Author Topic: Od Driftera Par Slika Iz Moje Garaze  (Read 1828 times)

mustang_GT

• Guest
Od Driftera Par Slika Iz Moje Garaze
« Reply #80 on: April 13, 2007, 09:49:19 PM »
Nije u redu da ti sa 16 godina prichas ovakve gluposti odje i da sve nas koji smo dosta stariji i iskusniji od tebe pravis budalama. ali u redu shvaticu tvoje godine. nemoj vishe da odje iznosish lazi jer lazhima nema mijesta na ovom forumu. necu te gnjavit vise. uzhivaj.... momci oprosticemo mu i preskochite temu necemo o lazima, pozzzz

GTi

• Guest
« Reply #81 on: April 14, 2007, 07:12:55 AM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a napisao sam bio ispod "ocu li ga startovat da ga proda?" no editovah hahahahavjerovatno bi je dosta cijenio (a i vidi se da je masu ulozeno)jes to je ta a i muzika se dobro chuje[/quote]..pitaj ga...mada ja sad nemam kesha, imam samo auto...

TDI

• Guest
« Reply #82 on: April 14, 2007, 07:34:07 PM »
Ovu Mazdu gledam redovno, jer je vozi moj poznanik (Toko)! Takodje znam da je on manijak za auto, jer ne umije polako da vozi....  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] Krivo mi je sto nisam u pocetku procitao ovaj topik i da odmah zaustavim ovo glupiranje!A ovakvo glupiranje na forumu, nebih prashtao... Jer nema potrebe da 16-togodisnjak napravi ovoliki haos.Predlazem odstranjivanje sa foruma na mjesec dana! heheheheheheKako bih ja kasapio ovakve!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] Pozdrav za naj covjeka sa Hanova (Golubovci)! TOOOOOOOOOKOOOOOOOOO!

Offline MUGEN

• View Profile
« Reply #83 on: April 15, 2007, 01:27:25 AM »
1.824valve130ks...hahahahahahhahaha meni je taj motor MNOGO smijeshan...1.8  24 ventila ,130 konja ?!?!?znac li sto ce da ti napravi ovaj vtec zuti GTI-ev(ex)...1.6 16v...jao ti nisi svjestan da bi te tako obrijao da bi ti mislio da si zaboravio da ushaltash u brzinu...
Izbrisan clan

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #84 on: April 15, 2007, 02:54:20 PM »
Ako nisi znao ja sam TOKOV sesticic pitaj ga za NEMANJU   To je moje i njegovo auto.....................................................ZA RENAULTSPORTDa nisi ti onaj Pejovic sto drzi PLAVNICUNadji koju god oces iz CRNE GORE golf 3 GTI da se trka  sa mazdomInace pitaj ovog TDI momka kako ide zna mi ujaka
« Last Edit: April 15, 2007, 02:55:11 PM by X-Drifter »

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #85 on: April 15, 2007, 03:25:13 PM »
renaultsport ti drzi plavnicu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #86 on: April 15, 2007, 03:27:34 PM »
Zar nije TDI on  vozi CORVETTE i zna mi ujaka a renaultsport ne

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #87 on: April 15, 2007, 03:37:08 PM »
Definitivno odstranjenje sa foruma!!!Mislim da bi vo trebao da bude primjer sta ne treba raditi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] !!!

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #88 on: April 15, 2007, 03:44:01 PM »
Ivini imas dokaz ?Pitaj te TDI-a pa onda pricajte

CORRADO

• Guest
« Reply #89 on: April 15, 2007, 03:56:24 PM »
Sto se tice trice GTI 16v nema sanse da mozes bit brzi tako da nemoj da se zanosis i izazivas,jer i ja sam nekad bio mali i vozio kola.Nemoj da bude ponovo salio sam se!

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #90 on: April 15, 2007, 03:57:50 PM »
Samo pitaj TDI-a kako ide ovo auto

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #91 on: April 15, 2007, 04:02:31 PM »
Veci broj nas zna za koliko nije udaljen sa foruma Filip a zbog mnogo manje greske, stvarno nismo odje da nas neko "masti" bez potrebe!!!A ti kad auto bude na tebe a ne na nekog od clanova dalje familije pohvali se i predstavi kola u garazu, a ne ujakova su ali kao da su moja (reci to u sebi i vidi kako glupo zvuci), stvarno cu poceti da preskacem ovaj topic ako se covjek ne udalji ili makar suspenduje u otvaranju novih topica!!!
« Last Edit: April 15, 2007, 04:05:21 PM by 2fast4you »

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #92 on: April 15, 2007, 04:07:47 PM »
Pobro EASY EASYI NE MASTIM.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #93 on: April 15, 2007, 04:11:38 PM »
Pobro je skracenica od pobratime a ja i ti mislim da nismo ni poznanici tako da molim te prekontrolisi sta pises (ili izbaci tu uzrecicu).Ako lazes onda i mastis jer to ti je sinonim.

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #94 on: April 15, 2007, 04:15:28 PM »
MOJ ILI UJAKOV AUTO MENI SVE JEDNO JER MI JE ON DOZVOLIO DA GA IZBACIM I TO JE MOJE I NJEGOVO AUTO!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #95 on: April 15, 2007, 04:22:58 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]MOJ ILI UJAKOV AUTO MENI SVE JEDNO JER MI JE ON DOZVOLIO DA GA IZBACIM I TO JE MOJE I NJEGOVO AUTO!![/quote]Ugasi CAPS LOCK ne boji te se niko kralju!Pisanje sa velikim slovima ili Caps lock-om = vikanje na nekoga!!!!Pravopis!!!Pusti ujaka neka vozi sta oce ti okacinji od brata (rodjenog), ocevo auto, sestrino (Ne njenog momka!) Majkino i to je to.A ujaka pusti na mir, ako ti pokloni auto pa kad ga preregistrujes onda ga okaci.Toliko od mene, stvarno vise nemam zivaca citat ove gluposti dovidjenja i prijatno!
« Last Edit: April 15, 2007, 04:24:40 PM by 2fast4you »

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #96 on: April 15, 2007, 04:26:52 PM »
znam i ne moras me ucit KRALJU [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #97 on: April 15, 2007, 04:30:40 PM »
hahahahahahaha!A sto se nacinje odje!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #98 on: April 15, 2007, 04:30:57 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]znam[/quote]Ne bih rekao da znas....

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #99 on: April 15, 2007, 04:31:57 PM »
ja ne znam sto se svadjam sa ovim kad kralj ne zna ko sam