Author Topic: Home Reunion Vol: 6  (Read 1174 times)

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol: 6
« Reply #20 on: March 18, 2007, 03:30:45 PM »
mnogo ljudi mnogo kola mnogo dobro mnogo extremno mnoooooogooooo VRH
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #21 on: March 18, 2007, 04:26:55 PM »
zachi mnogo dobro svi smo bilo osim ovih hoshtoplera iz hn i nk [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]ali bilo je mnoooooogo paljenja guma,pogotovo onaj momak sa mercedesom,vidi se da ga mnoooogo voli [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #22 on: March 18, 2007, 04:43:52 PM »
Stvarno je bilo ljudi koji su bash jebali majku svojim mashinama!@shajo, nemash ti najslabije auto u ekipu (valjda)
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Laki

• View Profile
« Reply #23 on: March 18, 2007, 05:27:34 PM »
Odlicno bi.Naroda je masu bilo.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

acs

• Guest
« Reply #24 on: March 18, 2007, 07:06:12 PM »
bogami je bilo dobro...  pozdrav za sve sto su ostavili gume danas onamo posebo sa rucnom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] vidimo se sledece nedelje valjda...

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #25 on: March 18, 2007, 07:30:58 PM »
Koliko ih je oprobalo??????????
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #26 on: March 18, 2007, 07:34:26 PM »
bilo extra.bas (: ima nekih klipova,ali to cu kasnije ako od kog capim malo sati interneta (((: ma bilo je loodo (:

eno

• Guest
« Reply #27 on: March 18, 2007, 07:36:22 PM »
U JBT ŠTA JE LJUDI BILO!!!!nevjerovatno...pa kako su ti ljudi došli tamo,?ime?Autobusom?haha

Offline Kapetan

• View Profile
« Reply #28 on: March 18, 2007, 08:26:59 PM »
Imam 119 slika sa danasnjeg okupljanja ali cu ih kasnije nocas postavit dok izaberem fine i smanjim ih malo jer su po 2mb (3008x2000 pixela) Ne zamjerite sto cete cekat malo ali odlicne su koliko sam na brzinu uspio da pregledam. .... Danas sam u guzvi bio malo
« Last Edit: March 18, 2007, 08:28:31 PM by Kapetan »
i-Vtec only!

Offline Laki

• View Profile
« Reply #29 on: March 18, 2007, 08:30:32 PM »
Cekamo slike. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #30 on: March 18, 2007, 09:41:53 PM »
bila je ludnica...ali extra extra extra...bilo je preko 50 auta,100%...mercedes je zapalio sve zivo,miljan se posra u gume,bas kao i momak sa galantom,nikola u zadnje gume na audija,i vojo nesto malo...ja nemam rijeci,odusevljen sam,i extra mi je bilo kad je onaj stisnuo onaj golf V R32,kako radi,kuku kuku...mada je i onaj onoga a6 karavana lijepo bacio pod rucnu!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #31 on: March 18, 2007, 09:49:36 PM »
ja ladno zaboravih na okupljanje.hvala acs-u, shaju i ostalima shto me zvali (nisu) da idem sa njima.Vidim fino je bilo.Fino fino
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline X3M

• View Profile
« Reply #32 on: March 18, 2007, 10:37:42 PM »
extra je bilo, mada na momente i opasno [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] posebno me bio zabrinuo lik s mercedesom kad je poceo nekontrolisano da se vrti i izvodi neke njegove lude akrobacije na 1.5m od mojih kola [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]crazy people [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

TDI

• Guest
« Reply #33 on: March 18, 2007, 11:02:10 PM »
Stvarno je predobro bilo...Gume su spaljivane maximalno... Petar (Alfa 156) i Madjo (galant) su bili najbolji, pored onog mercedesa... heheheheMeni je iskreno zao bilo da gorim gume, jer ih nove moram cekati 1-2 mjeseca, jer ih narucujem iz USA....  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #34 on: March 18, 2007, 11:04:13 PM »
i opasno je bilo kad je lik sa galantom uletio izmedju miljana i voja...jeste vidjeli ono,ja reko ode sve u komate [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #35 on: March 18, 2007, 11:04:40 PM »
[!--quoteo(post=20792:date=Mar 18 2007, 11:37 PM:name=X3M)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(X3M @ Mar 18 2007, 11:37 PM) [snapback]20792[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]posebno me bio zabrinuo lik s mercedesom kad je poceo nekontrolisano da se vrti i izvodi neke njegove lude akrobacije na 1.5m od mojih kola[/quote]zabrinuo a hahahahhahaha a noge su ti se okinule ahahhahahasalu na stranu ono jes izgledalo rizichno ali je najljepshe ga izvrtio od svih od kad ja idem na oqupljanja. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]nije mi neshto bilo zao jer je mercedes a da je bmw to bi druga pricha bilaa kakvo je ono bilo danas muchenje dizelacha hahahahahha
« Last Edit: March 18, 2007, 11:06:08 PM by borus_mudus »

RaCeR-GTI_16v_

• Guest
« Reply #36 on: March 18, 2007, 11:06:05 PM »
ja danas pitah oce li se ici i odrzavati kod kombinata niko da odgovori fino kad ste se lijepo proveli

Offline shajo

• View Profile
« Reply #37 on: March 18, 2007, 11:30:10 PM »
[!--quoteo(post=20798:date=Mar 19 2007, 12:05 AM:name=RaCeR-GTI_16v_)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(RaCeR-GTI_16v_ @ Mar 19 2007, 12:05 AM) [snapback]20798[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ja danas pitah oce li se ici i odrzavati kod kombinata niko da odgovori fino kad ste se lijepo proveli[/quote]ja sam ti odgovorio brate shto zezash!!!![!--quoteo(post=20785:date=Mar 18 2007, 10:49 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Mar 18 2007, 10:49 PM) [snapback]20785[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ja ladno zaboravih na okupljanje.hvala acs-u, shaju i ostalima shto me zvali (nisu) da idem sa njima.Vidim fino je bilo.Fino fino[/quote]ochi moje nisam ja bio mojim kolima
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline SFU

• View Profile
« Reply #38 on: March 19, 2007, 08:36:29 AM »
po slikama vidim da je mnogo dobro bilo!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Nevid

• Guest
« Reply #39 on: March 19, 2007, 10:40:03 AM »
Bilo je VRH, ali kad Jole Acjimicj sjede na R1,... brrrrrrrrrrrrrrrrrr, Brooka. Bilo je i dobrh kola, i dobrih trka, a drfitova....... Meni je onaj kralj sa BMWE36 bez felni najachi, ostavio je gume tamo, opiljci su ljecjeli na sve strane, bukvalno ih je pregoreo! Kralj [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] Poz. za Extrem ekipu! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]