[!--quoteo(post=17649:date=Feb 1 2007, 06:12 PM:name=NSX)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(NSX @ Feb 1 2007, 06:12 PM) [snapback]17649[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Podji u Autoelektroniku to ti je Tosin Bunar 140 ili tako nesto na granici izmedju NBG i Zemuna (opasna zona [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] ) oni ce ti to tri puta jeftinije uraditi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Nemoj da razmisljas o Radulovicu kad je bilo sta u pitanju [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote]Pravo da ti recem bojim se da mi neko ne ugradi pogresno taj chip,mom dobrom drugu je na vr-6 radio jedan poznati BG servis pa mu je auto bacio bijeli dim iz auspuha i totalno pobrljaveo motor ,a steta mi je da userem motor posto mi je perfektan.Pitacu za taj servis u Tosinom Bunaru ,inace Hvala na pomoci