[!--quoteo(post=29065:date=Jul 10 2007, 03:42 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Jul 10 2007, 03:42 PM) [snapback]29065[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ljudi , ovo je trebalo vidjeti.pustite te fore ne volitre stonse ovo ono,svako ih je sinoc volio.hehehedefinitivno sam josh pod utiscima jakim...bina koja se razdvaja i ide 60 metara u masu.jezik od 30 metara koji mlati gore dolje, ozvuchenje bez greshke, rasvjeta se nema shto komentarisati, pirotehnika solidna. plamen koji mi je zagrija facu sa 30 m visine...ne znam shto da kazem zabezeknut sam[/quote]Upravo tako!Ne da je bilo ludilo nego......... p.s. Organizacija, kao i uvjek sto se tice nashe strane cista 0![!--quoteo(post=29069:date=Jul 10 2007, 06:53 PM:name=Wulfy)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Wulfy @ Jul 10 2007, 06:53 PM) [snapback]29069[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ima jedna vec izlizana rijec koja gubi pravu vrijednost, a to je kada neko kaze: ,,ovo je bilo svjetski'',,rok dinosaursi'' su upravo pokazali kako izgleda svjetski dogadjaj, ponosan sam sto sam bio dio toga...[/quote]ima jedna josh izlizanija u zadnje vrijeme, "spektakl kakav C.Gora vidjela nije" ja bi dodao niti ce!eeeeeeeeee kad se sjedim dje su gurali ovu recenicu sve (otvaranje balona za mali fudbal i te fore)p.s. U kolima posle koncerta se slushala "Radio Ponta" [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]