Author Topic: Bmw :)  (Read 824 times)

B0LE

• Guest
Bmw :)
« Reply #40 on: April 23, 2007, 10:11:10 AM »
Auto izgleda extra juce sam ga vidio na kombinat fele i sve pffffffff extra!jedino sto bi ja uradio makao oznaku M [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

motorsport

• Guest
« Reply #41 on: April 23, 2007, 12:40:04 PM »
heh, svi ste ga vidjeli na kombinat samo ja nisam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #42 on: April 23, 2007, 07:24:15 PM »
Nisam ni ja.... al ja nisam ni bio u pi*ku materinu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

cookie

• Guest
« Reply #43 on: April 24, 2007, 11:45:08 AM »
[!--quoteo(post=23943:date=Apr 23 2007, 12:40 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Apr 23 2007, 12:40 PM) [snapback]23943[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]heh, svi ste ga vidjeli na kombinat samo ja nisam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /][/quote]nijesam se zadrzavao puno jer sam bio samo u prolazu, a i nijesam bio sam... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]bili su samo vojo i mijo...velika guzva, puno "pilota", ne volim ja to [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]prvi put sam ga u nedjelju probao na otvorenom , osjecaj je nevjerovatan, ubrzanja fenomenelna , to sto je spusten i sto mu je tvrdo ogibljenje daje osjecaj da se ide puno brze [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] na otvorenom presmjesno malo trosi, nijesam jos uspio da utvrdim koliko tacno trosi jer mi se poremetio plovak pa pokazuje da ima vise goriva... slikacu ga ovih dana kad ga operem na high resoluyion , na ovim manjim slikama se bas ne vidi kako se crvena sjaji [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #44 on: April 24, 2007, 11:24:33 PM »
Boja mu extra lezi i ocuvana je! Jesu li 17 tockovi na njega?

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #45 on: April 25, 2007, 01:58:21 AM »
17" 17" namrtvo slicni tvojima (mozda i isti model) ali 17" mu stoje mnooogo bolje...
Nobody move, nobody get hurt!

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #46 on: April 26, 2007, 12:23:01 AM »
Aha bas su slicne...17-ska je mocnija dosta jos na oboreno auto...

cookie

• Guest
« Reply #47 on: April 26, 2007, 12:54:59 PM »
17" : 225/45 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline ulicni trkac

• View Profile
« Reply #48 on: April 26, 2007, 02:07:44 PM »
bendza je wrx samo sto kazu za ove oBrvice n i meni se ne svidjaju ove "skracene" a felMe su ti vrx..kako i boja...