Author Topic: Xenoni Za Naknadnu Ugradnju  (Read 558 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Xenoni Za Naknadnu Ugradnju
« Reply #20 on: March 21, 2007, 06:53:13 PM »
Ti motosport mislis da ako si nabavio '' Bayerishe'' da su nasi limeni ljubimci nesto manje vrijedni!!!                    Coek misli na svoju bezbijednost-pa sta.I nisu 300-400e nego cca200e ako sam dobro procita!!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

pele-79

• Guest
« Reply #21 on: March 21, 2007, 08:47:52 PM »
[!--quoteo(post=20788:date=Mar 18 2007, 11:01 PM:name=007drift)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(007drift @ Mar 18 2007, 11:01 PM) [snapback]20788[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Posto su ti ti xenoni sa ugradnjom{npr.za citroen bx},i ocu li imat kakih problema sa strumfovima kod nas i u hr?[/quote]jok! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][!--quoteo(post=21101:date=Mar 21 2007, 07:52 PM:name=007drift)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(007drift @ Mar 21 2007, 07:52 PM) [snapback]21101[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ti motosport mislis da ako si nabavio '' Bayerishe'' da su nasi limeni ljubimci nesto manje vrijedni!!!                    Coek misli na svoju bezbijednost-pa sta.I nisu 300-400e nego cca200e ako sam dobro procita!![/quote]slabo si procitao,kod mene made in germany 400-450e

motorsport

• Guest
« Reply #22 on: March 21, 2007, 09:47:48 PM »
[!--quoteo(post=21101:date=Mar 21 2007, 07:52 PM:name=007drift)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(007drift @ Mar 21 2007, 07:52 PM) [snapback]21101[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ti motosport mislis da ako si nabavio '' Bayerishe'' da su nasi limeni ljubimci nesto manje vrijedni!!!                    Coek misli na svoju bezbijednost-pa sta.I nisu 300-400e nego cca200e ako sam dobro procita!![/quote]druze ne podcjenjujem ja nikoga, i ja sam imao UNA prije par godina pa mi ni u ludilu ne bi palo na pamet da na takvo auto stavim prave XENONE... eno mi je drug i davam mu prijateljski savjet da ne baca pare na to, bar sad dok vozi una, a kad kupi nesto bolje sto da ne.... a to sto ti kazes da choek "misli na svoju bezbjednost" procitaj sledeci citat koji je on napisao pa vidi da li su mu tolikooooooo bitna svjetla.....[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]A Å¡to ?e ljudima ovo kad imaju normalne sijalice.Å ta fali normalnim sijalicama?[/quote]toliko....ps. eno nema ljutnje, samo sam realan....

eno

• Guest
« Reply #23 on: March 21, 2007, 10:59:37 PM »
ma naravnopa pušti ti njih MS...[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]znam ja šta je dobro i šta valja [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]pa kad mu stavim te ksenone,ne?e vrijedit' više 700 € ve? plus ta cijena ksenona i eto ga [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]heheheh [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

motorsport

• Guest
« Reply #24 on: March 21, 2007, 11:02:20 PM »
heh, bas ce ti to neko cijenit ko dava te pare za auto... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

eno

• Guest
« Reply #25 on: March 22, 2007, 05:48:50 PM »
a znam da ne?e,no tako malo volim da puštam maštu na volju [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

pele-79

• Guest
« Reply #26 on: March 22, 2007, 06:10:31 PM »
[!--quoteo(post=21131:date=Mar 22 2007, 12:01 AM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Mar 22 2007, 12:01 AM) [snapback]21131[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]heh, bas ce ti to neko cijenit ko dava te pare za auto... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]slazem se sa tobom za ena,ali evo jos jedna pogodnost,ugradite xenone u auto,i ocete da prodate auto,a kupac nece da plati visu cijenu.nikakav problem,dodjete kod nas opet u servis,mi vam besplatno skinemo xenone(ugradjene kod nas),vratimo na auto obicne sijalice,a xenone ugradimo u vas novi auto besplatno.mislim da je extra pogodnost [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

motorsport

• Guest
« Reply #27 on: March 22, 2007, 10:09:05 PM »
posteno [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

pele-79

• Guest
« Reply #28 on: March 24, 2007, 04:58:56 PM »
[!--quoteo(post=21222:date=Mar 22 2007, 11:08 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Mar 22 2007, 11:08 PM) [snapback]21222[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]posteno [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]samo da nadodam da smo dobili i xenon kitove za auta u koja nedolaze klasicne h4,h7,h1 sijalice.u ponudi jos imamo h11,9005,9006,h3 kao i xenone za americka i japanska vozila [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]