Author Topic: Evo Mog Bavarca  (Read 311 times)

BMW FUNF

• Guest
Evo Mog Bavarca
« on: January 31, 2007, 05:58:54 PM »
znaci BMW 523                 99-o godiste                170 ks                 180.000 presao                full oprma                ide jebe kevu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] [img src=\\"http://img53.imageshack.us/img53/9422/bmw52yw3.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]

Offline Laki

• View Profile
Evo Mog Bavarca
« Reply #1 on: January 31, 2007, 06:01:33 PM »
Mocno izgleda.Okaci jos koju sliku obavezno.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Evo Mog Bavarca
« Reply #2 on: January 31, 2007, 08:37:19 PM »
e39 mmmmmmmmjedan od naljepsih bembara...vrh daj unutrashnjost morot  i to..
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline bo8an

• View Profile
Evo Mog Bavarca
« Reply #3 on: January 31, 2007, 08:46:52 PM »
odlican, jedan od najljepsih bavarca!!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

BMW FUNF

• Guest
Evo Mog Bavarca
« Reply #4 on: January 31, 2007, 08:53:51 PM »
Nemam nazalost vise slika nisam ga odavno slikao crko  mi je dig.aparat ali kad ga popravim bice slika obecavam

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Evo Mog Bavarca
« Reply #5 on: January 31, 2007, 09:38:01 PM »
xexe,da mi nisi malo daleko,da vidimo kako ide 170 ks vs. 170 ks [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]samo sto je meni dizel,pa bi me sprzio [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline X3M

• View Profile
Evo Mog Bavarca
« Reply #6 on: February 01, 2007, 03:18:01 PM »
super je bendza!imao mi je drug 523, njemu je bio automatik, mnogo dobro auto, a i ide dobro [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
« Last Edit: February 01, 2007, 03:19:19 PM by X3M »

Offline brzi_pas

• View Profile
Evo Mog Bavarca
« Reply #7 on: February 01, 2007, 03:47:24 PM »
Odlicna makina, mislim suvisno je pricati koliko je dobra....@smfilip, 170ks vs 170ks bilo bi tijesno jer tds ima bolji Nm, ali benzin je benzin.. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
Evo Mog Bavarca
« Reply #8 on: February 01, 2007, 04:29:47 PM »
kazu strashan motor (x23), ali zashto samo 170ks iz 2500ccm to ne znam!?!?!?
« Last Edit: February 01, 2007, 04:30:12 PM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Domo_TS

• View Profile
Evo Mog Bavarca
« Reply #9 on: February 01, 2007, 04:46:11 PM »
VRH :!:  :!:

BMW FUNF

• Guest
Evo Mog Bavarca
« Reply #10 on: February 01, 2007, 05:01:46 PM »
Mogo bi stvarno da ima vise konja iz ovih 2500 cm,razmisljao sam o HS chip Tuningu u Beogradu kod Radulovica ali mi traze oko 600 e pa mi je malo mnogo ali cu ipak razmisliti .
« Last Edit: February 01, 2007, 05:05:44 PM by BMW FUNF »

Offline bmw_fan

• View Profile
Evo Mog Bavarca
« Reply #11 on: February 01, 2007, 05:03:39 PM »
pohvala (:

Offline NSX

• View Profile
Evo Mog Bavarca
« Reply #12 on: February 01, 2007, 05:12:37 PM »
[!--quoteo(post=17645:date=Feb 1 2007, 06:01 PM:name=BMW FUNF)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(BMW FUNF @ Feb 1 2007, 06:01 PM) [snapback]17645[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Mogo bi stvarno da ima vise konja iz ovih 2500 cm,razmisljao sam o HS chip Tuningu u Beogradu kod Radulovica ali mi traze oko 600 e pa mi je malo mnogo ali cu ipak razmisliti .[/quote]Podji u Autoelektroniku to ti je Tosin Bunar 140 ili tako nesto na granici izmedju NBG i Zemuna (opasna zona  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] ) oni ce ti to tri puta jeftinije uraditi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Nemoj da razmisljas o Radulovicu kad je bilo sta u pitanju [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Evo Mog Bavarca
« Reply #13 on: February 01, 2007, 05:16:19 PM »
ma oni su to 523i stavili vishe marketinshki jer su 525i zamjenili 528i i trebao im je jedan agregat koji bi upotpunio rupu izmedju 520i - 528i!ali chuo sam samo rijechi hvale za taj motor!a za e39ku su komentari suvishni!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

BMW FUNF

• Guest
Evo Mog Bavarca
« Reply #14 on: February 01, 2007, 05:21:27 PM »
[!--quoteo(post=17649:date=Feb 1 2007, 06:12 PM:name=NSX)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(NSX @ Feb 1 2007, 06:12 PM) [snapback]17649[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Podji u Autoelektroniku to ti je Tosin Bunar 140 ili tako nesto na granici izmedju NBG i Zemuna (opasna zona  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] ) oni ce ti to tri puta jeftinije uraditi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Nemoj da razmisljas o Radulovicu kad je bilo sta u pitanju [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote]Pravo da ti recem bojim se da mi neko ne ugradi pogresno taj chip,mom dobrom drugu je na vr-6 radio jedan poznati BG servis pa mu je auto bacio bijeli dim iz auspuha i totalno pobrljaveo motor ,a steta mi je da userem motor posto mi je perfektan.Pitacu za taj servis u Tosinom Bunaru ,inace Hvala na pomoci

Offline tuningmaniak

• View Profile
Evo Mog Bavarca
« Reply #15 on: February 02, 2007, 10:28:03 PM »
Odlican auto! Prava limuzina! Licno misljenje: bolje je za te pare umjesto chip-a ugradit neki dobar izduv sa finim chromirani zavrsetkom, po mogucnosti duplex ( u oba kraja branika po jedan) + npr.K&N filter. Mislim da je dosta jak i da treba poraditi samo na zvuku, a i odlicno bi mu lega "M" paket opreme!Pozdrav!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline NSX

• View Profile
Evo Mog Bavarca
« Reply #16 on: February 08, 2007, 09:19:58 PM »
[!--quoteo(post=17655:date=Feb 1 2007, 06:21 PM:name=BMW FUNF)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(BMW FUNF @ Feb 1 2007, 06:21 PM) [snapback]17655[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Pravo da ti recem bojim se da mi neko ne ugradi pogresno taj chip,mom dobrom drugu je na vr-6 radio jedan poznati BG servis pa mu je auto bacio bijeli dim iz auspuha i totalno pobrljaveo motor ,a steta mi je da userem motor posto mi je perfektan.Pitacu za taj servis u Tosinom Bunaru ,inace Hvala na pomoci[/quote]Pa sve mape ubrizgavanja se rade na priblizno novim masinama tako da ako tu mapu upises na staru masinu moze svasta bit ali zato kompresiju prvo izmjeris i ne brigas [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]