Author Topic: Bmw E39 Diskusija  (Read 358 times)

Fabia & Avensis

• Guest
Bmw E39 Diskusija
« Reply #20 on: March 07, 2007, 04:48:46 AM »
[!--quoteo(post=19835:date=Mar 6 2007, 09:48 PM:name=smfilip)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(smfilip @ Mar 6 2007, 09:48 PM) [snapback]19835[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ne,nisam nista provjeravao,ne znam ni gdje mu je svirena od alarma,imam utisak da je u gepeku?uglavnom,on radi kad se nesto udari,otvore vrata i sl...jos nesto-znas li,moze li da mu se podesava osjetljivost?[/quote]Ooo znaci on radi ako otvoris vrata i to.Znas sto je problem onda? Taj alarm ima nekoliko miliona mogucnosti, naravno da za sve treba imati BMW computer. Ides u MP i oni ti mogu programirat da t se cuje alarm kad zakljucas/otkjucas vrata, ili da svira jedino kad zakljuc. Onda imas da biras 3-4 vrsta zvuka i tako to.Za osjetljivost nisam siguran.Oni mogu da ti programiraju i dnevna svijetla.P.S. alarm ti je kod zadnjeg lijevog amortizera.

Fabia & Avensis

• Guest
Bmw E39 Diskusija
« Reply #21 on: March 07, 2007, 05:07:52 AM »
Filip, da bi cistio onaj malo blower prvo treba da izvadis radio, onda izvadis ac kontrols i sa zadnje strane tog kontrolera vidjeces taj mali ventilator. Da bi dosao do njega treba da otvoris ac kontroler, spricas ga sa WD 40 i onda samo sa kompressorom i sve OK.Onda sa cetkicom za zube mos ocisit prasinu na onaj otvor.Ili cekaj mene pa cu ti ja to sredit za pola sata. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][a href=\\"http://img184.imageshack.us/my.php?image=hvac2gj1.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img184.imageshack.us/img184/3695/hvac2gj1.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][a href=\\"http://img442.imageshack.us/my.php?image=hvac3dv9.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img442.imageshack.us/img442/1013/hvac3dv9.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]

Offline SFU

• View Profile
Bmw E39 Diskusija
« Reply #22 on: March 07, 2007, 07:27:26 AM »
koji chat!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

gaga

• Guest
Bmw E39 Diskusija
« Reply #23 on: March 07, 2007, 09:04:19 AM »
iskucase se ka ludi, a na po sata su [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Bmw E39 Diskusija
« Reply #24 on: March 07, 2007, 11:50:35 AM »
ma to meni nema ko da odradi,dijagnostiku radi jedan lik na 30km od mene(u Prijepolju),i on sve sto zna je da izbrise greske [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

Fabia & Avensis

• Guest
Bmw E39 Diskusija
« Reply #25 on: March 07, 2007, 04:50:25 PM »
Ooohhh, pa i ja imam lijek za greske. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Bmw E39 Diskusija
« Reply #26 on: March 07, 2007, 05:17:10 PM »
ko bi mi to mogao u CG odraditi,znas li? moze li to da se podesi obicnom dijagnostikom,ili ima neki poseban uredjaj?

Fabia & Avensis

• Guest
Bmw E39 Diskusija
« Reply #27 on: March 07, 2007, 07:29:59 PM »
[!--quoteo(post=19882:date=Mar 7 2007, 05:16 PM:name=smfilip)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(smfilip @ Mar 7 2007, 05:16 PM) [snapback]19882[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ko bi mi to mogao u CG odraditi,znas li? moze li to da se podesi obicnom dijagnostikom,ili ima neki poseban uredjaj?[/quote]Treba poseban uredjaj, to moze jedino Mp Auto.P.S. Check engine mogu i ja jer imam malo OBD II [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Bmw E39 Diskusija
« Reply #28 on: March 08, 2007, 04:29:02 PM »
e jebiga onda [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]moracu da trpim ovo ovako