[!--quoteo(post=23129:date=Apr 13 2007, 07:17 AM:name=stefan123)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(stefan123 @ Apr 13 2007, 07:17 AM) [snapback]23129[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]jace nije = boljeKod peleta je preskup HU i alpine...Sve u svemu za 3000€ moze doosta bolje.Takodje ne vjerujem da je izaslo bas 3000€[/quote]kao sto navedoh poenta mi nije bila da pravim da tuce bass a da nemoze da se slusa,kod mene je sve izbalansirano,stavljane top-komponente,vjerovali ili ne,meni je najmanji problem ubaciti 2x pioneer spl po 1000rms i na njih 2 pojacala monoblok alpine mrd 1005 v12 od po 1000rms!i sta onda ko ce to da slusa?ja ne sigurno!ja mogu da pojacam muziku do maximuma a da nema distorzije,a vi?a da mu se i jace cuje nevjerujem a tek kvalitet zvuka???sa kutijama i svim sto je povezano za muziku u auto oko 3000e.samo v12 pojacalo i hu prs serije 1100e[!--quoteo(post=23086:date=Apr 12 2007, 08:08 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Apr 12 2007, 08:08 PM) [snapback]23086[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]da ne ispane da nekoga mrzim ili neshtopele moze to mnogo boljemomku je u trojku ljepsa za oko 10 puta no tvoja.momak mozda nema para ali glavu dajem da se jache chuje no tvoja ako se ubache 3 pojachala mjesto jednog, a mozda i 4[/quote]shajo svaka cast stvarno lijepo izgleda,opet kazem meni nije cilj postizanje suludog basa(mada ni kod mene kad se pojaca nemoze da se opstane,nevidi se nista u retrovizor [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] )ja da hocu(a mogu kad hocu) ubacim woofer i od 3000w rms i koknem na to hifonics monoblok od 3000rms i sta onda,bas tuce,a nidje visokih i srednjih.nije poenta u tome(bar meni)ja volim kad se svaki ton kristalno cuje,a mislim da sam to vrhunski postigaokad cete se okupljat u pg i gdje da naidjem da cujete?e da stim da znate da se kanim da radim novu kutiju sa 12 inca x2 wooferima(magnat naravno ili alpine type r),ali to je vise estetike i reklame radi nego zvuka sto cu poboljsati. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]ono stavrno lijepo izgleda,a jesu li proracunate kutije,bass reflexi,kablovi,instalacija!necu nikog da vrijedjam ali od toga se pocinje pa onda izgled dolazi na red