Author Topic: Crna Hronika  (Read 6117 times)

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Crna Hronika
« Reply #80 on: July 20, 2008, 07:41:38 AM »
Samo kada se sjetim prije dvije godine udesa sa tragicnim poslijedicama na dionici Budva-Tivat (Mrcevo polje), a brzina je bila oko 40 km/h.Opel Ascona se pri toj brzini raspala, uvidjajem poslije udesa i izjavama vestaka, Ascona je sastavljana iz najmanje dva automobila...Dobijes jeftino auto, izgleda ko iz fabrike... oh, da...

Offline MUGEN

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #81 on: July 28, 2008, 08:05:53 PM »
zavisi kako i kod kojeg majstora..kod nas se radilo minimum 30 auta ...ako je havarisan zadnji kraj ubachi mu se novi i zavari...jer ima fabrichki shav..npr bmw 7..ne sjecam se koje godishte..stavljali smo krov novi (prevrnut) zavarili smo ga po fabrickom shavu (varu) ako ne trcish ..ako uradish da valja mozhe to da bude dobar auto (mada ja isti to radim ali nikad to auto nebi vozio...ne zbog kvaliteta..jako je..nego eto zbog toga sto znam da je kidan na pola :P )
Izbrisan clan

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Crna Hronika
« Reply #82 on: July 28, 2008, 09:36:54 PM »
Vidjeh prije par dana udes dva autobusa na raskrsnici kod Milenijuma ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline ObeliX

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #83 on: August 08, 2008, 11:51:35 AM »
U TEŠKOJ SAOBRA?AJNOJ NESRE?I KOD TIVTA POGINUO DAVOR M. PIPER (29) Smrt na magistraliTivat, 6. avgusta - Na Jadranskoj magistrali, u blizini bivše deponije Lovanja, u poslijepodnevnim ?asovima stradao je Tiv?anin, Davor Miomira Piper (1979). Istražni sudija kotorskog Osnovnog suda, Špiro Pavi?evi? saopštio je da je Piper, voze?i o?ev automobil „alfa romeo 145“ registarskih tablica KO 275-64, iz još neutvr?enih razloga, udario u putni?ki autobus „Gorana trans“ iz Bara, koji je vozio Manojlo Vujovi? (1952) iz Cetinja. Prema nezvani?nim informacijama, mladi? je udario u autobus koji se kretao iz Budve prema Tivtu pošto je prešao na suprotnu saobra?ajnu traku. Piper je preminuo na licu mjesta, a njegovu smrt je konstatovala ekipa hitne pomo?i tivatskog doma zdravlja. Istražni sudija Špiro Pavi?evi? je naložio obdukciju tijela stradalog Pipera i mašinsko vješta?enje oba vozila radi utvr?ivanja njihove tehni?ke ispravnosti.

motorsport

• Guest
Crna Hronika
« Reply #84 on: August 08, 2008, 01:03:13 PM »
Motociklista kriticnoTESKA SAOBRACAJNA NEZGODA U BAOSICIMAHerceg Novi – U saobracajnoj nezgodi koja se juce popodne dogodila na Jadranskoj magistrali u Baosicima u 17.45 ?asova tesko je povrijedjen motociklista Lazar Sukovic (19) iz Bijele, dok je pjesak Nenad Petrovic(45) iz Sombora zadobio lakse povrede.Nesreca se dogodila kada je Sukovic iz neutvrdjenih razloga vozeci iz pravca Herceg Novog ka Kamenarima naletio na Petrovica dok je, najvjerovatnije, prelazio pjesacki prelaz. Vozac motocikla je sa njega prilikom udesa pao na asfalt, dok je motocikl završio pod mosti?em u cijem se pravcu dogodio udes.Sukovi? i Petrovic su prevezeni u bolnicu u Risan, ali je motociklista potom prebacen za Podgoricu. Iz policije se nisu izjasnjavali o vrsti njegovih povreda, ali je sinoc receno da su one opasne po zivot.Zbog udesa u Baosicima magistrala je bila blokirana do 19 casova, ali se saobracaj otezano odvijao i poslije 20 casova.BRAT MOOOOOOOOOOOOJ, NEKA MU JE VJECNA SLAVAAA!!!! Preminuo je sinoc od posljedica udesa, katastrofaaaa... mnogoooo dobar momak je bio... nepunih 20 godina.......R.I.P.

Offline ObeliX

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #85 on: August 08, 2008, 05:00:20 PM »
e sto ti je zivot...ja nisam siguran ali mislim da sam ga` zna`...je li on bio cest u pg?

