[!--quoteo(post=23472:date=Apr 16 2007, 09:16 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Apr 16 2007, 09:16 PM) [snapback]23472[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pele, ako tvoja mjesechna primanja premashuju 2 hiljade eura onda u redu...ne shvati pogresno ali meni je to ODVAJANJE HLJEBA OD USTA ...[/quote]da mi je odvajanje hleba od usta ne bi to sigurno radio,a inace nezivim samo od ugradnje muzike,xenona itd.imam doma 6 apartmana sa restoranom pored mora,a ovo ostalo radim iz gusta [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][!--quoteo(post=23495:date=Apr 17 2007, 06:10 AM:name=stefan123)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(stefan123 @ Apr 17 2007, 06:10 AM) [snapback]23495[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]DVD player sa ekranom oko 700-800€ a woofer zavisi min. 150-200€ sa pojacalom.I da dodam.Glupo je pricat da je bzv. dat 3000€ na muziku.nekome je vaznija muzika no kola...[/quote]meni su kola u top stanju,motorsport moze da potvrdi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /][!--quoteo(post=23491:date=Apr 17 2007, 12:08 AM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Apr 17 2007, 12:08 AM) [snapback]23491[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]i da, sta je double DIN dvd? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/huh.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":huh:\\" border=\\"0\\" alt=\\"huh.gif\\" /] Ja bih (ako dozvole pare) metnuo jedan kvalitetan vufer u gepek (seljacki-znam) dvd plejer i neki srednje veliki ekran i to je to..Kolko bi me to para ispalo? (kvalitetno)[/quote]double din je cd duple velicine(tj visine) od normalnog cd-a i nemoze u svaki autowoofer-a u kutiji magnat i pojacala magnat i blaupunkt imam veliki izbor,a dvd player imam pioneer avh-5700 dvd sa motorizovanim displejom(ekran izlazi iz table,a takodje je i touch panel)cita dvd,mp3,wma,cd,wav...,radio,moze da se spoji tv