Author Topic: Extra Ozvucenje  (Read 1802 times)

Offline Filip_pg

• View Profile
Extra Ozvucenje
« Reply #20 on: April 14, 2007, 08:19:30 AM »
word za shaja!inace,ovo se sigurno extra cuje itd...mada iskreno,ne razumijem se nesto u muziku da bi ja dijelio ovdje pravduali jedno znam,da ono sto je shajo ima u fiestu,kad je uzeo ono...e ono je bilo strasno....
« Last Edit: April 14, 2007, 08:23:16 AM by Filip_pg »

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Extra Ozvucenje
« Reply #21 on: April 16, 2007, 05:48:10 PM »
uz svo poshtovanje audiofilima (ja nisam), 3000 i kusur eura za muziku u autu?Ja kad bih imao 3000 eura na raspolaganju ZA AUTO...ne bih oko muzike radio toliko.Sad bih mogao knjigu napisat sto bih ja sa 3000 eura radio U AUTU ili van njega, ali da ne idem u off-topic.Ne sumnjam da vasha muzika nije extra i da je jaka i kristalno chista, ali to je ipak AUTO, zar nije dovoljna fabricka muzika sa 4 ili 6 zvucnika i mozda jednom bass kutijom ili vuferom na zadnju plochu?Ocigledno da ne, i ja svasta pitam  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/blush.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":blush:\\" border=\\"0\\" alt=\\"blush.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

pele-79

• Guest
Extra Ozvucenje
« Reply #22 on: April 16, 2007, 07:34:20 PM »
postujem svacije misljenje,ali da svi razmisljaju kao acid cookie onda ne bi ni postojala pojacala ni top serije head unit-a,woofer-a,zvucnika...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Extra Ozvucenje
« Reply #23 on: April 16, 2007, 09:16:40 PM »
pele, ako tvoja mjesechna primanja premashuju 2 hiljade eura onda u redu...ne shvati pogresno ali meni je to ODVAJANJE HLJEBA OD USTA ...
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
Extra Ozvucenje
« Reply #24 on: April 16, 2007, 10:12:04 PM »
[!--quoteo(post=23438:date=Apr 16 2007, 07:48 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Apr 16 2007, 07:48 PM) [snapback]23438[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]uz svo poshtovanje audiofilima (ja nisam), 3000 i kusur eura za muziku u autu?Ja kad bih imao 3000 eura na raspolaganju ZA AUTO...ne bih oko muzike radio toliko.Sad bih mogao knjigu napisat sto bih ja sa 3000 eura radio U AUTU ili van njega, ali da ne idem u off-topic.Ne sumnjam da vasha muzika nije extra i da je jaka i kristalno chista, ali to je ipak AUTO, zar nije dovoljna fabricka muzika sa 4 ili 6 zvucnika i mozda jednom bass kutijom ili vuferom na zadnju plochu?Ocigledno da ne, i ja svasta pitam  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/blush.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":blush:\\" border=\\"0\\" alt=\\"blush.gif\\" /][/quote]potpuno se slazem+ da te osnovne komponente (HU + 4 zvuchnika + pojachalo + woofer) budu kvalitetne (eventualno double din dvd - dje je to izvodljivo)a audiofili mislim da hobi treba da usresrijede na HOME ugodjajPS: a za ovo odvajanje hljeba od usta a kupovina clia sport NOVOG .... hmmmm
« Last Edit: April 16, 2007, 10:15:00 PM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Extra Ozvucenje
« Reply #25 on: April 17, 2007, 12:08:17 AM »
ali ja sebi nisam odvojio od usta..ja se ne kupam u pare ali trenutno sam pri eVrima i zasto da ne castim sebe nechim za chim patim evo duzi niz godina (brzo auto) ...i ovo je prva promjena auta posle 1997 kad je uzeta lancia! mislim da posle 10 godina red je da novo auto udje u kucu.Aj da si rekao da sam uzeo m5 ali uzeo sam klia..a znas kakva se auta i od kolko para voze kroz PG.I upravo sam htEO  da kazem isto sto i ti, ako ces vec muziku za te pare.. uzmesh pa dnevnu sobu okiti [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]i da, sta je double DIN dvd?  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/huh.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":huh:\\" border=\\"0\\" alt=\\"huh.gif\\" /] Ja bih (ako dozvole pare) metnuo jedan kvalitetan vufer u gepek (seljacki-znam) dvd plejer i neki srednje veliki ekran i to je to..Kolko bi me to para ispalo? (kvalitetno)
« Last Edit: April 17, 2007, 12:11:59 AM by aCid_cOokiE »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline stefan123

