Author Topic: Renault Clio Styling  (Read 961 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renault Clio Styling
« on: March 28, 2007, 08:01:48 PM »
oce li mi ko nac ove REISING (eng. racing) naljepnice za klia ?shala naravno...ali zato ove zhute kad tad (kad istekne garancija i kad ga spustim i "odradim" motor)I naravno ova farba.Moja je "nimbus silver" a ova na slici "nimbus grey" .PERVERZIJA
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renault Clio Styling
« Reply #1 on: March 28, 2007, 10:12:52 PM »
nadam se da ce denis ispostovat moju molbu da ne brishe postove odavde...jer trazim savjete oko sredjivanja clia, a ima veze sa topicom, pa da ne bih otvarao novi, ubacicu odje neki predlog.dakle...posto nisu mogli da se naruche...vjerovatno cu ih naknadno stavit [img src=\\"http://img74.imageshack.us/img74/1373/00038nzgv0.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]ali cijena....skoro 1000 eura sad! PFFFFF.A ova standardna skoro isti GRIP imaju tj isto "zagrle"onda ovo DEFINITIVNO[img src=\\"http://img74.imageshack.us/img74/5096/alloy21qh7.png\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]vjerovatno cu ih ofarbat jer nema potreba da bacham pare na iste felme samo druge boje-ITG performance air filter...dako u medjuvremenu naprave induction kit!-KTR sports exhaust system and sports catalytic converter. Izgleda isto kao standardni samo sto je high-flow.I zvuk je skoro isti, malo dublji. Daje +8 ks, testiran na dyno!-Chip tj remap.Oko 10 ks, tridesetak NM, i bolja "vucha" u niskim obrtajima.-Diskretno spustanje .Eibach ili H&R springs. Max 30mm naprijed i nazad.Mozda chak i 20.-20 ili 25mm distance H&RHvala na paznji!Pare se vec skupljaju!ako neko zna sta smijem od ovoga da uradim a da ne "shtetim" garanciji !?I svaki komentar na predlog je dobrodoshao,
« Last Edit: March 28, 2007, 10:18:28 PM by aCid_cOokiE »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Renault Clio Styling
« Reply #2 on: March 28, 2007, 10:18:53 PM »
Smijesh da prefarbash felne, i da stavish siceve (valjda)
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
Renault Clio Styling
« Reply #3 on: March 28, 2007, 10:20:15 PM »
-distance ti ne trebaju uzivo sam ga vidio skroz su ga tochkovi popunili,-nema potrebe da kupujesh te felne, dovoljno je da ove tvoje prefarbash i plastificirash-spushtanje (to obavezno)-OBAVEZNO KROVNI SPOJLER (ono mi uzasan trip shto ga serijski nema)-ne bih dirao siceve (pokazi ljudima kako izgledaju "standardni klio sport" sicevi)-zashto se tripujesh za dodatni tuning (to radi ako ti dosadi ovo 200ks)POLAKO TRILE
« Last Edit: March 28, 2007, 10:33:32 PM by motorsport »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

motorsport

• Guest
Renault Clio Styling
« Reply #4 on: March 28, 2007, 10:23:20 PM »
evo trile poklanjamo tebi ovaj topic, jer u svaki moguci odes u OFF pitajuci nesto za CLIA......  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

pug 106

• Guest
Renault Clio Styling
« Reply #5 on: March 29, 2007, 07:34:48 AM »
Uffffffff [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Renault Clio Styling
« Reply #6 on: March 29, 2007, 12:24:19 PM »
pug 106  [!--sizeo:4--][span style=\\"font-size:14pt;line-height:100%\\"][!--/sizeo--][!--coloro:#FF0000--][span style=\\"color:#FF0000\\"][!--/coloro--]10% warn[!--colorc--][/span][!--/colorc--][!--sizec--][/span][!--/sizec--], opomenut si 3 puta za predstavljanje.......

