Author Topic: Bmw :)  (Read 809 times)

cookie

• Guest
Bmw :)
« on: April 18, 2007, 08:42:39 AM »
konacno se i ja upisah u ovaj dio foruma!!!znaci BMW 320i ,1993 godiste, 110 kw [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]sto se tice ostalog slike govore same za sebe [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #1 on: April 18, 2007, 08:47:38 AM »
bas lijepo,bas...predlozio bih ti nesko,posto vidim da ti zadnje gume ulaze ispod ruba...mozda da odradis malo nagib tockova,nista vise,extra bi bilo...samo...da te zamolim,makni ono ///M,molim te...vidim da je komplet paket opreme ///M,ali isto...makni ga...
« Last Edit: April 18, 2007, 08:48:59 AM by Filip_pg »

Offline SFU

• View Profile
« Reply #2 on: April 18, 2007, 08:50:05 AM »
ima nagib ficonije on stavio Ma svejedno ne pishe M3 ( [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_neutral.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":|\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_neutral.gif\\" /] )
« Last Edit: April 18, 2007, 08:51:09 AM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #3 on: April 18, 2007, 08:54:46 AM »
pa mora imati nagib fabricki,ali ja kazem da uradi jos malo...kao sto je imao luka (ona kocka 325,sto je nosio kragnu)...

Offline Laki

• View Profile
« Reply #4 on: April 18, 2007, 10:27:36 AM »
Extra ti izgledam BMW,stvarno nemam zamjerku na nista.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #5 on: April 18, 2007, 10:33:23 AM »
[!--quoteo(post=23575:date=Apr 18 2007, 12:27 PM:name=RS-6)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(RS-6 @ Apr 18 2007, 12:27 PM) [snapback]23575[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Extra ti izgledam BMW,stvarno nemam zamjerku na nista.[/quote]...daj jos slika...ahahahahaa

Offline X3M

• View Profile
« Reply #6 on: April 18, 2007, 10:50:05 AM »
vrhuuuunski! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]extra i zgleda i kolko mogu sa slika vidjet bas je ocuvan, ka' boca [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]a ne ka ona SFU-ova lamina [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #7 on: April 18, 2007, 11:46:29 AM »
bash lijepo izgleda.

motorsport

• Guest
« Reply #8 on: April 18, 2007, 11:47:39 AM »
stvarno je extra, nema sta... ja imam dvije zamjerke: jedna je boja (nikako ne volim crvenu), mada ako je auto TIP-TOP ne treba gledat boju... a druga su obrve na farove, mnogoooooo ljepse bi bile da idu i preko zmigavca.... jel mi se chini ili stvarno nemas air bag za suvozacha?? vidim i "bubrezi" (maska) su mjenjani, od novijeg.... koliko te izasao??? i koja je fora sakrivat tablice?

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #9 on: April 18, 2007, 01:17:27 PM »
mnogo lijepo autone svidjaju mi se OBRVEne svidja mi se znak M
slam.poke.drop.tuck.dope

Braveheart

• Guest
« Reply #10 on: April 18, 2007, 01:39:22 PM »
prelijepo auto! svaka chast

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #11 on: April 18, 2007, 03:01:38 PM »
lijep coupe, svaka cas!!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

cookie

• Guest
« Reply #12 on: April 18, 2007, 04:11:02 PM »
i meni je zasmetao odmah znak m (rekoh sfuu) i imam namjeru da ga maknem i da stavim samo 320i.....@x3m auto je 93-ce godiste tako da ima malkice nedostataka iskljucivo zbog godista,nego sve su to sitnice...@motorsport bmw je dovezen u nk prije 2 god bas u ovakvom stanju i ovakvog izgleda.... nista na njega nije dodavano (sem sto su neki detalji ofarbani u srebrno)... nema airbag ni za vozaca ni za suvozaca... meni se boja bas bas svidja , iako je bio zeleni pa je prefarban prije 3 god [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]prvo sto treba jeste da mu zavrsim neke stvari sto se tice mehanike, pa ce na red doci i neko manje dotjerivanje (minimalno)....na brzinu sam postavio slike manjeg formata , slikacu ga jos pa cu nakacit slike (ovaj put sa brojem tablica-za motorspotra [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] ) !!!

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #13 on: April 18, 2007, 04:17:24 PM »
Misiiim sta reci osim EXTRA!Da te sluzi duugo, duuuugo i da predjesh mEleon kilometara sa njim!eeee kad se sjetim da si htio golfa da uzesh...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

cookie

• Guest
« Reply #14 on: April 18, 2007, 04:37:45 PM »
ahahahah mladost ludost [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] svidjao mi se zvik VR6... ali zvuk ovoga BMW-a je puuuno puuuuno bolji... uostalom vidjecete, chucete [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: April 18, 2007, 06:03:08 PM by motorsport »

Offline SFU

• View Profile
« Reply #15 on: April 18, 2007, 05:10:33 PM »
@gazdazmigavac je kristalni pa i ne izgleda loshe shto nisu obrve preko njega,a o boji je smijeshno prichat (stvar ukusa - ni ja je ne volim) ali ne moze se na slikama vidjeti kakva je to crvena znachi chovjek nikako ne moze ostati NEZAPREPASHCENa i komplet utisak se ne moze prenijeti ovakvim slikama auto ne lichi na sebe (mozda jedino predposlednja slika)[!--quoteo(post=23592:date=Apr 18 2007, 03:17 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Apr 18 2007, 03:17 PM) [snapback]23592[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]mnogo lijepo autone svidjaju mi se OBRVEne svidja mi se znak M[/quote]inache ti se ne svidjaju obrve ili ...!?
« Last Edit: April 18, 2007, 05:11:00 PM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #16 on: April 18, 2007, 05:45:39 PM »
brate extra,neka je sa srecom....MAKNI donju obrvu,gornja je extra:)
Izbrisan clan

motorsport

• Guest
« Reply #17 on: April 18, 2007, 06:01:59 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]@motorsport bmw je dovezen u nk prije 2 god bas u ovakvom stanju i ovakvog izgleda.... nista na njega nije dodavano (sem sto su neki detalji ofarbani u srebrno)... nema airbag ni za vozaca ni za suvozaca... meni se boja bas bas svidja , iako je bio zeleni pa je prefarban prije 3 god prvo sto treba jeste da mu zavrsim neke stvari sto se tice mehanike, pa ce na red doci i neko manje dotjerivanje (minimalno)....[/quote]"bubrezi" su ti mjenjani, to valjda znas...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  i ja cu vjerovatno stavit takve...

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #18 on: April 18, 2007, 06:12:58 PM »
BMW je odlican nema sto, samo mu makni te obrve.Boja super.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #19 on: April 18, 2007, 06:14:40 PM »
samo donja obrva je ruzna ...a gornja je extra..makar meni
Izbrisan clan