Offline bo8an

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #86 on: September 05, 2008, 05:52:39 AM »
Boze pomozi sta rade ovi Beranci  ::thumbdown::Poginula bra?a BubanjaTRAGEDIJA U BERANSKOM SELU Å TITARI Berane – Bra?a od stri?eva Nedeljko Ž. Bubanja (34) i Radomir V. Bubanja (46) iz sela Bubanje kod Berana, tragi?no su nastradali ju?e oko 11 ?asova, u teÅ¡koj saobra?ajnoj nesre?i, koja se dogodila na lokalnom putu u selu Å titari. Do nesre?e je doÅ¡lo kada se na uzbrdici, iz za sada neutvr?enih razloga, prevrnuo traktor u kojem su se nalazila bra?a Bubanja. Uvi?aj na licu mjesta obavio je istražni sudija Osnovnog suda u Beranama Dragan DaÅ¡i? i ovlaÅ¡?eni službenici policije. DaÅ¡i? je kazao da je Radomir podlegao povredama na licu mjesta, dok su Nedeljka ro?aci uspjeli da dovezu do beranske bolnice živog, ali da je i on ubrzo preminuo. Sudija DaÅ¡i? je kazao da je obavljen spoljni pregled tijela bra?e Bubanja, te da je nedvosmisleno utvr?eno da obdukcija nije potrebna, kao i to da je u momentu nesre?e traktor, kojim je upravljao Radomir, bio prazan.Vijest o pogibiji bra?e Bubanja sa nevjericom je primljena ne samo u njihovim rodnim Bubanjama, ve? i u Beranama. Kako “Vijesti” nezvani?no saznaju, Nedeljko je ju?e ujutro rano otputovao autobusom iz Berana za Bubanje, nakon dogovora sa Radomirom, koji živi na selu. Bra?a su dogovorila da pripreme drva za ogrev za Radomirovu ku?u u LuÅ¡cu, koju je nedavno kupio i u kojoj je živio sa suprugom i troje maloljetne djece. Nakon Å¡to je Nedjeljko stigao u Bubanje, bra?a su se zaputila prema odrediÅ¡tu lokalnim putem kroz Å titare gdje su stradali. Prema nezvani?nim izvorima “Vijesti”, Nedeljko je nakon prevrtanja traktora i saznanja da je Radomir mrtav, mobilnim telefonom uspio da alarmira rodbinu i obavijesti ih Å¡ta se dogodilo. Ro?aci su se odmah zaputili prema mjestu nesre?e i obojicu nastradalih dovezli do beranske bolnice, gdje se ispostavilo da je i za Radomira bilo kasno, jer je ubrzo preminuo. Nedeljko, kome je prije par mjeseci preminuo otac, živio je u Bubanjama, i iza sebe je ostavio suprugu i maloljetnog sina. Bra?a Bubanja bi?e sahranjena danas u 14 ?asova, na bubanjskom groblju.Smrt u provalijiTEÅ KA SAOBRA?AJNA NESRE?A NA PUTU BERANE-ANDRIJEVICA, POGINUO TIHOMIR R. KO?ANOVI? Berane – Murinjanin Tihomir R. Ko?anovi? (24) je poginuo, dok je njegov zemljak Spasoje M. Tomovi? (35) zadobio povrede opasne po život, u teÅ¡koj saobra?ajnoj nesre?i koja se dogodila u ranim jutarnjim ?asovima na magistralnom putu Berane – Andrijevica, na mostu kod Å¡kole u selu TreÅ¡njevo. Tomovi? je, nakon neophodne ljekarske pomo?i koja mu je ukazana u beranskoj bolnici, hitno preba?en u Podgoricu, gdje se ljekari Klini?kog centra bore za njegov život. Uvi?aj na licu mjesta obavio je istražni sudija Osnovnog suda u Beranama Dragan DaÅ¡i? i ovlaÅ¡?eni službenici beranske i andrijevi?ke policije. Sudija DaÅ¡i? je kazao da je naredio obdukciju tijela Ko?anovi?a, koju je ju?e obavio doc. dr Miodrag Å o?. DaÅ¡i? je kazao da je obdukcija nare?ena jer se sa sigurnoÅ¡?u nije moglo utvrditi ko je od dvojice mladi?a upravljao “BMV”-om stranih registarskih oznaka, koji je, iz za sada neutvr?enih razloga, sletio sa mosta u nekoliko desetina metara duboku provaliju. - Dalja istraga je u toku - saopÅ¡tio je sudija DaÅ¡i?.Ko?anovi? i Tomovi? su se kretali iz pravca Berana ka Andrijevici, odnosno Murinu, a od siline udara, “BMW” je sruÅ¡io kompletnu gvozdenu ogradu dugu viÅ¡e od deset metara na mostu u TreÅ¡njevu.Ko?anovi?, koji je bio nezaposlen i nije imao porodicu, bi?e sahranjen danas u Murinu. Kako “Vijesti” nezvani?no saznaju, Spasoje M. Tomovi? je ranije radio u Italiji, a trenutno je boravio u Murinu.www.vijesti.me
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #87 on: September 05, 2008, 06:28:37 AM »
kako vishe ljudi ne gine na dijelu puta ba-andrijevica nije mi jasno....nikad policije nema, posebno ona prva pravina, onamo se fata 250 lagano.Jos posle grada svi pijani onuda voze a nijedna patrola.Od 1. do 15. avgusta sam bio gore i skoro svaki dan/noc vozio tuda i jos ne vidjeh patrolicu
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #88 on: September 05, 2008, 09:55:09 AM »
E kakav je juce bio udes kod podvoznbjaka ispod rokspeda. Ne znam kako pretekose. Znam da je ibiza bila sprcana podobro - savili joj se A stubovi i krov a prednji dio ka da nije ni postoja, a ova Xara Piaso iz DeLux-a sa zadnjim dijelom zavrnutim pud krova - dosla je ka oni desentni vojni camci. Svi OK samo je vozac ove ibize malko pridrzavao glavu rukama i brisa se nekom maramo. Cudo stvarno, kako se vozi malo je udesa i mrtvija.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline stefan123

