Author Topic: Home Reunion Vol.3  (Read 731 times)

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #20 on: February 16, 2007, 08:42:16 PM »
javljam, dolazim!(18.02.2007. oko 14-15h)a brzi kako mislish mini okupljanje zar ih je bilo maxi?kapetane mozesh li ovaj vikend?
« Last Edit: February 16, 2007, 08:43:06 PM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #21 on: February 16, 2007, 10:17:25 PM »
Znaci.... Nedelja, 15i30 na kombinat....(svi zainteresovani koji josh nisu uplatili clanstvo za uceshce neka se oko 15h obrate meni i donesu po 10e)
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Kapetan

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #22 on: February 16, 2007, 10:45:49 PM »
[!--quoteo(post=18611:date=Feb 16 2007, 09:41 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Feb 16 2007, 09:41 PM) [snapback]18611[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]javljam, dolazim!(18.02.2007. oko 14-15h)a brzi kako mislish mini okupljanje zar ih je bilo maxi?kapetane mozesh li ovaj vikend?[/quote]naraFno....samo da se vrijeme pogodi ...ocu li jedog S8 doves??....samo ljudi plin ima ugradjen FABRICKI tako da ne dignete momka na sprdnju [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
i-Vtec only!

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #23 on: February 16, 2007, 10:52:50 PM »
moze moze!ima li neka druga lokacija!neshto mi se ne mili ici na alu?

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #24 on: February 16, 2007, 10:54:35 PM »
Ja sam za kombinat, svi znaju dje je... na Spira nece niko da lomi kola....itd.Ako vi ocete nedje drugo... recite dje

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #25 on: February 16, 2007, 11:01:11 PM »
ne mogu prije ponedjeljnika jer imam neki ispit usrani, a htio sam doc da cujem kako taj bmw radi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline Kapetan

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #26 on: February 16, 2007, 11:13:46 PM »
Kombinat je najbolje resenje ja mislim ...E sad, interesuje me sledece ... (Ima i vise od 4 god. od kad sam zadnji put bio na Sipcanik sa drustvom pa ne zamjerite sto pitam) Tada se za malo desio incident cije posljedice ne bih smio ni zamisliti ... Decko je sjeo u dzipa i na jedno 100-110 poceo volanom da mota lijevo - desno (valjda je htio da mu auto proklizava kao kad po mokrom asfaltu na 40-50 dignete rucnu......ili ko zna sta mu je palo na pamet) ....  KAKO je uspio da ga umiri i ne pokasapi ljude nikad necu shvatiti .... Znam da sam bjezao glavom bez obzira po livadi i tih par sekundi mi nikad u zivotu nisi niti ce sporije protec ....Pretpostavaljam da na okupljanju nece biti divljanja i onog klasicnog sindroma podgorice vec lijepo druzenje i uzivanje u charima nashih makina ok? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]) Opet kazem, nemojte me pogresno shvatiti jer zaista ne mislim da je toga ranije bilo i da je neko od vas takav ....  Hajde da se jednostavno zezamo, bez pretjerivanja. Ja nosim aparat eto ;p
i-Vtec only!

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #27 on: February 16, 2007, 11:19:20 PM »
ja sam za shpira. ipak smo ja i sfu jedini privedeni  na kombinat
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #28 on: February 16, 2007, 11:21:11 PM »
bolje spiro blize mi je [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.3
« Reply #29 on: February 16, 2007, 11:23:19 PM »
lako mi je za tebe tico, ne lomis ti kola.....

skoko

• Guest
Home Reunion Vol.3
« Reply #30 on: February 17, 2007, 12:07:00 AM »
aj posto sam ja novi nek mi neko rece gdje je taj spiro i ko spominja tu clanarinu od 10 eura sad neznam oculi dolazit  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Braveheart

• Guest
Home Reunion Vol.3
« Reply #31 on: February 17, 2007, 01:17:54 AM »
i ja cu doc no ne garantujem za ovih 10e [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] nesto nemam sitno ovija dana a to sto bude trebalo izmiricu dugovanja , da me ko ne shvati pogresno , il' da ne pomislite da sam se stisa zbog 10e (il mozda jesam [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] , ne prije ce bit da ih nemam)sorry za OFF [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline Kapetan

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #32 on: February 17, 2007, 02:11:04 AM »
za sta je 10e ?
i-Vtec only!

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #33 on: February 17, 2007, 04:09:33 AM »
Svi novi ljudi koji dolaze na kombinat moraju da plate kartu u iznosu najmanje 10e...Ko nema 10e, moze da donese neshto od garderobe, tehnike, zivoga.... ili samo da kaze da je donio neshto necemo ga pitat sto a i necemo provjeravat (vjerovacemo mu na rijec) [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Odma da odgovorim (OVO SAD OZBILJNO) za budale sto neznaju sto ce sami sa sobom i divljaju na nacin koji nije uobicajen, NE ODGOVARAMO!!!, ali ti ljudi nisu "nashi" ili su se zadesili tamo ili ih je neko od vas doveo poshto MI NE POZNAJEMO TAKVE LJUDE!!!... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Od "divljanja" prihvatamo samo ako neko oce 1 na 1 da se proba na pravac (to je po slobodnoj zelji) i naravno da vozi PRAVOLINIJSKI nishta shetanje lijevo desno (e moze po prknu dobit)...Aj sad pozdrav i pripremite mashine, aparate, kamere, drushtvo i dodjite sad u nedelju posle 15hp.s. ko oce da donese te 10e neka se javi nama "starima" pa cemo se dogovorit (nama vazda fali goriva ili para [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  )
« Last Edit: February 17, 2007, 04:11:50 AM by brzi_pas »

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #34 on: February 17, 2007, 10:29:04 AM »
hahhahahahhahahaha a oca ti *ebem kako si lud hahahahahahahstoji vazda po jedna patrola na kombinat tamo i onda im moramo tutnut malo para i onima te stoje na ulicu sa plinare da gledaju da ko ne iskochi.hahahahahhe blagosh si ga nama u glavu.MOTORSPORT davno sam ja vika ticu da makne one dzondzule sa prelaza krampom i da mu damo po 5 eura
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #35 on: February 17, 2007, 01:29:42 PM »
ajmo  onda u one redove do kapije (a ne ove prve)!Nema potrebe da donosite 10e, sve vas ja chastim!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #36 on: February 17, 2007, 02:17:06 PM »
Bolje je na kombinat ali ako bude divljanja kao jednom prilikom (onaj loodak sa bijelom dvojkom) predlazem da se preselimo nedje u grad ili na shpira. Barani bi trebalo da dodju na celu sa Lakijem i sa mojom malenkoshcu!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #37 on: February 17, 2007, 02:54:16 PM »
taman tako !ja i mirza meganom samo je ostalo jos da mu javim dje je tacno i kadpa?!dje i kad konacno?!?!?
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #38 on: February 17, 2007, 03:20:25 PM »
oko 15h na alu! Moze?

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #39 on: February 17, 2007, 03:34:13 PM »
[!--quoteo(post=18659:date=Feb 17 2007, 02:29 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Feb 17 2007, 02:29 PM) [snapback]18659[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ajmo  onda u one redove do kapije (a ne ove prve)!Nema potrebe da donosite 10e, sve vas ja chastim![/quote]e vazda si "dzek" bio!Znaci sjutra posle 3 na kombinat.