Author Topic: Home Reunion Vol: 5  (Read 1441 times)

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol: 5
« Reply #20 on: March 01, 2007, 03:26:39 PM »
a shpiro je crnjak... tamo jedino valja posle kruznih trka otic dok jos ima guma i dok je staza kolko tolko cista pa se izmeracit [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Nevid

• Guest
« Reply #21 on: March 01, 2007, 04:51:47 PM »
Nishta nego ajde da skupim fino prae i napravimo put do tamo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
« Reply #22 on: March 01, 2007, 05:56:27 PM »
[!--quoteo(post=19378:date=Mar 1 2007, 10:14 AM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Mar 1 2007, 10:14 AM) [snapback]19378[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]samo vi lomite kola do "spira"  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /] ja sam tamo bio jednom i nikad vise....[/quote]a jes choche svi se vi lomite.ako smo mogli ja sa golfom i luka perovic sa onom sivom kockicom vala moze i ne znam ko.no vam je crnjak ja vidim.
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #23 on: March 01, 2007, 07:06:10 PM »
Vojo ne moze sigurno!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]A i ljudi neshto izbjegavaju Spira (ako izuzmemo glib) neznam zasto...
Nobody move, nobody get hurt!

Offline shajo

• View Profile
« Reply #24 on: March 01, 2007, 07:42:20 PM »
e to jes vojo stvarno skidam kapu , ne moze se ni ispred moj ekuce na parking parkirat no stoji na ulicu.a samo onaj glib i josh ce se svi trkat jer nema strecanja od murije.ali odje to treba da se crta
« Last Edit: March 25, 2007, 11:42:08 PM by motorsport »

motorsport

• Guest
« Reply #25 on: March 01, 2007, 10:38:22 PM »
[!--quoteo(post=19396:date=Mar 1 2007, 06:56 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Mar 1 2007, 06:56 PM) [snapback]19396[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a jes choche svi se vi lomite.ako smo mogli ja sa golfom i luka perovic sa onom sivom kockicom vala moze i ne znam ko.no vam je crnjak ja vidim.[/quote]nisam ja rekao da ne mogu onuda proc.... MOGU, nego necu da lomim kola bez potrebe po onome makadamu.... piii....

Offline shajo

• View Profile
« Reply #26 on: March 01, 2007, 10:58:08 PM »
onaj je makadam bolji no pola ulica u pg ako cemo iskreno

Offline SFU

• View Profile
« Reply #27 on: March 02, 2007, 07:55:35 AM »
ma shpiro je zakon!ne morate lomit kola, vozite 2 na sat do shpira (dje je zurba) dako ne spalite lamelu!al ja necu dolazit ove nedelje!
« Last Edit: March 02, 2007, 10:11:07 AM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline shajo

• View Profile
« Reply #28 on: March 03, 2007, 12:38:54 AM »
aj bachite neku anketu dje cemo bratenapravite to,shpiro ili kombinat

Offline SFU

• View Profile
« Reply #29 on: March 03, 2007, 05:51:59 PM »
to to, al za sledecu nedelju!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #30 on: March 04, 2007, 10:48:48 PM »
I ja bi trebalo da se pojavim 11. al nista dok se ne utvrdi lokacije i da se vidi koliko nas dolazi. Znac dolazim jedino ako ne budem mogao zbog faxa...(kao i Laki)

motorsport

• Guest
« Reply #31 on: March 04, 2007, 10:57:20 PM »
dolazim i ja ako bude na kombinat...  a ako bude na shpira lijepo se provedite i slikajte ponesto [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #32 on: March 04, 2007, 11:01:04 PM »
Ako budem dolazio sa trojkom na okupljanje ne racunajte da cu dolazit na shpira ona koliko je niska kacice i na kombinat [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #33 on: March 05, 2007, 04:28:48 PM »
drugarica je prosla juche pored kombinata, veli da je KRCATO ali krcaaaaato bilo.Masu kola
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
« Reply #34 on: March 05, 2007, 04:51:29 PM »
i fino ce policija da sacheka josh koji vikend pa da opet navrati i kaze "ko je odgovoran za ovo okupljane?"ako cete na alu shto se ne okupite nekim radnim danom?

