[!--quoteo(post=19635:date=Mar 5 2007, 07:55 PM:name=TDI)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(TDI @ Mar 5 2007, 07:55 PM) [snapback]19635[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Bio sam ja na to okupljanje...Bilo je MASUUUUU naroda. Kao neki koncert kada se organizuje hehehehBio je onaj Klio na BD table, bilo je 3-ki GTI 8-16V, bio je teget GSI, jedan mercedes, calibra, micubisi,..... Sve u svemu klio je sve brijao u startu, ali ga je GSI posle stizao....Bas dobra atmosferaDosla je murija, ali nisu ih dirali jer je policajac rekao kako im niko iz MUP-a nije prijavio okupljanje tako da ih nece dirati, samo da se paze... Sto se tice GSI-a, to se desilo 15min posto sam ja posaoVlasnik GSI je dao drugu da se trka i ovaj baksuz je izgubio kontrolu tj prekasno je kocio (pravac Zeta-Zabjelo) i samo je produzio i srecom promasio one bandere i udario u ogradu. Auto se zapalilo i izgorelo TOTALEEEEEEEEE!!!!Stvarno ne pamtim da je vise auta bilo na neko okupljanje (barem od kada sam poceo da idem). One garaze su prepune bile, da nisam imao gdje auto da parkiram.Cudo je radio coek sa CALIBRA-om, na HN table, cuh kasnije da je motosport njemu prodao to auto... Zapalio je gume... hehehehehSve u svemu EXTRA!!!![/quote]a zajebavate li se?[!--quoteo(post=19635:date=Mar 5 2007, 07:55 PM:name=TDI)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(TDI @ Mar 5 2007, 07:55 PM) [snapback]19635[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Vlasnik GSI je dao drugu da se trka i ovaj baksuz je izgubio kontrolu tj prekasno je kocio (pravac Zeta-Zabjelo) i samo je produzio i srecom promasio one bandere i udario u ogradu. Auto se zapalilo i izgorelo TOTALEEEEEEEEE!!!![/quote]kad ovo luka vidi nece bit sile da mi da lancu a ni denis bmw-a