Author Topic: Unichip  (Read 1087 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Unichip
« Reply #20 on: April 17, 2007, 11:11:58 PM »
nema.mislim da ni e46 m3 nema LC. (mislim na standardni m3)al dao bih sharaf od tocka sa klia da mijov nema LC
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Unichip
« Reply #21 on: April 18, 2007, 02:18:51 AM »
Vojov "stari" E36 M3 SMG ima LC, za hamanna stvarno pojma nemam...
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip_pg

• View Profile
Unichip
« Reply #22 on: April 18, 2007, 07:08:48 AM »
ja pitam zato sto sam vidio kako krece (kao i svi sto ste vidjeli),a to je bez proklizavanja...pa zato

Nevid

• Guest
Unichip
« Reply #23 on: April 18, 2007, 11:16:59 AM »
[!--quoteo(post=23559:date=Apr 18 2007, 02:18 AM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Apr 18 2007, 02:18 AM) [snapback]23559[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Vojov "stari" E36 M3 SMG ima LC, za hamanna stvarno pojma nemam...[/quote]Naravno da m3 ima LC i tachno je ovo shto je filip rekao za kontrolisanje smjeshe, naravno i kod atmo motora! I Golf V R32 ima i koliko ocjesh... atmo motora tako da... A Shto se tiche hamana, on i nemaora da ima LC yato shto ne proklizava mozda ima shper?Ma unichip je majka samo je pegla malo shto je u ZG ali ebiga!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Unichip
« Reply #24 on: April 18, 2007, 01:54:24 PM »
hamanchic ima 100% limited slip differential  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Unichip
« Reply #25 on: April 18, 2007, 04:45:55 PM »
evo mi iz dasteka odgovorishe na e-mailPostovani,opcenito je kod atmosferskih benzinskih motora povecanje snage oko 10-15%,tj. maksimalno moguce, jer kod nas se svaki auto radi individualno navaljcima/dinamometru, koji nam omogucuje precizno podesavanje. Takodjer,potrosnja se smanjuje se u slicnom omjeru.Clio RS imamo u najavi za slijedeci tjedan, pa cu Vam biti u mogucnostiposlati rezultate. Takodjer, u privitku Vam saljem tekst o Unichipu zadodatne informacije.Kalkulacija za Unichip za Clio RS (atmosferski benzinski motor) jeslijedeca:UniQ (novi model Unichipa) 2.999kn + PDVugradnja 299kn + PDVmapiranje 399kn + PDV. Cijene promotivne!Upravo iz razloga sto se Unichip relativno lako vadi i koristi na recimoVasem slijedecem autu, odvojili smo iznose ugradnje i mapiranja. Nase cijenesu trenutno promotivne i znacajnije nize nego u inozemstvu. Na sve Unichipevrijedi 2 godine garancije i 90 dana probnog roka. Naravno dobivate ispissnage sa naseg DASTEK dinamometra, prije i poslije ugradnje.Unichip kao dodatni kompjuter ima trajnu vrijednost, mozete ga prenijeti naneki drugi auto ili prodati. Radi i na dizelima i benzincima, jer ga zasvaki auto posebno programiramo i mapiramo auto na dinamometru (za kontrolusvih vaznih parametara i postizanje maksimalnih rezultata). Takodjer,Unichip se moze programirati i za sve dodatne stvari na vozilima (turbo,nitro, plin etc.).Takodjer, velika prednost s Unichipom je u tome sto se ne dira tvornickikompjuter. Zbog toga se na dijagnostickim pregledima Unichip ne vidi, tj.kompletno sve funkcije standardnog kompjutera su zadrzane. Ukljucujuci i svecheck funkcije. A i prelazak na standard je bezbolan i sto je najvaznijemoguc i jednostavan.Za Unichip je potrebna najava. Auto ce biti zavrsen u jednom radnom danu.Za sva dodatna pitanja Vam ostajemo na usluzi.Hvala na interesu i srdacan pozdrav Podgorici,Damir GajovicDASTEK d.o.o.AUTO SERVIS I TUNINGtel. 01.2058.628fax. 01.2058.627[a href=\\"http://www.dastek.hr/\\" target=\\"_blank\\"]http://www.dastek.hr/[/a]preracunato u eure,  ovo ispada okruglo 500 eura. I josh imas probni rok od 90 dana, ako ti se ne svidja, skinu ti ga i vrate ti pare.I ne otkriva se na dijagnostici  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
Unichip
« Reply #26 on: April 18, 2007, 05:16:26 PM »
vidim da si POSEBNU PAZNJU u pitanju naveo diagnostiku!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Nevid

