cuo brate respect...........e sad  voznja na duge relacije crazy..............to sa srednjim lonecem neznam kako je  rijesenje, trebalo bi da smanji buku....neznam........

Offline devil_may_cry

• View Profile
Renault 19
« Reply #966 on: November 10, 2008, 10:24:46 PM »
ubaci mu dizela,ka ti onaj drug u klia williams... jaoti ne mozes 10 sekundi s mirom(misli se na mir,a ne na miru)...aj na FB il skype il neko sranje takvo ;)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renault 19
« Reply #967 on: November 10, 2008, 10:30:42 PM »
...vala devile ti si dosadan  happy2 rofl......pusti co'eka neka radi......pa neka ubaci motor od fice njegov gust i njegova volja...........

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« Reply #968 on: November 10, 2008, 10:42:51 PM »
ja ne mogu da vjerujem da je choek toliko neizivljen ja sam mislio da se on zajebaje :D zamisli devile da idesh do bg sa ovakvim zvukom? pa ja bih poludio posle 200km jbt...
Izbrisan clan

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Renault 19
« Reply #969 on: November 11, 2008, 07:20:37 AM »
To za katalizator ne znam mislim da bi ga isto umirilo ali opet to je glavni krivac duga cijev do zadnjeg lonca.Madjo ja bi vratio srednji fabricki ili bih stavio nesto drugo ali priblizno fabrickom. Jer ovako na pola cijevi ces malo da umiris zvuk pa ce opet da nastavi do zadnjeg tako da bi po nekim mojim proracunima imao 30-40% tisi zvuk.(uvijek sam za to da se ne vraca katalizator na stara auta jer kad progori i raspadne se zna da se zecepi)

Offline vuki

• View Profile
Renault 19
« Reply #970 on: November 11, 2008, 11:49:45 AM »
sta ti je umjesto kata? cijev ili protocni lonac?

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« Reply #971 on: November 11, 2008, 12:02:07 PM »
cijev brate skroz..nemam nishta bez zadnji lonac...al ja mislim da ....da bih ga umirio ne treba da stavim lonac ispod dje dodje katalizator fabricki....nego pri kraju...blizhe remusu ? da prolazi kroz lonac taj shto cu da stavim a iz njega u remus odmah...mislim da je to reshenje...
« Last Edit: November 11, 2008, 12:16:08 PM by RENAULTSPORT »
Izbrisan clan

Offline vuki

• View Profile
Renault 19
« Reply #972 on: November 11, 2008, 12:28:42 PM »
ja bi...stavio sve full protocne lonce.a ti probaj jedan po jedan da stavljas pa vidi kako ti odgovara

Offline SFU

• View Profile
Renault 19
« Reply #973 on: November 11, 2008, 01:25:54 PM »
SRY za off ali nekom ce mozda koristiti!
"izbacivanjem tockova previse napolje, remeti se vertikalna osa po kojoj amortizeri "rade", odnosno, vesanje trpi""Ako stavite samo napred, auto bolje lezi napred ali kad pocn e da kliza onda PUNO ide preko nosa. Sporije se odaziva na komande volana, i maaaalo teze skrece odnosno ima sporiji "turn-in" u krivinu. Posto je zadnji trap uzi, lakse se "otkaci" zadnji kraj i eto problema. ""Ako stavite samo nazad, auto lakse skrece u krivinu, ali upravo abog toga, postoji opasnot da zadnji kraj ne moze tako brzo da skrene u krivinu, tako da iako auto opet lezi bolje, kada "dupe" pusti...ne hvata se lako""Znaci sva 4, ali NE PUNO!!! Tako se odrzava fabricki balans napred/pozadi, makar priblizno"
znachi probao sam sve varijante i najzadovoljniji sam sa sadashnjom varijantom - da je naprijed shiri nego nazad (uz uslov da su nazad dobre gume)!osjecaj je fenomenalan mnogo manje "naginjanja"! a to za "turn in" to su inzinjeri BMW-a i eibah-a regulisali pa se svaka zelja volana bez pogovora ispunjava! za "otkachivanje zadnjeg kraja" nemam komentar i ne smeta sve dok ne bjezi preko nosa (ne zelim da znam kako bi to sve izgledalo sa novim gumama - jer priznajem da ne bi imao mOOda da provjerim limite preko ovih sad)! a za "shire pozadi" imam utisak bezbjednosti (kod RWD) ali i smanjenja zabave, a shta se desi kad "pobjegne proshireni zadnji trap" - nishta strashno jer puno krace traje to zanoshenje nego bez proshirenja (jedino je zajebano shto se to naglo desi)!naravno govorim za svoje auto i stvarno pojma nemam kako bi se odrazilo na neko drugo (konkretno za R19)! Josh jednom sryi slazem se sa mladenom za izduv, to sam znao i prije nego shto sam moj stavio i sad znam pa ga ipak i dalje drzim da BUUUCHI! Mora bit zrtvovanja za dobar zvuk, najljepshe bi bilo kad bi se to moglo paliti i gasiti po zelji  crazy

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Jole

• Guest
Renault 19
« Reply #974 on: November 11, 2008, 06:17:26 PM »
Momci ja nekada skrenem sa teme posto nemam dovoljnio vrijemena da sve teme uhvatim, pa nemojte mi zamjerit ako malo skrenem ::msn-wink::Evo nikako ja svog da uslikam da postavim jos poneku sliku, jos mi nisu izlazne rore stigle tako da sam pikovao neke dvije okrugle kao sto su kod ovoga naran?astogKod mene je ispusni sistem bez katalizatora i bez srednjeg lonca samo zadnji lonac sa dva izlaza koji je po narudzbi napravljen tako da sam izvadio rezernu gumu jer se drugacije nije dalo izvest, a i sportski sam filter ugradio sa posebnom prokrom pregradom  da sto vise ima hladnog kisika za uvla?enje, a i zvuk je odli?an, dosta sam izvukao iz 90ks
« Last Edit: November 11, 2008, 06:20:26 PM by Jole »

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« Reply #975 on: November 15, 2008, 06:47:00 PM »
ima li ko 4 felme 4x100 promjera..celicne..ili bilo kakve....sa gumama ili bez....da ih stavim na auto dok moje farbam...bio bih puno zaFalan :P
Izbrisan clan

Offline vuki

• View Profile
Renault 19
« Reply #976 on: November 15, 2008, 07:05:57 PM »
1. jeli sam farbas?2. ako farbas kod nekoga koliko kosta?3. u koju boju?LP

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Renault 19
« Reply #977 on: November 15, 2008, 08:56:39 PM »
ima li ko 4 felme 4x100 promjera..celicne..ili bilo kakve....sa gumama ili bez....da ih stavim na auto dok moje farbam...bio bih puno zaFalan :P
imam,javi se.

Majka mi je rekla da moze ...

Offline MUGEN

• View Profile
Renault 19
« Reply #978 on: November 16, 2008, 03:40:50 PM »
davore hvala za felme,pazit cu ih :P devile :D mislim shta reci brate :Daj sad mrs :D :D :D :D
« Last Edit: November 16, 2008, 05:00:31 PM by RENAULTSPORT »
Izbrisan clan

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Renault 19
« Reply #979 on: November 16, 2008, 05:01:45 PM »
suvisTan je komentar.. :Dno dobro..naucice devil vremenom sto je auto :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!