Author Topic: Extra Ozvucenje  (Read 1755 times)

pele-79

• Guest
Extra Ozvucenje
« Reply #40 on: May 23, 2007, 01:16:19 PM »
[!--quoteo(post=26414:date=May 23 2007, 06:37 AM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ May 23 2007, 06:37 AM) [snapback]26414[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ja donekle i razumijemmozda mu je sad bitno da se Magnatom opremi radi reklame[/quote]bas tako [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Extra Ozvucenje
« Reply #41 on: May 23, 2007, 02:31:45 PM »
haha, i opet ne dobismo pojedincano cijene za komponente koje su sad u CORRADA...

pele-79

• Guest
Extra Ozvucenje
« Reply #42 on: May 23, 2007, 07:01:07 PM »
neke komponente posle,prekosjutra se rade nove,jace,bolje... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]
« Last Edit: May 23, 2007, 10:51:33 PM by motorsport »

CORRADO

• Guest
Extra Ozvucenje
« Reply #43 on: May 23, 2007, 09:21:06 PM »
pa ako je ovo prije bilo 3000 iljade [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /] bice ovo sa magnatom 7800! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]

Offline devil_may_cry

• View Profile
Extra Ozvucenje
« Reply #44 on: March 31, 2008, 09:26:32 PM »
oce li mi neko objasnit koja je poenta(osim izivljavanja i bacanja para) muzike od "3 iljade eura i jace" u kola?ne glupirajte se ljudi...500 eura je plafon za muziku sto cu dat do godine,a sa muzikom od 500 mogu da budem preprezadovoljan.sve preko je bacanje para i glupiranje.samo razmislite logicno i docete do istog zakljucka vjerujte mi.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline stefan123

• View Profile
Extra Ozvucenje
« Reply #45 on: March 31, 2008, 09:44:37 PM »
Isto kao da si pitao...Koja je svrha toga da imas auto od 200, 300, 500 KS ako i ono od 100KS ide....Dakle ima ljudi kojima je muzika tj. dobar zvuk jedna od vaznijih stvari u zivotu...Takav sam i sam i siguran sam da cu citav zivot ulagat u sistem koji je i sad vec "dobar" doduse kuci jer je auto previse mali prostor za dobar vrhunski zvuk....Zakodje cu i u auto imat odlican sistem ali otom potom - sve to dosta kosta....Drugo je sto neki bacaju pare na neke gluposti od 1000000W da bi se kurcobacali po gradu... :tease:A ima i takmicenja pa neki vole i to... ::msn-wink::
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tuningmaniak

• View Profile
Extra Ozvucenje
« Reply #46 on: March 31, 2008, 10:02:44 PM »
Pa naravno ako oces vrhunski zvuk koji bi slusao po citav dan moras da izdvoji dosta veliku svotu novca a narvno neko zeli da se ''blamira'' ulicom slobode i kupi woofer sh ( pi nemam s na tastaturu) kategorije i zavrsi je posa.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline stefan123

• View Profile
Extra Ozvucenje
« Reply #47 on: March 31, 2008, 10:05:16 PM »
Ja uglavnom volim installacije koje su uradjene da se maltane nista ne vidi a da se cuju dobro....jes da je to prilicno skupo i trazi dosta znanja i truda ali.....Kad vidim gomile poliestera itd.. jao

Offline tuningmaniak

• View Profile
Extra Ozvucenje
« Reply #48 on: March 31, 2008, 10:10:08 PM »
E upravo tako instalacija nevidljiva a oci da ti ispanu od dB.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Extra Ozvucenje
« Reply #49 on: March 31, 2008, 11:54:26 PM »
drug mi ima ozvucenje od 350 €,kad ga navije glava mi strca lijevo desno,posle mi zuje usi 2 dana,zvuk je prefektno cist.opet pitanje,sto ce ti bolje? 
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline stefan123

• View Profile
Extra Ozvucenje
« Reply #50 on: April 01, 2008, 12:00:24 AM »
Nije uopste fora u jacini, to nije problem napravit nego u kvalitetu...Nije to samo cistoca zvuka....Ima tu mnoogo stvari...Kad bi cuo na jacem sistemu sta sve postoji u nekoj pjesmi a nisi ni znao da postoji....Mada to ne interesuje svakoga...npr. ja na mom sistemu (kucnom) cujem padanje pljuvacke pjevaca na mikrofon, lupkanje soliste o pod, klizanje trzalice itd...opet kazem to vecinu ljudi ne interesuje ali nas ima dosta koji uzivamo u detaljima zvuka, prirodnosti, prostornosti itd........Takodje ko zna moze za 500€ sklopit sistem koji ce se posrat na neciji sistem od 1000-2000€...pare nisu mjerilo kvaliteta  ::msn-wink::

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Extra Ozvucenje
« Reply #51 on: April 01, 2008, 04:27:17 AM »
Meni trebaju dva satelita sto manja za DVD od 7'' kupio sam ga za kola ali sve vise i vise gledam filmove u krevetu a njegov zvucnik je bas slab ...ima li ko da mi proda ?

Majka mi je rekla da moze ...