• Guest
Unichip
« Reply #27 on: April 18, 2007, 06:25:37 PM »
Pa to je fora jebesh kola pa kad krenesh da ih prodash niko nema prestavu o tome [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]Na moj auto dodam 15% i dobijem 180ks. Super stavr za toliko para i toliku garanciju! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Unichip
« Reply #28 on: April 18, 2007, 06:57:35 PM »
pa da... i sto je najbolje, ukoliko vec imash neku modifikaciju tipa filter,izduv,katalizator itd, unichip moze samo VISHE da ti da [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]tako da...bez problema se moze 20 i kusur konja izvuc.Mada nekome nisu bitni konji koliko NM pri niskim obrtajima (citaj - MENI) ...potroshih one 15 eura sto sam ustedio, sad pocinjem od nule hahah [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]btw SFU u "pismu" nisam pominjao dijagnostiku i mogucnost otkrivanja "chipa" nego je covjek nashao za shodno "da se podrazumijeva" da me interesuje to jer je u pitanju novo auto i zna da me zanima ocu li izgubiti garanciju.
« Last Edit: April 18, 2007, 07:27:14 PM by aCid_cOokiE »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Unichip
« Reply #29 on: April 18, 2007, 10:03:44 PM »
unichip je "stara" stvar u svijetu, eto dodje i kod nas u okruzenju, a kad dodje u CG bice 1000e...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Unichip
« Reply #30 on: April 18, 2007, 10:07:53 PM »
ja necu chekat nego fino sjednem druga/drugaricu/djevojku i lagano do zagreba.Oni to zavrshe za par sati dok ja prosetam Bulevarom StipeA Mesica ili Avenijom Franjo  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] Taman da obidjem braCku nam komsijsku drzavu
slam.poke.drop.tuck.dope

Nevid

• Guest
Unichip
« Reply #31 on: April 18, 2007, 11:39:14 PM »
[!--quoteo(post=23627:date=Apr 18 2007, 06:57 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Apr 18 2007, 06:57 PM) [snapback]23627[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]tako da...bez problema se moze 20 i kusur konja izvuc.Mada nekome nisu bitni konji koliko NM pri niskim obrtajima (citaj - MENI) ...[/quote]Pa moze ako imash dobru osnovu, a shto se NM tiche mislim da tu treba izvucji sredinu ali dobro kome shta milo za njegove pare![!--quoteo(post=23643:date=Apr 18 2007, 10:03 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Apr 18 2007, 10:03 PM) [snapback]23643[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]unichip je "stara" stvar u svijetu, eto dodje i kod nas u okruzenju, a kad dodje u CG bice 1000e...[/quote]Nije to toliko staro [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  A kad dodje kod nas... A shta cje nam? Ko voli dad budzi nije mu problem da radi u okruzenju. Plastichare imamo, pa kad standard nam skochi i cijene goriva panu bice svega! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  Samo mi josh da se yajebemo da to dochekamo!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Unichip
« Reply #32 on: April 18, 2007, 11:51:13 PM »
pa dobro na to sam i mislio...niski/srednji..jer visokih mi ne fali (pu jbm ga ka da je v-tec)Cisto da me ne pretichu dizeli sa vecim NM [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]A zar nije ljepse malo "prosetat" do hrvatske, provozat se..vidjet... meni je to merak.Inache ako ste vidjeli na sajtu njihovom,mozemo organizovat dyno-day, svi mjerimo auta, druzimo se, razmjenjujemo iskustva...mozda chak i odradimo unichip zajedno pa daju neki grupni popust!Radije cu poc do Zagreba/Beograda/Ljubljanje... da to zavrsim nego da mi to isto radi neko iz ...maslina npr  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Unichip
« Reply #33 on: April 19, 2007, 02:32:21 AM »
Pushti ti masline na mir [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] , odje je extra chipovanje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] , radi se na sva najjaca kola u CG cije gazde su cule za chipovanje (nije da ih je puno ali...)Radi se o tome da mi nemamo nidje u CG da provjerimo koliko snage dobija auto sa chipom "nashim" samo neka nagadjanja... a i koshta taman ka' taj unichip!Slazem se da je ljepshe "proshetat" do komshija i odradit auto, a i izmedju ostalog otic malo da ti "guzica put vidi" ali sa finansiske strane nije ni malo bezazleno...A unichip, ili takva vrsta chipovanja je poznata "godinama" i to je u neku ruku "pravo chipovanje", ja znam za primjere da ljudi chipuju kola (konkretno u BG momci koji su to radili na yuga (1.6mpi(mislim)) ali bez DYNA , nego po gasu sa lap topom u krilo i ocitavanjem potataka, i tako 100puta dok ne dodju do pravog rezultata...A u CG NIKAD a mozda ni tad nece moc da se radi ovo, jer sami dynometar sa valjcima i cudima koshta toliko da niko nece ulozit te pare odje sigurno....
« Last Edit: April 19, 2007, 02:32:41 AM by brzi_pas »