Author Topic: Ajde Da Probam Ovdje  (Read 337 times)

eno

• Guest
Ajde Da Probam Ovdje
« on: February 18, 2007, 04:57:50 PM »
poštovani dobri ljudi foruma,ako neko zna neka posavjetuje...Naime,kada prelazim preko neravnog terena(?taj rupe,bilo šta što nije ravno) lupka mi nešto na prednjem trapu.Me?utim,ako ja samo naslonim papu?icu za ko?nicu,dovoljno da je samo dodirujem,a auto još ide,to lupkanje tada i prestaje.A lupkanje je ono kao kada se nešto olabavilo...Ko?nice nove,diskovi novi...pfff...Amortizeri jesu loši,ali ne nije do toga.Zna li iko šta bi to moglo biti?

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Ajde Da Probam Ovdje
« Reply #1 on: February 18, 2007, 07:29:13 PM »
osigurac na disk plocicama,meni to fali,i bas lupka,ali sam narucio... mozes vidjeti i sam kad skines tocak da fali,ako je to [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Ajde Da Probam Ovdje
« Reply #2 on: February 18, 2007, 10:39:31 PM »
to sam mu i ja rekao.... danas smo se vozili sa unom, i po mojoj nekoj procjeni je taj osigurach...

Offline X3M

• View Profile
Ajde Da Probam Ovdje
« Reply #3 on: February 18, 2007, 11:14:27 PM »
jes to se i meni na dvojku cuje, ne mora da znaci da fali, oce to kad se promijene plocice [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

eno

• Guest
Ajde Da Probam Ovdje
« Reply #4 on: February 18, 2007, 11:20:01 PM »
^ ti to ozbiljno?

Offline X3M

• View Profile
Ajde Da Probam Ovdje
« Reply #5 on: February 18, 2007, 11:25:19 PM »
ozbiljno, meni se to cuje od kad sam zamijenio plocice (kolko me sjecanje sluzi) i to samo na lijevi tocak, to je vise kao zveckanje neko...

eno

• Guest
Ajde Da Probam Ovdje
« Reply #6 on: February 18, 2007, 11:31:38 PM »
pa koja svrha kad si zamijenio to...sad ti ko?i ali i zvecka [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]šalim se...Mora da se namjesti i da ne zvecka a da radi kako treba...odoh sutra kod majstora da vidim ima li to uzet ?e...tj. ako je to...

Offline X3M

• View Profile
Ajde Da Probam Ovdje
« Reply #7 on: February 19, 2007, 03:28:07 PM »
ma bitno je da koci [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]a vjerovatno su losi ti osiguraci koji dodju sa novim plocicama...

TsUnAmI

• Guest
Ajde Da Probam Ovdje
« Reply #8 on: March 08, 2007, 05:16:12 PM »
90% su ti silen blokovi... Meni je to lupkalo na Fabiji i mislio sam prvo amortizeri ali je ispalo da su silen blokovi...

eno

• Guest
Ajde Da Probam Ovdje
« Reply #9 on: March 11, 2007, 01:13:57 PM »
šta su silen blokovi i gdje se nalaze?

Offline SFU

• View Profile
Ajde Da Probam Ovdje
« Reply #10 on: March 11, 2007, 10:29:38 PM »
uhhhh ne stajte mi na svjeze rane

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Fabia & Avensis

• Guest
Ajde Da Probam Ovdje
« Reply #11 on: March 12, 2007, 05:30:49 AM »
Silen blokovi drze zadnji dio ramena.P.S. Na Fabiju su plasticni [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

eno

• Guest
Ajde Da Probam Ovdje
« Reply #12 on: March 13, 2007, 04:42:39 PM »
ALO LJUDI!!!Napravio sam ovo,majku da mu je*em u pi*ku.Namu?ih se.Sve sam sam radio.Dok sam ja provalio kako se onaj mehanizam skida prošlo je najviše vremena.Ostatak je bio ''dje?ija pjesma''.u pitanju su bili je*eni osigura?i za plo?ice.Sa jedne strane je bio osigura?)slomljen a s druge strane ga nije uopšte bilo.Tako i na drugom to?ku.I ja fino kupih nove osigura?e,stavih ih i sad radi kao švajcarski sat(dok se opet nešto ne pokvari)heheh [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Eto,samo da vas oslobodim pritiska(ako ga je uopšte bilo)Neka ga ?avo nosi,sad mi je milije što sam ovo napravio no da sam dobio 10 € na kladioniciu zdravlje momci!!!!!

motorsport

• Guest
Ajde Da Probam Ovdje
« Reply #13 on: March 13, 2007, 04:46:40 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]u pitanju su bili je*eni osigura?i za plo?ice[/quote]heh, sto sam ti ja bio rekao onaj dan kad smo se vozili sa unom??? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]

eno

• Guest
Ajde Da Probam Ovdje
« Reply #14 on: March 13, 2007, 05:12:09 PM »
Ja sve se uzdam,reko ajde Tata ti to sredi,ja nemam kad...A njega boli .....nema ništa dok sam ne uzmeš u ruke...

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Ajde Da Probam Ovdje
« Reply #15 on: March 13, 2007, 06:24:36 PM »
znao sam ja eno da u tebi cuci mali majstor... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] aj nek si napravio!!!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Ajde Da Probam Ovdje
« Reply #16 on: March 13, 2007, 06:29:22 PM »
Najbitnije je da si napravio...