Author Topic: Golf III Gti 16v  (Read 648 times)

RaCeR-GTI_16v_

• Guest
Golf III Gti 16v
« on: March 12, 2007, 01:29:45 PM »
Evo ga moj Golf GTI.Na njega nisu samo fabricki farovi vec su IN-PRO 400e iz BeogradaNE planiram nista da stavljam na njega osim nekih Sminka Felmi(mada su ove fabricke)a fabrika je majka.Nervira me ona niklovana unutrasnjost i mjenjanje fabrike,a vidio sam dosta golfova na forumu sto im je nesto dodato sa pijace a to mi je nekako ciganski i svako skoro to radi.. Zasto mijenjati fabriku uzivajte samo ce biti par slika a uskoro i josGolf je 95god 12ti mjesec presao 170 000km sa servisnom ima 16v 150ks i 2.000ccm nudjeno mi je za njega 4000e ali ga nisam dao jer je stvarno poseban a bice uskoro i unutrasnjost jer je kao iz fabrike potrosnja normalne voznje od 12-14l bucanja i 18l eto iskreno
« Last Edit: March 12, 2007, 08:32:55 PM by RaCeR-GTI_16v_ »

Offline Domo_TS

• View Profile
Golf III Gti 16v
« Reply #1 on: March 12, 2007, 01:35:10 PM »
fino izgleda

Offline Laki

• View Profile
Golf III Gti 16v
« Reply #2 on: March 12, 2007, 01:42:54 PM »
Nije los.Felme su mu extra.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline ObeliX

• View Profile
Golf III Gti 16v
« Reply #3 on: March 12, 2007, 01:50:48 PM »
meni su ovo najljepshe felme za trojku  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] a auto lijepo izgleda  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ma GTI je to breeee  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

RaCeR-GTI_16v_

• Guest
Golf III Gti 16v
« Reply #4 on: March 12, 2007, 02:17:56 PM »
ma meni je najvaznije sto nije udarana vodio sam je kod 3 limara gti je majka pa neka prica ko sta oce a slikacu joj i motor da vidite kako izgleda neopran motor kao iz fabrike

Offline bo8an

• View Profile
Golf III Gti 16v
« Reply #5 on: March 12, 2007, 03:51:40 PM »
odlican, nemoj mu slobodno nista mijenjat!!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline X3M

• View Profile
Golf III Gti 16v
« Reply #6 on: March 12, 2007, 04:00:39 PM »
dobro izgleda. dje je ovo slikano?

RaCeR-GTI_16v_

• Guest
Golf III Gti 16v
« Reply #7 on: March 12, 2007, 04:28:18 PM »
ovo ti je slikano u pg preko morace ako znas dje su kamene kucice i kljucarska radnja trezor

Offline shajo

• View Profile
Golf III Gti 16v
« Reply #8 on: March 12, 2007, 06:23:47 PM »
npored bulevara brate one picerije.fino auto
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Filip

• View Profile
Golf III Gti 16v
« Reply #9 on: March 12, 2007, 06:26:33 PM »
Extra autoo.Super autoo i nemoj mu nishta mijenjati shto se spoljasnjeg izgleda tice.(osim tih felgi ako ti je merak).

MICO

• Guest
Golf III Gti 16v
« Reply #10 on: March 12, 2007, 07:23:49 PM »
Malo je rec da lijepo izgleda. Extra stvarno, jedna od ljepsih trojki koje sam ja vidio. Samo me zanima sto radis ako ne daj boze cukis auto pa slomis farove od 400e ?! ...nosis li pistolj u takve situacije  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Saso

• View Profile
Golf III Gti 16v
« Reply #11 on: March 12, 2007, 07:28:49 PM »
nice golfic  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Golf III Gti 16v
« Reply #12 on: March 12, 2007, 07:51:30 PM »
extra je...a farovi su bruka!!!

RaCeR-GTI_16v_

• Guest
Golf III Gti 16v
« Reply #13 on: March 12, 2007, 08:18:23 PM »
hahahahah nosim pistolj nije problem a svi kazu da je medju ljepsima odje a farovi su mu stvarno brukazaljubljen sam u ovo auto
« Last Edit: March 12, 2007, 09:31:13 PM by motorsport »

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf III Gti 16v
« Reply #14 on: March 12, 2007, 09:29:37 PM »
Golf je dobar.felge su ti super nemoj ih dirat,samo nabaci prozirne, kristalne stopove .
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

RaCeR-GTI_16v_

• Guest
Golf III Gti 16v
« Reply #15 on: March 12, 2007, 09:31:34 PM »
stavlja sam ih brate i vjeruj da su mi svi rekli da mu bolje stoje ovi fabricki imam ih kuci pa mijenjam cas jedne cas druge

motorsport

• Guest
Golf III Gti 16v
« Reply #16 on: March 12, 2007, 09:33:02 PM »
extra golf...... gledao sam ga kroz PG.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Golf III Gti 16v
« Reply #17 on: March 12, 2007, 10:48:00 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Golf je 95god 12ti mjesec[/quote]Haha kao i svaki na auto pijacu cus te fore (mozda ali nemoguce da je bas svaki)Inace fin golf... Farovi su dobri (nisam cuo nesto bas da hvale te andjeoske oci od INPRO ali da joj stoje stoje i to ekstra)Laki zna meni brat ima HELLA ovakve i kostale su ga 360 novi a opet je to HELLA...Ja licno nemam nesto posebno da komentarisem kad covjek sam rece da ce samo neke druge felme da stavi  i da zeli da je fabricki tako da je to to od mene...A ako neces da ga radis sa dobrim djelovima onda posjeti GANG LAND i potrazi, bar sad ne moraju da se trguju stvari sa pijace al za to trebaju pare a za sredjivanje ih nema svako....
« Last Edit: March 12, 2007, 10:48:42 PM by 2fast4you »

CORRADO

• Guest
Golf III Gti 16v
« Reply #18 on: March 12, 2007, 11:23:51 PM »
Golf je golf.Meni se svidja a najvise to sto ima dobar motor 150 ks, jedina mana za te motore je sto ima malo dijelova  za njih tipa kompjuter,pumpa za benzin itd,inace planiro sam da taj motor ubacim u corrada ali sam odustao zbog dijelova.

RaCeR-GTI_16v_

• Guest
Golf III Gti 16v
« Reply #19 on: March 12, 2007, 11:26:03 PM »
brate imam servisnu knjizicu od njega ne prodajem ga odje da bih lagao a iskreno da ti kazem ne svidja mi se kad neko mijenja autu fabriku i stavlja mu neke sitnice za mene je to samo ciganisanje a meni su se farovi extra pokazali i 15tog mu stavljam xenon sijalice a djelove i to dobre kupujem kod Cekovica  na zabjelo kao i vecina momaka sto voze trojke GTI u pg eto toliko p.s. nije ni fabrika za bacit ako su mislili strucnjaci da ne treba niklovana unutrasnjost neonke itd a onda se pojavise ciganske sitnice iz turske koje mogu da se kupe na svaki cosak i pocelo je ciganisanje i zamisljaju da su uradili nesto kao na PIMP MY RIDES ALi to nije to