Author Topic: Home Reunion Vol.3  (Read 700 times)

Offline Kapetan

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #60 on: February 19, 2007, 12:52:13 PM »
U sledecu nedelju opet jel ?? E vala cu aparat oko vrata da okachim dva dana prije da ga ne zaboravim !! Hvala za auto ... Jos uvijek je u fazi razrade...ali bice dana za megdana [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Mada mi je zao sto mi ovaj drug sa S8 nije dosao, pojma nemate kakvu sam zelju imao da ga probam .....
i-Vtec only!

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #61 on: February 19, 2007, 12:56:49 PM »
Doveti S8 u nedjelju,kao i aparat.  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

TDI

• Guest
Home Reunion Vol.3
« Reply #62 on: February 19, 2007, 04:02:39 PM »
Tek sam juce shvatio koliko mi je "sirotinjska dizelaca" lijepa...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] Dok sam je gledao na onom parkingu shvatio sam gdje sam pare ulozio  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #63 on: February 19, 2007, 05:00:07 PM »
Ovu drugu sliku si uslika kad sam se ja "isparkirao" @Shajo, treba prije svakog kombinata nekakve tablete za "smirenje" (nije, nije droooga) da pijesh...NEMA IH shajo! Ne prate te!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]@TDI pre si ulozio u tockove, i bash se isplatilo (OZ No:1)
Nobody move, nobody get hurt!

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #64 on: February 19, 2007, 06:27:53 PM »
hhahah nije nije droga.mijagi alo iduci put idemo ja i ti sami na kombinat da vidimo kako mi autpo ide, da znam na shto sam jer se nikad nisakim nisam proba od kad forda vozim.ocemo li otvarat ovaj VOL.4 ???
« Last Edit: March 26, 2007, 12:40:20 AM by motorsport »
ohajtenzgut nei shpikinguz