Author Topic: medjunarodna auto oznaka CRNE GORE  (Read 6802 times)

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
medjunarodna auto oznaka CRNE GORE
« Reply #440 on: November 06, 2008, 09:24:35 PM »
To je slovo ,,O''  ::msn-wink::A ovaj u Budvi je BD DDDDDAko neko moze neka iskopira danasnji tekst iz Vijesti... jos jedno poglavlje ljudske gluposti koje izgleda u CG ima u neogranicenim kolicinama, ja sam se presmijao dok sam ono citao  jao  clap2  roll2

motorsport

• Guest
« Reply #441 on: November 06, 2008, 09:34:40 PM »
hahaha, ovo je kino, evo ga kopirani tekst, tj. preuzet sa sajta www.vijesti.cg.yu : Jednima smeta AL a drugi ne?e BGI U NOVIM REGISTARSKIM OZNAKAMA ZA AUTOMOBIL MNOGI PREPOZNAJU POLITIKUPodgorica - Nove registarske tablice za automobile, koje su u upotrebi od po?etka ljeta, vjerovatno neo?ekivano, otkrile su još jednu dimenziju crnogorske politi?ke stvarnosti. Možda se i moglo pretpostaviti, ali teško da je iko o?ekivao da ?e ljudi u slovima koja, zajedno sa brojem, registarske tablice na njihovom automobilu ?ine jedinstvenim, "prepoznavati" politi?ke asocijacije.Iskustvo ljudi koji rade na izdavanju tablica, prema informacijama "Vijesti", sasvim je druga?ije. Nemali broj gra?ana im pri predavanju papira za registraciju sugerišu da nipošto ne žele odre?ene kombinacije slova na tablicama. Ako se to, ipak, desi protestuju i kasne sa preuzimanjem tablica jer ne žele da im na tablicama stoje kombinacije slova, za sada AL ili BG, kasnije možda i neke druge.U Ministarstvu za unutrašnje poslove i državnu upravu kažu da u tablicama niko ne može prepoznati nikakve "druge" oznake, drugih država i gradova, jer one nemaju taj smisao.- Dio tablica koji je jedinstven za svaki automobil odre?uje se po abecednom redu slova, koja su zakonom predvi?ena za oznaku i po redu brojeva. Tu nema nikakve politike, a u slovima svako može prepoznavati smisao po svojoj volji - kazao je za "Vijesti" Osman Subaši?, pomo?nik ministra unutrašnjih poslova i državne uprave.Gra?ani od septembra mogu birati jedinstvenu registarsku oznaku svog automobila, mogu praviti kombinacije slova i slova i brojeva.- Službeni dio tablica, grb, oznaka države i grada su dio na koji se ne može uticati. Kada je rije? o drugom dijelu koji ?ini jedinstvenu oznaku svakog automobila ostavljena je mogu?nost da gra?anin može sam birati kombinaciju slova ili slova i brojeva. Takve tablice za motore i motocikle koštaju 50 eura, za ostale automobile 200 eura i pla?aju se jednom. Po?ev od kraja septembra, kada je po?elo izdavanje tablica po izboru, do sada je izdato 189 pari takvih registraskih tablica za automobile i jedan par za motor - kazao je Subaši?.U Podgorici, gdje je do sada izdato 35 pari tablica po izboru, ve? se, uglavnom na skupim automobilima mogu vidjeti tablice na kojima se u slovnim oznakama prepoznaju ženska i muška imena i nadimci i imena prepoznatljivih lokala. Najviše tablica po izboru do sada je izdato u Budvi - 39 pari. Najmanje takvih tablica, po jedan par, izdato je u Andrijevici, Bijelom Polju, Mojkovcu i Plavu.

acs

• Guest
« Reply #442 on: November 06, 2008, 09:57:18 PM »
wulfy pa i ja sam tako mislio al mi se ucinjese ista .ne znam

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #443 on: November 07, 2008, 12:59:23 PM »
Ukupno izdato 189 tablica po izboruBudva - 39 tablica po izboruPodgorica - 35 tablica po izboruNajnovija je pocansog konzula konzulata Socijalisticke Federativne Rešublike Jugoslavije u TivtuTV - SFRJ1

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #444 on: November 07, 2008, 01:44:49 PM »
zna li ko moze li se razmak napravit "vuk 1" npr zagrmjelo u vas?!
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #445 on: November 07, 2008, 04:52:51 PM »
ne,mora 5 simbola

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #446 on: November 07, 2008, 05:45:42 PM »
od tih pet jedno mora biti slovo

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #447 on: November 07, 2008, 06:11:28 PM »
Da moze 6 odma bih uzeo ETOTAKO ali kad ne moze trt ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #448 on: November 07, 2008, 06:40:57 PM »
kad bi moglo 6 slova stavio bih PG KRADEN ali ozb
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
« Reply #449 on: November 08, 2008, 01:38:27 PM »
eto prva prava "ideja", ovo shto ste do sad nabrojali - BASH LOSHE! clap2

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Filip

• View Profile
« Reply #450 on: November 08, 2008, 03:14:45 PM »
kako vam se cini br-av 846 ili ko-nj 234

motorsport

• Guest
« Reply #451 on: November 12, 2008, 07:02:29 PM »
grupa na Face Book-u pod nazivom "NAJINTERESANTNIJE REGISTARSKE TABLICE"http://www.facebook.com/topic.php?uid=95245815121&topic=5541#/group.php?gid=95245815121&ref=mfjoin!

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #452 on: November 13, 2008, 06:25:49 AM »
a bili su i rekli cini mi se, da ce da bude i tablica sa formatom ko americke sto su, imali sta od toga???
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

duka

• Guest
« Reply #453 on: November 13, 2008, 10:25:24 AM »
Dzipovi imaju takve tablice i neka auta koja su za USA trziste

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #454 on: November 13, 2008, 10:34:28 AM »
a bili su i rekli cini mi se, da ce da bude i tablica sa formatom ko americke sto su, imali sta od toga???
Ima meni komsija ima passat dvojku za americko trziste i trazio je taj format zadnje tablice i dali su mu.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #455 on: November 13, 2008, 11:21:25 PM »
a ja garantujem da cu imat najsmjesnije tablice u drzavu hahaha
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #456 on: November 14, 2008, 12:36:29 AM »
pg*197rspg*renoL

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #457 on: November 14, 2008, 01:04:16 AM »
e kad bi imao tacno 197 ks hahahasad ima manje, a uskoro ce imat vishe.... nek bude PG TUoko200konja haahaaa
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #458 on: November 24, 2008, 08:36:46 PM »
Evo neke iz Budve (inace, najvise ,,custom'' tablica na BMW vozilima):BD ILIJABD 00000BD BUDVABD S5555BD 00007BD 10A10BD 00007BD TIKI1BD IIIII

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #459 on: November 24, 2008, 09:01:13 PM »
ima i BD 00001 NA BMW 7