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #89 on: September 05, 2008, 12:20:06 PM »
VidEh to....fino se zakacise :) Eo i danas na onu raskrsnicu kod mene....Peugeot 207 se zalEpi u Golfa 2 od iza....
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

duka

• Guest
Crna Hronika
« Reply #90 on: September 06, 2008, 01:58:51 PM »
Javise na vijesti kod Komanskog mosta hondom u kamion udarili i poginuli Sasa Mitrovic i Igor Popovic iz Danilovgrada.Sto je ovo svaki dan po dvojica kao u januaru kad se zaredjalo bilo :(

Offline tuningmaniak

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #91 on: September 06, 2008, 04:17:14 PM »
VidEh to....fino se zakacise :) Eo i danas na onu raskrsnicu kod mene....Peugeot 207 se zalEpi u Golfa 2 od iza....
Ovo sto velis nema ni jedne raskrsnice na konicK ili na stari na koju nema bar kilo slomljenog stakla. Muka ziva.

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Crna Hronika
« Reply #92 on: September 06, 2008, 04:57:54 PM »
juce kamion prikolicom zakacio taxi..scenik onaj...queen kako li...danas u megana spicio golf 2...sto se ciniiiiii
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline oneya

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #93 on: September 16, 2008, 12:20:54 AM »
nocas momak neki gleda u mene i drugaricu, zagledao se covjek.. kad PAFARA!! lupi u nekog ispred njega.  ::bleh:: jao -_-inace, minimum 2 ( 'laksha' ) udesa dnevno vidim po gradu.. shto je nervoza, nije mi jasno.. dje zure.. pff..

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Crna Hronika
« Reply #94 on: September 16, 2008, 06:50:42 AM »
oni koji ''zure'' sve stizu,nego ovi sto ne umiju da voze oni su problematicni ... evo od pada kisa nijedan bmnj me nije pretekao,uzas :(

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #95 on: September 16, 2008, 11:07:57 AM »
shto je nervoza, nije mi jasno.. dje zure.. pff..
Ada ne zure no gledaju u tebe!!!!!Inace ono mjesto dje je prije neki dan sletio onaj P307, e sad na drugu stranu neko je pokosio onaj stub od rasvjete (veliki), sravnio ga do zemlje, bukvalno iscupa ga i prepolovio na pola, ostavio nesto ulja za sobom, filter od vazduha i branik (po kojem bih zakljucio da se radilo o Golfu V), zamalo opet da strada onaj Megane plavi, par metara od njega se ovi nesrecnik zaustavio, djelovi i po donjoj kolovoznoj traci, ocesan stub od reklame, cudo, ono je stvarno crna tacka u PG!!!!!

Offline No_LiMiT

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #96 on: September 16, 2008, 05:22:20 PM »
nocas momak neki gleda u mene i drugaricu, zagledao se covjek.. kad PAFARA!! lupi u nekog ispred njega.  ::bleh:: jao -_-inace, minimum 2 ( 'laksha' ) udesa dnevno vidim po gradu.. shto je nervoza, nije mi jasno.. dje zure.. pff..
hahaha pametan neki... hahaha

Offline Filip

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #97 on: September 16, 2008, 05:40:23 PM »
Vanja.. Ti i ta drugarica ste opasne po saobracaj... treba vas iskljuciti iz istog :P

Offline oneya

• View Profile
Crna Hronika
« Reply #98 on: September 16, 2008, 06:29:58 PM »
oli da te izbijem!?!? :]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Crna Hronika
« Reply #99 on: September 17, 2008, 10:27:18 PM »
drug mi slikao...iskocio iz kola kad je vidio..izvadili coeka iz kola i zvali hitnu...dosla za ~15 min..nedje u pravcu pg nk..
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!