Braveheart

• Guest
« Reply #35 on: March 05, 2007, 06:14:46 PM »
chuo sam da se na neko okupljanje sad u nedjelju zapalio neki s astrom ?

TDI

• Guest
« Reply #36 on: March 05, 2007, 06:55:52 PM »
Bio sam ja na to okupljanje...Bilo je MASUUUUU naroda. Kao neki koncert kada se organizuje hehehehBio je onaj Klio na BD table, bilo je 3-ki GTI 8-16V, bio je teget GSI, jedan mercedes, calibra, micubisi,..... Sve u svemu klio je sve brijao u startu, ali ga je GSI posle stizao....Bas dobra atmosferaDosla je murija, ali nisu ih dirali jer je policajac rekao kako im niko iz MUP-a nije prijavio okupljanje tako da ih nece dirati, samo da se paze... Sto se tice GSI-a, to se desilo 15min posto sam ja posaoVlasnik GSI je dao drugu da se trka i ovaj baksuz je izgubio kontrolu tj prekasno je kocio (pravac Zeta-Zabjelo) i samo je produzio i srecom promasio one bandere i udario u ogradu. Auto se zapalilo i izgorelo TOTALEEEEEEEEE!!!!Stvarno ne pamtim da je vise auta bilo na neko okupljanje (barem od kada sam poceo da idem). One garaze su prepune bile, da nisam imao gdje auto da parkiram.Cudo je radio coek sa CALIBRA-om, na HN table, cuh kasnije da je motosport njemu prodao to auto... Zapalio je gume... hehehehehSve u svemu EXTRA!!!!

Offline SFU

• View Profile
« Reply #37 on: March 05, 2007, 07:59:49 PM »
e trile radnim danom fino posle podne i ne boli te glava oce li ko zapirit u tebe!

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #38 on: March 05, 2007, 08:10:02 PM »
[!--quoteo(post=19635:date=Mar 5 2007, 07:55 PM:name=TDI)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(TDI @ Mar 5 2007, 07:55 PM) [snapback]19635[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Bio sam ja na to okupljanje...Bilo je MASUUUUU naroda. Kao neki koncert kada se organizuje hehehehBio je onaj Klio na BD table, bilo je 3-ki GTI 8-16V, bio je teget GSI, jedan mercedes, calibra, micubisi,..... Sve u svemu klio je sve brijao u startu, ali ga je GSI posle stizao....Bas dobra atmosferaDosla je murija, ali nisu ih dirali jer je policajac rekao kako im niko iz MUP-a nije prijavio okupljanje tako da ih nece dirati, samo da se paze... Sto se tice GSI-a, to se desilo 15min posto sam ja posaoVlasnik GSI je dao drugu da se trka i ovaj baksuz je izgubio kontrolu tj prekasno je kocio (pravac Zeta-Zabjelo) i samo je produzio i srecom promasio one bandere i udario u ogradu. Auto se zapalilo i izgorelo TOTALEEEEEEEEE!!!!Stvarno ne pamtim da je vise auta bilo na neko okupljanje (barem od kada sam poceo da idem). One garaze su prepune bile, da nisam imao gdje auto da parkiram.Cudo je radio coek sa CALIBRA-om, na HN table, cuh kasnije da je motosport njemu prodao to auto... Zapalio je gume... hehehehehSve u svemu EXTRA!!!![/quote]a zajebavate li se?[!--quoteo(post=19635:date=Mar 5 2007, 07:55 PM:name=TDI)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(TDI @ Mar 5 2007, 07:55 PM) [snapback]19635[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Vlasnik GSI je dao drugu da se trka i ovaj baksuz je izgubio kontrolu tj prekasno je kocio (pravac Zeta-Zabjelo) i samo je produzio i srecom promasio one bandere i udario u ogradu. Auto se zapalilo i izgorelo TOTALEEEEEEEEE!!!![/quote]kad ovo luka vidi nece bit sile da mi da lancu a ni denis bmw-a
« Last Edit: March 05, 2007, 08:21:45 PM by borus_mudus »

motorsport

• Guest
« Reply #39 on: March 05, 2007, 08:43:04 PM »
svasta.... nemoguce da niko nije znao za ovo okupljanje...???