Author Topic: ZaÅ¡to Mi Se  (Read 373 times)

eno

• Guest
Zašto Mi Se
« on: March 24, 2007, 01:01:41 AM »
Naime ja i djevojka smo išli uz uzbrdicu.Nije veliki uspon(ka njivicama)i u tre?oj sam vozio,nekih 60 km/h.I kad ono po?e da trza odjednom,trt mrt bu? bu?...i ugasi se...Ja ono...hmmm.Imam:15 litara gorivaUlja imamvode(hmmmmmm)bla,bla...sve imam...I ja krenem da ga upalim,odmah,iz prve.I tako mi opet krenemo na ve?u uzbrdicu,kad isto,u drugoj,samo što krenuh,nisam ni 30-40 km/h i opet.Ja se vratih,parkirah auto,i usuh vode u hladnjak u kojoj je hvalilo vode(što jes' jes)I nije mi se posle gasio,na istoj uzbrdici.Mada,ja sumnjam na nešto drugo.Cijev iz motora iz koje izlaze oni sagorjeli gasovi,mi se nalazi odmah na glavi motora,i tu svi odvratni gasovi idu,i suta ?u da je sprovedem do dna da se tamo izduvava.Pa da nije možda dovod vazduha ono,bio pored te cijevi,pa se ''ugušio'' ,i sl. pa da se zato ugasio,ili je ipak zbog vode.Hm.....

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Zašto Mi Se
« Reply #1 on: March 24, 2007, 08:14:47 AM »
mozda ti je prljav rezervoar,pa je zacepilo?

Offline Filip_pg

• View Profile
Zašto Mi Se
« Reply #2 on: March 24, 2007, 09:04:23 AM »
ili mozda samo nije imao obrtaja da izvuce uzbrdicu...

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Zašto Mi Se
« Reply #3 on: March 24, 2007, 09:52:15 AM »
Eno,da je do vode digao bi ti temperaturu motora...ovako moze biti neki protok vazduha,filter...svasta nesto...gledaj kako ce ti se ponasati pa javi!

eno

• Guest
Zašto Mi Se
« Reply #4 on: March 24, 2007, 11:31:37 AM »
@Filpa_pg:Nije do toga,znam kada je to.Jer mi je gas bio negdje na 70% u tre?oj,i fino je išao,dobro vu?e i sl.I pri tolikom gasu,po?ne ono neprijatno da trza(pi kako mrzim taj osje?aj).Mogu?e da mi je prljav rezervoar,ali kako da to znam majku mu... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]Znam da smo prije dva mjesca stavljali nove filtere za gorivo,a jbm mu mater...
« Last Edit: March 24, 2007, 11:32:38 AM by eno »

Nevid

• Guest
Zašto Mi Se
« Reply #5 on: March 24, 2007, 11:33:25 AM »
A shto ne prebachi iz trecje u drugu i zavrshi posao, uz njivice nije bash mala uzbrdica! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

eno

• Guest
Zašto Mi Se
« Reply #6 on: March 24, 2007, 11:37:23 AM »
Pa zato Å¡to sam onuda prije iÅ¡ao ?etvrtom  kada sam se zaletio jednu no? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]    ?????

motorsport

• Guest
Zašto Mi Se
« Reply #7 on: March 24, 2007, 11:58:12 AM »
heh, jedno pitanje za tebe....sta ti radis po njivicama u kasne sate sa djevojkom?????? ahahahahahahaahahahaaaaaaa

eno

• Guest
Zašto Mi Se
« Reply #8 on: March 24, 2007, 12:08:13 PM »
neka te ?a'le!(ima li o?e i žena da ?itaju ovaj forum???) [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Ja sam samo iÅ¡ao da pokažem ljepotu Herceg Novog u kasnim no?nim satima...nemoj da si takav... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

MarkoP

• Guest
Zašto Mi Se
« Reply #9 on: March 24, 2007, 01:06:45 PM »
Moze ti bit dovod benzina i svjecice a i jos nesto sto neznam kako se zove kod nas...pa kad se sjetim eto me....

Offline Filip_pg

• View Profile
Zašto Mi Se
« Reply #10 on: March 24, 2007, 02:18:38 PM »
e pa muka neka jes...samo moze bit da ti je povukao neki talog sa dna rezervara...posto nam je gorivo....dobro zivija ljudi nema unutra

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Zašto Mi Se
« Reply #11 on: March 24, 2007, 03:48:47 PM »
drugi put nek pogura djevojka malo...ili jednostavno podjes na institut tamo nema uzbrdice!!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Zašto Mi Se
« Reply #12 on: March 24, 2007, 04:06:09 PM »
ili odes doma,pa ka cojek jebi!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Zašto Mi Se
« Reply #13 on: March 24, 2007, 04:18:10 PM »
[!--quoteo(post=21352:date=Mar 24 2007, 07:05 PM:name=Filip_pg)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Filip_pg @ Mar 24 2007, 07:05 PM) [snapback]21352[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ili odes doma,pa ka cojek jebi![/quote]uze mi riEch iz usta!
slam.poke.drop.tuck.dope

eno

• Guest
Zašto Mi Se
« Reply #14 on: March 24, 2007, 05:21:34 PM »
hah.Evo da vas malo izvjestim o toku doga?aja.Pustio sam ga na miru da radi danas,i on mijenja br. obrtaja u leru.Dakle krenuo ja danas,i uz uzbrdicu ugasi se.Ja ga vratih,i u ler,i on upali iz prve,ali radi radi radi...i samo što se ne ugasi,pa se opet vrati pa radi radi radi pa opet onako samo što se ne ugasi...I pustim ga malo da odmori nekih desetak minuta,i upalim ga,on mirno radi,ali opet krenem i opet tako.Imali smo prije problema sa karburatorom,jer smo stavili karburator umjesto onoga i(jbt ne znam kako se to zove-injection).Ostavih ga kod majstora da vidi...

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Zašto Mi Se
« Reply #15 on: March 24, 2007, 11:16:51 PM »
izda te uno kad ti najvise treba... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

eno

• Guest
Zašto Mi Se
« Reply #16 on: March 25, 2007, 12:10:57 AM »
^ hah, [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]A neka,vrati?u ti ja istom mjerom smradu hahaha [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Zašto Mi Se
« Reply #17 on: March 25, 2007, 02:44:49 PM »
Kod kojeg majstora ti je uno?Aj kad napravis javi sta je bilo...

eno

• Guest
Zašto Mi Se
« Reply #18 on: March 26, 2007, 06:48:28 PM »
kaže majstor da je napravio.I ja ga krenem,kad ono isto.On veli da su bile neke plo?ice pa se zaprljale od goriva,ali izgleda nema veze s tim...opet sam mu ga vratio.

eno

• Guest
Zašto Mi Se
« Reply #19 on: March 27, 2007, 06:07:07 PM »
rezervoar je prljav.Tj. onaj izlaz iz rezervoara ka motoru...Treba rezervoar da skidam da ga operem i vratim...A pih,smor.