Author Topic: Najskuplji Americki Auto  (Read 148 times)

Offline Laki

• View Profile
Najskuplji Americki Auto
« on: January 30, 2007, 04:29:45 PM »
Selbijeva kobra super snejk na aukciji je dostigla cijenu od 5.5 miliona $.Za ovaj legendarni auto su se dugo borila dva kolekcionara ,a na kraju je pobijedio Ron Pret koji je nedugo prije kupovine kobre za iznos od 4 miliona americkih dolara kupio i futuristicki koncept Dzenaral Motorsa iz 1940 godine.Super snejk je nastao na osnovi sasije AC kobra u kojoj je smjesten V8 motor sa dva kompresora snage 800 KS.Prije vise od cetrdeset godina super snejk je do stotke ubrzavao za manje od cetiri sekunde.[a href=\\"http://img178.imageshack.us/my.php?image=44723front34yg7.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img178.imageshack.us/img178/7610/44723front34yg7.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]
« Last Edit: January 30, 2007, 04:34:43 PM by RS-6 »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Domo_TS

• View Profile
Najskuplji Americki Auto
« Reply #1 on: January 30, 2007, 06:02:49 PM »
i sad je to strashna mashina a ne prije 40 godina  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] najstari ford je prodat za 685000 ako se ne varam,nekom advokatu iz usa.

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Najskuplji Americki Auto
« Reply #2 on: January 30, 2007, 08:33:57 PM »
[!--quoteo(post=17542:date=Jan 30 2007, 09:02 PM:name=borus_mudus)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(borus_mudus @ Jan 30 2007, 09:02 PM) [snapback]17542[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]i sad je to strashna mashina a ne prije 40 godina  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] najstari ford je prodat za 685000 ako se ne varam,nekom advokatu iz usa.[/quote]da nije advokatu iz dg [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]meni se ovo ne svidja [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Domo_TS

• View Profile
Najskuplji Americki Auto
« Reply #3 on: January 30, 2007, 09:50:47 PM »
[!--quoteo(post=17546:date=Jan 30 2007, 09:33 PM:name=Tico)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Tico @ Jan 30 2007, 09:33 PM) [snapback]17546[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]da nije advokatu iz dg [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote] Nije,a da jeste ne bi bilo prodato njemu nego njegovome sinu  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline X3M

• View Profile
Najskuplji Americki Auto
« Reply #4 on: January 30, 2007, 10:53:32 PM »
aoooooo, nemojte to da mi radite! ovo je cista perverzija od kola!

TDI

• Guest
Najskuplji Americki Auto
« Reply #5 on: January 30, 2007, 11:39:53 PM »
Meni je ova COBRA perverzija. Ipak je to auto koje puca od snage. Kada se sjetim scene iz filma Losi Momci 1 i trke sa Porsheom najezim se heehheheheh

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Najskuplji Americki Auto
« Reply #6 on: January 31, 2007, 03:54:29 PM »
Ova kobra je ekstra i uvijek sam se palio na ovo, u jedom broju auto kluba bila je predstavljena kobra od 1000 i kusur konja kojoj nije smio niko da se postavi na nekom okupljanju u Dubaiu!

Offline brzi_pas

• View Profile
Najskuplji Americki Auto
« Reply #7 on: February 01, 2007, 04:00:39 AM »
eeee, kad se $etim toga okupljanja u Dubai, ocasmo shajo,sfu i ja poc, i niko nam nishta nije moga, i onda dodje taj sa cobrom i sve ih opuva, jedino je posle trile smio da se proba sa dizelacom, i stiga bi ga, no mu se ugasi turbina.......eeeeeeeeeeeep.s. Prejeban auto ovaj shelby, tdi, i meni je scena iz bad boysa ostala i dan danas razmishljam ko bi koga stiga onamo....
« Last Edit: February 01, 2007, 04:01:55 AM by brzi_pas »
Nobody move, nobody get hurt!

TDI

• Guest
Najskuplji Americki Auto
« Reply #8 on: February 01, 2007, 11:36:32 AM »
[!--quoteo(post=17615:date=Feb 1 2007, 05:00 AM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Feb 1 2007, 05:00 AM) [snapback]17615[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]eeee, kad se $etim toga okupljanja u Dubai, ocasmo shajo,sfu i ja poc, i niko nam nishta nije moga, i onda dodje taj sa cobrom i sve ih opuva, jedino je posle trile smio da se proba sa dizelacom, i stiga bi ga, no mu se ugasi turbina.......eeeeeeeeeeeep.s. Prejeban auto ovaj shelby, tdi, i meni je scena iz bad boysa ostala i dan danas razmishljam ko bi koga stiga onamo....[/quote]Ma Shelby bi ga okinuo. Onaj porse je dobar, ali ova kobra je grom!

Offline Laki

• View Profile
Najskuplji Americki Auto
« Reply #9 on: February 01, 2007, 11:41:52 AM »
Mislim da se serija zove kobra (nisam 100% siguran) bila je na TV-u.Glavni junak vozi kobru i radi za privatnu policijsku agenciju.Ne znam dali je ko od vas gledao ovu seriju.
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline brzi_pas

• View Profile
Najskuplji Americki Auto
« Reply #10 on: February 01, 2007, 03:49:44 PM »
Jes, serija se zvala cobra, gledao daaaavno....
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Laki

• View Profile
Najskuplji Americki Auto
« Reply #11 on: February 01, 2007, 04:36:06 PM »
Recenice koje se dobro sjecam iz te serije,kada mu sef kaze "dacu ti Yuga da vozis" [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] .Jer je ovaj stalno brzo vozio i stizale su kazne u agenciju.
2X ALFA ROMEO
BMW