• View Profile
Extra Ozvucenje
« Reply #26 on: April 17, 2007, 06:10:03 AM »
DVD player sa ekranom oko 700-800€ a woofer zavisi min. 150-200€ sa pojacalom.I da dodam.Glupo je pricat da je bzv. dat 3000€ na muziku.nekome je vaznija muzika no kola...
« Last Edit: April 17, 2007, 06:10:51 AM by stefan123 »
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline SFU

• View Profile
Extra Ozvucenje
« Reply #27 on: April 17, 2007, 12:59:34 PM »
[!--quoteo(post=23495:date=Apr 17 2007, 08:10 AM:name=stefan123)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(stefan123 @ Apr 17 2007, 08:10 AM) [snapback]23495[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Glupo je pricat da je bzv. dat 3000€ na muziku.nekome je vaznija muzika no kola...[/quote]pa fino kuci, nek se kupi udobna fotelja i ako treba 5000e ali u auto.....duble din: ako imash prostora za dva HU (dva Din mjesta) kao golf 4 [a href=\\"http://www.cartunes.com/vendors/pioneer/images/223609218AVIC-D1%20in%20VW%20Golf%20-%20for%20web.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://www.cartunes.com/vendors/pioneer/im...20for%20web.jpg[/a] itd[a href=\\"http://www.mmsa.org.uk/news/images/uploads/IVA-W200Ri.jpg\\" target=\\"_blank\\"]http://www.mmsa.org.uk/news/images/uploads/IVA-W200Ri.jpg[/a][a href=\\"http://faimg1.forum-auto.com/mesimages/65472/SAdf0038.JPG\\" target=\\"_blank\\"]http://faimg1.forum-auto.com/mesimages/65472/SAdf0038.JPG[/a]ne volim onaj sa mehanizmom za izvlachenje
« Last Edit: April 17, 2007, 01:02:31 PM by SFU »

pele-79

• Guest
Extra Ozvucenje
« Reply #28 on: April 17, 2007, 05:19:58 PM »
[!--quoteo(post=23472:date=Apr 16 2007, 09:16 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Apr 16 2007, 09:16 PM) [snapback]23472[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pele, ako tvoja mjesechna primanja premashuju 2 hiljade eura onda u redu...ne shvati pogresno ali meni je to ODVAJANJE HLJEBA OD USTA ...[/quote]da mi je odvajanje hleba od usta ne bi to sigurno radio,a inace nezivim samo od ugradnje muzike,xenona itd.imam doma 6 apartmana sa restoranom pored mora,a ovo ostalo radim iz gusta [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][!--quoteo(post=23495:date=Apr 17 2007, 06:10 AM:name=stefan123)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(stefan123 @ Apr 17 2007, 06:10 AM) [snapback]23495[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]DVD player sa ekranom oko 700-800€ a woofer zavisi min. 150-200€ sa pojacalom.I da dodam.Glupo je pricat da je bzv. dat 3000€ na muziku.nekome je vaznija muzika no kola...[/quote]meni su kola u top stanju,motorsport moze da potvrdi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /][!--quoteo(post=23491:date=Apr 17 2007, 12:08 AM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Apr 17 2007, 12:08 AM) [snapback]23491[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]i da, sta je double DIN dvd?  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/huh.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":huh:\\" border=\\"0\\" alt=\\"huh.gif\\" /] Ja bih (ako dozvole pare) metnuo jedan kvalitetan vufer u gepek (seljacki-znam) dvd plejer i neki srednje veliki ekran i to je to..Kolko bi me to para ispalo? (kvalitetno)[/quote]double din je cd duple velicine(tj visine) od normalnog cd-a i nemoze u svaki autowoofer-a u kutiji magnat i pojacala magnat i blaupunkt imam veliki izbor,a dvd player imam pioneer avh-5700 dvd sa motorizovanim displejom(ekran izlazi iz table,a takodje je i touch panel)cita dvd,mp3,wma,cd,wav...,radio,moze da se spoji tv

