Kruze glasine da Barani organizuju nesto u nedjelju..Zna li ko sto?[!--quoteo(post=21224:date=Mar 22 2007, 11:37 PM:name=NIKOLA BMW E30)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(NIKOLA BMW E30 @ Mar 22 2007, 11:37 PM) [snapback]21224[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Prica se po gradu da je bilo EXTRA prosli put i da svi jedva cekaju nedjelju da opet idu tako se prica pa ne znam sta ce biti..Uglavnom JA dolazim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /][/quote]Prica se prica..Mene zovu neki ljudi koji nemaju veze sa tuning-stylingom da me pitaju sto se to desava na KOMB. sto znaci da ama bas CITAV grad zna za to (ukljucujuci i ORGANE UNUTRASNJIH RABOTA) tako da: spremite licne karte,bojeve prijatelja u MUP-u,dobro rucajte prije nego dodjete na kombinat u nedjelju jer ko zna kad cete kuci na veceru..Ja cu povesti jednu ribicu da se zanimam dok se zavrsi "legitimisanje" [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]AJ CIK KO SMIJE DA DODJE U NEDJELJU [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]