Author Topic: Gp Malezija  (Read 274 times)

Offline brzi_pas

• View Profile
Gp Malezija
« on: April 06, 2007, 07:14:44 PM »
sta mislite...?
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Laki

• View Profile
Gp Malezija
« Reply #1 on: April 06, 2007, 08:03:18 PM »
Kada pocinje trka?
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline brzi_pas

• View Profile
Gp Malezija
« Reply #2 on: April 06, 2007, 09:25:00 PM »
Trening u 8, a trka u 9... valjda...

Offline bo8an

• View Profile
Gp Malezija
« Reply #3 on: April 06, 2007, 09:59:13 PM »
volio bi da pobijedi neki  sto nikad nije pobijdjivao, na primjer Kubica, ali mislim da ce ferrari da pobijedi  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline X3M

• View Profile
Gp Malezija
« Reply #4 on: April 06, 2007, 10:01:08 PM »
Jopet Ferrari [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Laki

• View Profile
Gp Malezija
« Reply #5 on: April 07, 2007, 09:58:26 AM »
Trka pocinje u 9 sati.Ferari opet pobjedjuje.
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline Laki

• View Profile
Gp Malezija
« Reply #6 on: April 07, 2007, 12:24:12 PM »
Masa sjutra prvi startuje.
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline brzi_pas

• View Profile
Gp Malezija
« Reply #7 on: April 07, 2007, 03:03:48 PM »
MasaAlonsoRaikonenHamilton[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Bice zanimljivo  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

TDI

• Guest
Gp Malezija
« Reply #8 on: April 07, 2007, 06:04:11 PM »
Bice to veoma zanimljiva trka... Mislim da ce Ferrari da im opet da macu  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Gp Malezija
« Reply #9 on: April 07, 2007, 06:16:05 PM »
masu je bolji ferari          ................................                  Njegosh
« Last Edit: April 07, 2007, 06:16:14 PM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
Gp Malezija
« Reply #10 on: April 08, 2007, 03:49:24 PM »
Dosadniju trke odavno ne gledah..... PI, sad mi se zbog nje spava cijeli dan!Hamilton,,,,,, svaka cast, momak vozi EXTRA!Alonsa necu komentarisat....A Kimi se shjetio u zdnje 10 krugova da da gas... bruka!Masa... znao sam da je debil, ali onoliki debil.... (ustvari i to sam znao)

Offline X3M

• View Profile
Gp Malezija
« Reply #11 on: April 08, 2007, 04:21:16 PM »
zibr potpisujem sve sto si napisao (da ne kucam sad) [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

TDI

• Guest
Gp Malezija
« Reply #12 on: April 08, 2007, 10:43:00 PM »
DOSADNA TRKA!McLaren je dobar bio. Masa, samo neka je zdravo! Kao dijete je. A Kimi, mogao je on da forsira, ali nije bio siguran u motor. Bolje uzeti 6 poena, nego 0!Kao sto je receno, lomili su glavu da li da mijenjaju motor u bolid prije trke...Super je i 3 mjesto.

Offline SFU

• View Profile
Gp Malezija
« Reply #13 on: April 09, 2007, 06:41:04 AM »
kako je masa bio navalio na crnca a kad islece i BMW mu bijashe prebrzHamilton i brz i pecha (ne da ziv...) i opet je dokazao strashan start (po minimum dva TOP vozacha preskochi), ali za razliku od gliba alnonsa (koji je chista konstanta) on je vozio nekako sporo prvi i zadnji dio trke dok je u srednjem dijelu trke bio ubjedljivo najbrziBMW takodje opet konstantno brz (predvidjam nekoliko podijuma ove sezone)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Nevid

• Guest
Gp Malezija
« Reply #14 on: April 09, 2007, 05:13:20 PM »
Namrtvo dosadno sve kad ferari izgubi! Ne znam ko je odakle vam to da je kimi htio da mijenja motor, jer ako ferarijev motor ne moze da izdrzi dvije trke onda neka ga bache! A i sam je pokazao u zadnjih 10tak krugova da je mogao da vozi ali... Hamilton sigurno najbolji "rooki" svih vremena! A Alonso doktor, mislim shta reci za chovjeka koji od pochetka do kraja nije imao ni jednu gresku!:P

TDI

• Guest
Gp Malezija
« Reply #15 on: April 09, 2007, 06:31:23 PM »
Ferrari je za vrijeme GP Australije imao problema u zadnjih nekoliko krugova tj od kada je Kimi poceo da usporava.rijec je bila o pregrijavanju. Na spoju izmedju hladnjaka i motora je doslo do pucanja i tu je tocila "rashladna tecnost", toliko da je od standardnih 5l, na cilj stigao sa 3l "r t"... U tim trenucima je dobio naredjenje da vozi samo do 17.000 obrtaja i da ne forsira. Kasnije je to popravljeno, ali sa strahom da se opet moze dogoditi.Zato je bilo price da li da se motor u Maleziji mijenja, ali su odustali zbog penalizacije (10mjesta nazad) i odlucili da rizikuju. Da nije bilo toga, Kimi bi vozio mnogo agresivnije tj kao sto on zna...

Offline brzi_pas

• View Profile
Gp Malezija
« Reply #16 on: April 09, 2007, 08:12:40 PM »
[!--quoteo(post=22762:date=Apr 9 2007, 07:13 PM:name=Nevid)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Nevid @ Apr 9 2007, 07:13 PM) [snapback]22762[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Namrtvo dosadno sve kad ferari izgubi! [/quote]meni je bila dosadna i proshla, ali ne ovoliko... ne volim trke ovakvog tipa... a to sa Ferrarijem nema nikakve veze, jer volim kad vidim akciju, a ne ovako....