Offline stefan123

• View Profile
Extra Ozvucenje
« Reply #29 on: April 18, 2007, 12:59:38 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pa fino kuci, nek se kupi udobna fotelja i ako treba 5000e ali u auto.....[/quote]Okle znas da nema kuci sistem od 50.000€ [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] ....Zvuk koji se kuci moze postici nema veze s kolima u kojima ni za 1.000.000€  ne mozes dobiti High-End kakav mozes u kuci jer je kabina auta premala za tako nesto...3000€ nije neka suluda cifra za covjeka sa norm. standardom...JBG problem je sto je kod nas standard veoma los....pa je malo takvih ljudi.[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ne volim onaj sa mehanizmom za izvlachenje[/quote]Jedina kombinacija a da izgleda ok....sve ostalo je bzv. Jedino ako nema ka kod Golfa IV mjesto za double-DIN. S obzirom da nema...morao bi da prepravlja tablu (reze,gituje,lakira...) sto ne vjerujem da ce radit jer su kola nova....Na ovim slikama je prepravljana tabla a one blende su...piiPozdrav.
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

pele-79

• Guest
Extra Ozvucenje
« Reply #30 on: April 22, 2007, 02:36:12 PM »
[a href=\\"http://img176.imageshack.us/my.php?image=img025ii0.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img176.imageshack.us/img176/8301/img025ii0.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][a href=\\"http://img176.imageshack.us/my.php?image=img025ii0.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img=http://img176.imageshack.us/img176/8301/img025ii0.th.jpg][/a]

pele-79

• Guest
Extra Ozvucenje
« Reply #31 on: April 22, 2007, 02:50:45 PM »
[a href=\\"http://img339.imageshack.us/my.php?image=img023jr1.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img339.imageshack.us/img339/1755/img023jr1.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]uskoro kad uhvatim vremena radicu u corrada novu kutijubice iz 1 dijela,maknucu policu od gepeka,woofer-i ce biti 2 x 12 inca magnat AD serije ili ADR,jedan sa lijeve a jedan sa desne strane gepeka okrenuti naopako,elipse ce doci iznad njih uz sic,u istu kutiju ali odvojene pregradom iznutra od woofer-a.izmedju woofer-a dolaze pojacala jedno od 1000rms (alpine ili magnat)za woofer-e i magnat rx44 za zvucnike,a sa strane pojacala 2x kondezatori DIETZ po 1 farad.zvucnici ce zasad da ostanu magnat Xcess pozadi elipse 693,a naprijed 213 kompo,ali ce i da se oni mjenjaju cim mi stignu magnat new edge [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] HU ostaje pioneer 88rs referentna serija kao i cd sarzer sa 6 diskova.postoji i mogucnost cisto iz zajebancije da stavim u naslone 2x monitore 7 inca sa dvd playerom sa slusalicama [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] maglenke i zmigavci bistro staklo stizu

sandokan

• Guest
Extra Ozvucenje
« Reply #32 on: May 13, 2007, 07:48:36 PM »
[!--quoteo(post=23185:date=Apr 13 2007, 09:42 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Apr 13 2007, 09:42 PM) [snapback]23185[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]sve to stoji , vjerujem da je kvalitetna oprema i da imash sa chime,ali mislim da je to moglo mnogo bolje da izgleda.daj ti meni 3000 eura da vidish shto ce chicha da napravi od auta[/quote]daj meni 3 soma da ti na napakujem muziku  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /]  curila bi ti krv iz usiju...i  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /]   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wacko.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wacko:\\" border=\\"0\\" alt=\\"wacko.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] [!--quoteo(post=23472:date=Apr 16 2007, 11:16 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Apr 16 2007, 11:16 PM) [snapback]23472[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pele, ako tvoja mjesechna primanja premashuju 2 hiljade eura onda u redu...ne shvati pogresno ali meni je to ODVAJANJE HLJEBA OD USTA ...[/quote]pa da bi covek nesto dobro imao i ako je stvarno zagrizao za nesto dobro, ja mislim da mora i od usta da odvoji ,drugacije ne ide... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wub.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wub:\\" border=\\"0\\" alt=\\"wub.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Extra Ozvucenje
« Reply #33 on: May 15, 2007, 09:14:48 PM »
[!--quoteo(post=25713:date=May 13 2007, 07:48 PM:name=sandokan)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(sandokan @ May 13 2007, 07:48 PM) [snapback]25713[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]daj meni 3 soma da ti na napakujem muziku  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_evil.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":evil:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_evil.gif\\" /]  curila bi ti krv iz usiju...i  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /]   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wacko.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wacko:\\" border=\\"0\\" alt=\\"wacko.gif\\" /] [/quote] ziva istina
« Last Edit: May 15, 2007, 09:22:46 PM by motorsport »
ohajtenzgut nei shpikinguz

