Author Topic: Sve I Svasta  (Read 3469 times)

Offline bmw_fan

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #220 on: June 07, 2008, 05:44:36 PM »
denis radi za vladu  rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl ps momcadi u planu mi je da kupim jednu kamericu (skoro profi) ako uspijem uzet prije no sto dodjem u cg eto jos jedne za ona cuveni video

motorsport

• Guest
Sve I Svasta
« Reply #221 on: June 08, 2008, 04:42:43 AM »
VUKI kakva mrezica, skinuo sam je odavno tj. spustio i zatamnio zadnje staklo....

Offline stefan123

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #222 on: June 08, 2008, 08:27:44 AM »
Sto se tice tuningmanijaka (obojice)...ja sam i rekao da se malo smire, da ne moraju pisat kad idu u WC itd...na okupljanje kad smo se vidjeli....nego oni su malo "cudni"....ok ok ok, vazi brate i onda opet po svome...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline bmw_fan

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #223 on: June 08, 2008, 09:03:55 AM »
tako  ti je to..jaodavno rekoh warnubacit, pa  fino kad ga napuni do 100% ide ban i nema prepirke, a da smanji varn ce se taj neko morat bas potrudit (isto ka u skolu najlakse je dobit slabiju ocjenu)

Offline stefan123

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #224 on: June 08, 2008, 09:21:22 AM »
Da, warn bi bio dobra stvar ! Jos ovih 4-5dana sam u frKi pa cu onda vidjet da to sredim...Naravno ako se i ostali slazu da ga treba ubaciti...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Sve I Svasta
« Reply #225 on: June 08, 2008, 09:28:27 AM »
se slazhem!ubaci ga! -_-
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline vuki

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #226 on: June 08, 2008, 11:18:18 AM »
VUKI kakva mrezica, skinuo sam je odavno tj. spustio i zatamnio zadnje staklo....
pa nisi mi reko  ::yes::.  stvarno ima cudan efekat, sva stakla izgledaju tamnije

Offline bmw_fan

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #227 on: June 08, 2008, 01:39:38 PM »
ubaci i ono bilo bi fino da mi moodonje (moderatori)  rofl mozemo dodavat warn  ::yes:: al da ne mozemo banovat

Offline vuki

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #228 on: June 08, 2008, 09:44:08 PM »
@ mirra, VEC 30 postova a tako smo se oslobodili ooooooooooooo bra'o groupwave,
kakvo muvanje je palo  rofl

Offline bmw_fan

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #229 on: June 08, 2008, 10:01:53 PM »
i to oce obojcia da "uvale" stvarno moramo nekako ovaj ratio musko zenski povecat (16 muskaraca na jednu mucenicu)

Offline vuki

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #230 on: June 08, 2008, 10:21:53 PM »
i vise je! jer se ne racunaju oni koji tu ne odaberu nista ::msn-wink::

Offline stefan123

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #231 on: June 08, 2008, 10:32:38 PM »
ahahah slusaj pricu  rofl

motorsport

• Guest
Sve I Svasta
« Reply #232 on: June 09, 2008, 05:08:51 AM »
ubachi warn zasto da ne..... ps.opet ponavljam, obratite paznju sta se desava po forumu, ja slabo sad imam vremena da dodjem jer RADIM...ako je neka frka obavjestite me sms-om...ne chekajte da se nagomila ovoliko OFF-a.... ja nisam dan bio na forum a gomila off-a ima.... i obavezno opominjite kad se neko ne predstavi...
« Last Edit: June 09, 2008, 05:33:15 AM by motorsport »

Offline bmw_fan

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #233 on: June 09, 2008, 08:18:42 PM »
ljudi razumije li se ko odje u kamere? ima li neko specijalan na forum kog bih mogao pitat za misljenje o kamerama?ja mogu rec da se razumijem po malo (recimo :D ) planiram uzet kameru koja je mini dv (obavezno) e sad jedna sa 3 senzora (1 senzaor za jednu boju u rgb sistemu) i optickim stabilizatorem mi je zapala za oko...nije sony (na moju veliku zalost je bolja mnogo od sonijevog modela te klase) u pitanju je Panasonicova NV GS500 (eventualno NV GS500EG ona je kao neznatno bolja, u sustini isto sranje) evo par linkova od njojhttp://www.camcorderinfo.com/content/Panasonic-PV-GS500-Camcorder-Review.htmhttp://www.camcorderinfo.com/specs/Panasonic/PV-GS500.htmsto mi se svidja sto najrealnije priakzuje boje od svih konkurenata (to mi je i najbitnije) i ne moram da je nosim na rame, jer je dosta kompaktna...eto tako, ako vi odje ne mozete da mi date neki komentar recite ako znate nekog sa foruma ko se dobro razumije u  ove  naprave

Offline bmw_fan

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #234 on: June 11, 2008, 09:01:52 PM »
sad cu vam sve one postove u slike nas forumasha pobrisat, mislim stvarnotico jesi zagorio za mirom po malo a?denisa necu pitat, on je ozenjenhahahahahahahahahahahahahahahah, a kako mi je dobro...htio sam profesota da podjedem pred svih 150 studenata UH zamisli on je MENI iz CRTANJA reka da ne mogu ovaj semstar da polazem ispit, no iduce god jer nijesam donio na vrijeme jedan rad...zamisli kralja, pazi on je MENE iz CRTANJAAA ostavio u decembar da polazem, aa jebat cu mu ja i zenu is cerku za ovo...jos mi malo fali pa da bolje crtam od samog profa, a ima za inat oca li mu ocina da odradim tako jebeno svaki rad (jovo na novo) da ce svak ko bude taj dan na ispit da pane na guzicu..ahe sad mi je lakse :D izbacio sam ovo iz sebe

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Sve I Svasta
« Reply #235 on: June 11, 2008, 09:03:24 PM »
a kolko si nezdravi imaaa u sebe jbm tiiiiiiiiahahahaa nisam zagorio... -_-chak je i ne znam..chak noris

Offline stefan123

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #236 on: June 11, 2008, 09:08:43 PM »
A pojavi li se djevojka na forum frka nastaje  rofl rofl

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Sve I Svasta
« Reply #237 on: June 11, 2008, 09:11:59 PM »
a tek na okupljanje..isjjjjjj jeado moj

Offline vuki

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #238 on: June 11, 2008, 09:25:26 PM »
nemojte brisat dok ne procita  ::bleh::

Offline bmw_fan

• View Profile
Sve I Svasta
« Reply #239 on: June 11, 2008, 10:43:40 PM »
maxe jebemti poludio sam bio tizzo...zna cojek kako radim (medju 10 najboljih u gurpi od 150) i skida mi kapu i sve...al  ::bye2:: do decembraovaj, ja vam reko treba malo vise  zena na ovaj  forum doves, ne da bi se poveca ratio nego ljpse je i kad se cuje zenski krik (mislim misljenje) hahahahahahahaahaha