Author Topic: Bmw Day @ Grobnik (hr)  (Read 670 times)

motorsport

• Guest
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« on: March 09, 2007, 11:47:21 PM »
[img src=\\"http://img122.imageshack.us/img122/1539/grobnik2007jw9.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« Reply #1 on: March 10, 2007, 11:19:43 AM »
chitao sam ovo prije na fandja i mislio sam da se organizujemo i odemoa maxe jedva se organizujemo na aluminiski da odemo a kamo li ovdje

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« Reply #2 on: March 10, 2007, 05:45:32 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--] jedva se organizujemo na aluminiski da odemo a kamo li ovdje[/quote]Bile bi fore ja nemam pasos.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Ja bih isao ali da neko ko zna poot vozi a ne da se pogubimo po nama bratskoj hrvatskoj [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« Reply #3 on: March 10, 2007, 10:10:43 PM »
put je najmanji problem, od Dubrovnika samo pravo picis jedno 600 km.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  samo treba dobra organizacija... to ce ludnica bit tamo.... od Splita do Rijeke je sve auto-put....

Offline SFU

• View Profile
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« Reply #4 on: March 10, 2007, 11:28:56 PM »
pa shta ima tamo, neka staza?

PS: Qrtza ti ovo ne valja

motorsport

• Guest
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« Reply #5 on: March 10, 2007, 11:50:09 PM »
aha... staza za trke.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« Reply #6 on: March 11, 2007, 07:47:31 AM »
ja bih isao,ali ne sa mojom lancom (((: da mi je ne uznu na granicu ((: uf.kako bi doooooooooobro bilo

Offline Domo_TS

• View Profile
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« Reply #7 on: March 11, 2007, 10:32:40 AM »
zivotna mi je zelja da odem tamo ali nemam sa chim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« Reply #8 on: March 11, 2007, 10:59:06 AM »
trebali bi se skupiti pa poci...i jos jedno 500e za kazne do gore...

Offline shajo

• View Profile
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« Reply #9 on: March 12, 2007, 12:40:18 AM »
a zamisli koliko bi to bilo kazni u danu kad krenu na hiljade kola........ka tamo
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline brzi_pas

• View Profile
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« Reply #10 on: March 12, 2007, 03:31:54 AM »
Aj shajo zamisli kad krenu Vojo, Miljo i Lukas na autoput!!!XAXAXAXAXAXAXA!!!!! Kako ce da bude "interesantno" kad HR policajci budu pokushali da ucitaju kojom ustvari brzinom oni idu....
Nobody move, nobody get hurt!

Offline shajo

• View Profile
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« Reply #11 on: March 12, 2007, 10:21:42 AM »
pa kad im vojo kaze BOK PUSA
ohajtenzgut nei shpikinguz

RaCeR-GTI_16v_

• Guest
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« Reply #12 on: March 12, 2007, 04:41:41 PM »
doboro bi bilo poc tamo ljudi da zasucemo najbolji autoput na blakan

motorsport

• Guest
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« Reply #13 on: March 12, 2007, 09:17:15 PM »
ima li zainteresovanih....??? trebalo bi se na vrijeme organizovat.... ja bi isao no treba nac sponzora za gorivo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]

Offline NSX

• View Profile
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« Reply #14 on: March 12, 2007, 09:29:43 PM »
Ako napravim Coupea (ili Accorda  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] ) sve je moguce, a mooozda cak i motorom podjem ako nabavim svu opremu pa da vas cekam u Rijeci [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« Reply #15 on: March 12, 2007, 09:30:49 PM »
ima nas ima  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  ja idem,nadam se  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« Reply #16 on: March 12, 2007, 10:52:40 PM »
ja sam isto zainteresovan,sa mnom mogu dvojica... :)Pa se organizujte...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« Reply #17 on: March 12, 2007, 10:56:46 PM »
Ja bih posao al ne znam sta cu tamo kad svi dobro znamo koja kola bih ja gledao a BMW je opsta suprotnost tome....A sto ste brisali neke postove odavde?

Braveheart

• Guest
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« Reply #18 on: March 13, 2007, 12:01:34 AM »
uh i meni se ide.. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline X3M

• View Profile
Bmw Day @ Grobnik (hr)
« Reply #19 on: March 13, 2007, 12:03:48 AM »
i ja volim nerandze no trpim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
« Last Edit: March 13, 2007, 12:04:31 AM by X3M »