pele-79

• Guest
Extra Ozvucenje
« Reply #34 on: May 18, 2007, 08:38:20 AM »
sad cete da vidite sta se pakuje u corrada.ko prezivi pricace!he,he!

GTI mk3

• Guest
Extra Ozvucenje
« Reply #35 on: May 20, 2007, 04:04:20 PM »
Oce li to skoro? Postavi sliku da vidimo kako teku radovi...

pele-79

• Guest
Extra Ozvucenje
« Reply #36 on: May 20, 2007, 07:56:07 PM »
do 2-3 juna je gotovo sve [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: May 20, 2007, 09:24:28 PM by motorsport »

sandokan

• Guest
Extra Ozvucenje
« Reply #37 on: May 22, 2007, 12:20:44 PM »
[!--quoteo(post=23438:date=Apr 16 2007, 07:48 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Apr 16 2007, 07:48 PM) [snapback]23438[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]uz svo poshtovanje audiofilima (ja nisam), 3000 i kusur eura za muziku u autu?Ja kad bih imao 3000 eura na raspolaganju ZA AUTO...ne bih oko muzike radio toliko.Sad bih mogao knjigu napisat sto bih ja sa 3000 eura radio U AUTU ili van njega, ali da ne idem u off-topic.Ne sumnjam da vasha muzika nije extra i da je jaka i kristalno chista, ali to je ipak AUTO, zar nije dovoljna fabricka muzika sa 4 ili 6 zvucnika i mozda jednom bass kutijom ili vuferom na zadnju plochu?Ocigledno da ne, i ja svasta pitam  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/blush.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":blush:\\" border=\\"0\\" alt=\\"blush.gif\\" /][/quote]to bi ti bilo otprilike kad bi rekao nekome ko voli trke i da se trka-zasto tjunirati auto i ulagati masu para u njega...eno onaj hrvat u batajnici sto je vozio onu zujku od honde je u nju potrosio samo 20000 eura da bi onako djipao... svi koji su bili znaju o cemu pricam, ono ide kao sumanuto tako da svako od nas ima nesto u sta bi i poslednji novcic dao pa makar i nemao sta da jede  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

CORRADO

• Guest
Extra Ozvucenje
« Reply #38 on: May 22, 2007, 10:12:30 PM »
Muziku i tuning motora nikako ne treba uporedjivat po meni!Tri hiljade je stvarno previse ulozit da bi na kraju poceo da sve prodaje iz corrada.Znaci u oglasima prodaje pojacalo 400e  zvucnike sa kutijama koliko sam razumio 250e i neka su kondezatori po 150e,neka je cd 500e i kablovi 100.Dje je ostatak?

Offline SFU

• View Profile
Extra Ozvucenje
« Reply #39 on: May 23, 2007, 06:37:15 AM »
ja donekle i razumijemmozda mu je sad bitno da se Magnatom opremi radi reklamemozda da imam meleon vjerovatno bi tunira nekog yuga il sl a ne nekog cls-aali u potpunosti se slazem sa bojanom chemu ulaganja ako chovjek misli da to nije to!?PS: stvarno zanimljivo zvuchi kad se ova STARA oprema sabere
« Last Edit: May 23, 2007, 06:38:04 AM by SFU »