Offline X3M

• View Profile
Renault Clio Styling
« Reply #7 on: March 29, 2007, 04:25:58 PM »
e ako znam sto ce ti pola tih stvari sto si nabrojao [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]sicevi u njega (fabricki) su extra i ne znam sto bi ih mijenjao [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: March 29, 2007, 04:26:23 PM by X3M »

Offline Laki

• View Profile
Renault Clio Styling
« Reply #8 on: March 29, 2007, 05:50:11 PM »
Extra izgleda na drugoj slici.Ja bih mu stavi bijele felme,nego ove crne sto ti namjeravas.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Filip_pg

• View Profile
Renault Clio Styling
« Reply #9 on: March 29, 2007, 08:23:02 PM »
trile...cim ga dobijes ti sa njim u garazu i rasklapanje pa mu ugradi neki bijesni motor i body kit i neke felMe trkacke...i mici siceve i stavi neke druge...obavezno ga spusti...ol ga lakirat u neku drugu boju?dazavrsimo oko registracije?e da,pecurku odma i naljepnicu na poklopac rezervara...ahahahaa pusti kukalo auto da stigne prvo,pa sa andjelima,sredjivaces ga...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renault Clio Styling
« Reply #10 on: March 30, 2007, 09:36:57 AM »
biJo sam u alliance, stize za 15, 20 dana.Inache imam u planu veliku naljepnicu STRIT REJSING preko cijele shofershajbne, na vrata cu da zalijepim M-POWER a pozadi AUDI MOTORSPORT!mislim da ce mi to dat jedno 1675645 konja!a znak cu ovaj da stavim[img src=\\"http://www.teleadhesivo.com/images\\products\\tdipeque.gif\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renault Clio Styling
« Reply #11 on: March 30, 2007, 09:52:29 AM »
MAAAAAAAAAAAAJKOOOO sto je OOOOVOOaaaaaaaaaaaaa DRK DRK[img src=\\"http://img178.imageshack.us/img178/7603/dsc0078ei2.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][img src=\\"http://img137.imageshack.us/img137/9228/dsc0081xq7.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Laki

• View Profile
Renault Clio Styling
« Reply #12 on: March 30, 2007, 10:39:31 AM »
Kako mu dobro stoji ova crvena boja.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renault Clio Styling
« Reply #13 on: March 30, 2007, 09:24:43 PM »
kakav avatar[img src=\\"http://i7.photobucket.com/albums/y297/davebem/ClioPowaa2016v.gif\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

duka

• Guest
Renault Clio Styling
« Reply #14 on: March 31, 2007, 09:13:55 PM »
a ovaj kako ti se svidja

Offline tuningmaniak

• View Profile
Renault Clio Styling
« Reply #15 on: April 01, 2007, 07:27:15 PM »
Ovo sto veli filip je potpuno tacno.Nemoj ga nista dirat jedino stavi pecurku neku original a ne nesto sa pijace.auto smo po sebi je extra ,ti ces sad nesto prckat i vadit i stavljat, je potpuna glupost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ne sprda se)( tu ti ja mogu nesto rec ali stvarno se tu bas nista ama bas nista nerazmijem!!!)
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline NSX

• View Profile
Renault Clio Styling
« Reply #16 on: April 01, 2007, 09:08:53 PM »
Smijes i motor da remapiras jer to oni ne mogu vidjet, naravno ne da stavljas powerbox nego direktno ECU da se remapira.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Renault Clio Styling
« Reply #17 on: April 02, 2007, 05:41:16 PM »
na to sam i mislio, nego neko na CDM forume reche da mogu "provalit" kad ga prikace na "dijagnozu" [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]oce sad oni sve gledat je li remapiran haha
« Last Edit: April 02, 2007, 08:57:51 PM by motorsport »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline shajo

• View Profile
Renault Clio Styling
« Reply #18 on: April 02, 2007, 09:01:57 PM »
trile ne prdi da te zamolimimash auto koje je fabrichki sredjeno i ti ocesh sad neshto da ovo ono.ne foliraj se i ne ceraj nam bale na usta. i ne dipr dushe ti.ni pechurku ni nishta,ako ti shto vidim na auto lichno cu ti ga izgrebat kljuchem preko vrata i ubachit kore od banana u izduv pa ti vidji
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Renault Clio Styling
« Reply #19 on: April 02, 2007, 09:20:35 PM »
svaki tuning moze da se vidi na dijagnostici,vjeruj mi,a sa tim gubis garanciju,to je striktno navedeno u Info sistemima od ovlascenih servisa,da ukoliko dodje do bilo kakvog servisa u toku garancije mora prvo da se provjeri da nije doslo do krsenja garancije...primjer za BMW-ov TIS(posto mi je on jedino pri ruci):[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Warranty and goodwill claims should be refused with no further discussion if there isa suspicion of chip tuning.[/quote]