Author Topic: Home Reunion Vol.12  (Read 1163 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.12
« Reply #20 on: April 29, 2007, 03:39:20 PM »
Cuo sam da je bilo bruka na kombinmat danas dajte malo slika, posto nisam mogao sam prisustvovati...Nadam se da cu sledece nedelje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

mustang_GT

• Guest
Home Reunion Vol.12
« Reply #21 on: April 29, 2007, 04:26:12 PM »
e vala i ja cu iducu sigurno.

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol.12
« Reply #22 on: April 29, 2007, 06:50:47 PM »
bili smo prvo na shpira i bilo je extraposlije odosmo na aluminiski oko 1 i to se do 3 puno puncato napunilobilo je malo probanja:calibra (denisova bivsja) vs. alfa ((ozloglashena)sa motorom 3.0 v6 24v 180ks)  alfa je ubilamijagi vs. gsi  i naravno zna se ko je dobio [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]e onda sam ja otishao a neka ovi shto su ostali isprichaju dalje

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.12
« Reply #23 on: April 29, 2007, 07:03:10 PM »
ti si izgleda pobrkao motore iz alfe i citroena [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]a ne vjerujem da smo mnogo propustili jer su oni panduri sto smo ih sreli otisli na komb. Vidio sam ih posle kad sam prolazio tuda bili su parkirani na sred staze

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol.12
« Reply #24 on: April 29, 2007, 07:06:47 PM »
[!--quoteo(post=24414:date=Apr 29 2007, 06:50 PM:name=borus_mudus)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(borus_mudus @ Apr 29 2007, 06:50 PM) [snapback]24414[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]calibra (denisova bivsja) vs. alfa ((ozloglashena)sa motorom 3.0 v6 24v 180ks)  alfa je ubila[/quote]Zar nije ta Alfa V6 TB?
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.12
« Reply #25 on: April 29, 2007, 07:18:30 PM »
jes Alfa TB 204ks, [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]kako mi auto fino krece u zadnje vrijeme.....  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol.12
« Reply #26 on: April 29, 2007, 07:21:54 PM »
[!--quoteo(post=24417:date=Apr 29 2007, 09:03 PM:name=X3M)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(X3M @ Apr 29 2007, 09:03 PM) [snapback]24417[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ti si izgleda pobrkao motore iz alfe i citroena [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][/quote] jesam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] ali i citroen ide ubija [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: April 29, 2007, 07:22:18 PM by borus_mudus »

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.12
« Reply #27 on: April 29, 2007, 07:26:02 PM »
e... imao sam ja josh jedeno probanje danas, ali kroz grad, sa dragim nam shajom i njegovom fiestom...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]Bilo bruka! Josh da se onaj golf nije maka na vrijeme, bilo bi da ga Vojo u narucje drzi...  UF!

Offline Domo_TS

• View Profile
Home Reunion Vol.12
« Reply #28 on: April 29, 2007, 07:51:01 PM »
a mislim neke stvari shto se tamo deshavaju su bruka recimo:- dodje choek sa puntom,ostavi tamo 8oro-9oro djece (mladje od 10 god) da gledaju trke,i ode- trka se golf III i ne znam ko josh od pravca zete,cijelom duzinom voze jedan pored drugoga,a ovamo kod garaza kao i obichno put blokiran djecom i ljudima, i jedan kod plinare poche da kochi a drugi tek kad je dosha do publike da bi tobosh pobijedio. hm- kad su se gsi i mijagi trkali ivan tico i ja smo htjeli da idemo za njima, ali se toliko naroda okupilo iza njih da je ivan isha 2km/h i lega na sirenu i dok smo se probili ovi su se vracali.ja ne znam shto se sve nakupe iza umjesto svi da stanu po strani pa da svi mozemo vidjet.

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.12
« Reply #29 on: April 29, 2007, 08:04:07 PM »
[!--quoteo(post=24429:date=Apr 29 2007, 09:51 PM:name=borus_mudus)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(borus_mudus @ Apr 29 2007, 09:51 PM) [snapback]24429[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]- kad su se gsi i mijagi trkali ivan tico i ja smo htjeli da idemo za njima, ali se toliko naroda okupilo iza njih da je ivan isha 2km/h i lega na sirenu i dok smo se probili ovi su se vracali.[/quote]I da ste krenuli "na vrijeme" vec bi se mi vracali  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  (shala mala)Stvarno sprdnja od onoga naroda, ali jb-ga takav smo narod ili da kazem "stoka"

mustang_GT

• Guest
Home Reunion Vol.12
« Reply #30 on: April 29, 2007, 09:34:28 PM »
hahah kaki je milosh.  sve si ti to nama dobro objasnio brate, nemoj se samo nervirat.

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.12
« Reply #31 on: April 30, 2007, 12:31:12 AM »
ali onaj lik sa plavom 3kom nije normalan! koci u zadnjih 50m!

vtec

• Guest
Home Reunion Vol.12
« Reply #32 on: April 30, 2007, 08:40:48 AM »
bogami me ispegla onaj komso moj s crnom alfom 156 na bulevar juce [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] ja sam jos htio no on skrenu desno put sat kule

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.12
« Reply #33 on: April 30, 2007, 08:55:29 AM »
[!--quoteo(post=24425:date=Apr 29 2007, 07:26 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Apr 29 2007, 07:26 PM) [snapback]24425[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]e... imao sam ja josh jedeno probanje danas, ali kroz grad, sa dragim nam shajom i njegovom fiestom...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]Bilo bruka! Josh da se onaj golf nije maka na vrijeme, bilo bi da ga Vojo u narucje drzi...  UF![/quote]extremno je bilo machka.kad mi je najljepse bilo trecom kad sam "krenuo" da te KIDAM hahahah mora sam da kochim, jer su mi noge(gume) strashne. sve u svemu ludo nas je gledatvazda smo se ja i to krpinjali neshto
« Last Edit: April 30, 2007, 08:56:32 AM by shajo »
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol.12
« Reply #34 on: April 30, 2007, 10:25:57 AM »
Mogli bi sad u nedjelju,ako bude lijepo vrijeme da se okupimo oko 16:00 h.Jer ipak je rano u 14:00 h.Sta mislite?
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Nevid

• Guest
Home Reunion Vol.12
« Reply #35 on: April 30, 2007, 10:34:15 AM »
A koja je to ozloglashena Alfa 164?

B0LE

• Guest
Home Reunion Vol.12
« Reply #36 on: April 30, 2007, 01:46:58 PM »
Ja znam jednu ozloglashenu 164 iz bloka sto pegla po kombinatu.....calibre i bmw itd [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] isti vlasnik ima i 164 3.0 V6 Trubo ali je neispravna [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]
« Last Edit: April 30, 2007, 01:48:12 PM by B0LE »

Nevid

• Guest
Home Reunion Vol.12
« Reply #37 on: April 30, 2007, 01:51:37 PM »
Ne znam, 164 je neka relativno slaba turbina, ali ako toliko pegla onda mu svaka chast, a predpostavljam da nije 166, jer u njoj je mnog ozbiljniji motor.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.12
« Reply #38 on: April 30, 2007, 04:07:03 PM »
vec rekoh da ta alfa UBIJA... ...zamalo me nije stigla [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Home Reunion Vol.12
« Reply #39 on: April 30, 2007, 06:13:32 PM »
Na Spira nije lose bilo imam neke slike i jedan klip,dako se nakanim da to okacim nego sam na dial up pa je malo sporo,i dje cu to okacit ?
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!