Author Topic: Photoshop styling  (Read 5094 times)

Offline stefan123

• View Profile
Photoshop styling
« Reply #80 on: April 15, 2008, 11:21:37 PM »
Ovo radite za Samsonite ?Ubacite rucnu na ovaj brijeg medju noge.....
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline bmw_fan

• View Profile
Photoshop styling
« Reply #81 on: April 15, 2008, 11:39:20 PM »
pa bio je konkurs za samsonite....ne no smo trebali stavit pogon na sva 3 tocka,a turbina bi se ugradjivala po narudzi za kupce iz dubai-a  rofl maxe oli to je za dijete od 3 godine :D

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Photoshop styling
« Reply #82 on: April 16, 2008, 09:36:03 AM »
(treba ti tabla za crtanje, previse strpljenja) ili jednostavno uzmes u nekom 3d programu i izmodelujes, renderujes i gotovo...samo sto su 3d programi svi teski..no aj da ne filozofiram, sad cu upalit malo ps, da vidim sto se moze odradit
Ti to nama pricas ko da mi imamo kuci tablu za crtanje i 3D program za modelovanje. Ne studira svako Graficki dizajn kao ti!  happy2 happy2Ja se sa PS-om malo zanimam nista ozbiljno, mada da ti pravo kazem ovo je zaraza, kad nadjem neku sliku veceg kvaliteta moram nesto da odradim na njoj... jaoLuka ako dje naletis po netu na neke bolje tutorijale za PS okaci nedjde na forum (ne samo luka vazi za sve)...

Offline bmw_fan

• View Profile
Photoshop styling
« Reply #83 on: April 16, 2008, 11:12:36 AM »
ja sam industrijski dizajner, ako bog da dizajner automobila ili neki tuning dizajner :D...aj potrudit cu se da ti okacim neki tutorial

Offline vuki

• View Profile
Photoshop styling
« Reply #84 on: April 16, 2008, 11:56:38 AM »
Luka, odlicno je  ::thumbsupup:: ne treba mi bas sad da bude 100% savrseno. jednostavno da vidim sta kako stoji a ovo mi je dovoljno. Svdja mi se ova bronza  ::wub::

Offline bmw_fan

• View Profile
Photoshop styling
« Reply #85 on: April 16, 2008, 01:23:54 PM »
pa ako se tebi svidja, onda se i meni svidja :D (to ti je ono "ako je kupac zadovoljan - nema brige")

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Photoshop styling
« Reply #86 on: April 17, 2008, 10:03:15 PM »
Evo nesto na brzinu mislim da je dobro izaslo s' obzirom da sam pocetnik. Luka oglasi se ti kao strucnjak pa prokomentarisi!OriginalMoja verzija

Offline stefan123

• View Profile
Photoshop styling
« Reply #87 on: April 17, 2008, 10:14:47 PM »
U brate..ti bas imas vremena...Super je ispalo....Dje nadje golfa 2  rofl
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline bmw_fan

• View Profile
Photoshop styling
« Reply #88 on: April 17, 2008, 10:17:33 PM »
:D extra,  sad kad si vec imao ovoliko strpljenja sa "clone stapm" mogao bi ga smjestit u nekom boljem okruzenju, neki grad, bilo sto (al u tom slucaju pazi odakle dolazi svjetlost - jer bi u suprotonm morao micat ovaj sjaj sa felni, ovo sto bljesti) bravo momak bravo!  ::msn-wink:: ::yes::@stefan > golf mu je u krviii :D hehe

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Photoshop styling
« Reply #89 on: April 17, 2008, 10:28:41 PM »
U brate..ti bas imas vremena...Super je ispalo....Dje nadje golfa 2  rofl
Vjeruj mi da sam ovo napravio danas posle rucka racunaj max da sam sat vremena sve radio. Da sam imao vise vremena naso bih neke bolje felme al ove znam da su OK i da leze na masu auta pa ih uvijek koristim kad nesto radim na brzinu, da sam imao vremena gledao bi da ga uradim u bijelu boju kao moj golf.  happy2Najlakse mi je da radim ovakve slike dje je auto profesionalno slikano dje je pozadina bijela i vidi se samo asfalt nema mi ni sijenki drveca i ostalih sranja. Nadji mi ti neku alfu na ovu foru da je slika uradicu je da ne bude da radim samo golfove.
:D extra,  sad kad si vec imao ovoliko strpljenja sa "clone stapm" mogao bi ga smjestit u nekom boljem okruzenju, neki grad, bilo sto (al u tom slucaju pazi odakle dolazi svjetlost - jer bi u suprotonm morao micat ovaj sjaj sa felni, ovo sto bljesti) bravo momak bravo!  ::msn-wink:: ::yes::@stefan > golf mu je u krviii :D hehe
Ah i to sto kazes al fora je sto nemam takvih slika koje su pogodne za ubacivanje slika...Ovu sliku mnogi koriste za ubacivanje slika a ja ne mogu naci nidje original a trudio sam se...Naravno da je u krvi a i ispred kuce  rofl roflEDIT:Evo sam se napalio ko dijete kad ga pohvale.... (drugov Vento slika sa okupljanja na kombinat)Od ovoga:                         Do ovoga:       
« Last Edit: April 18, 2008, 11:49:12 AM by 2fast4you »

Offline bmw_fan

• View Profile
Photoshop styling
« Reply #90 on: April 18, 2008, 05:12:10 PM »
samo nastavi :D hehe evo ja ulozio malo u jednu bubu...aj da ti cujem misljenje ja kad radim, volim da bude perfektno, naravno nje jos zavrseno  ::msn-wink::

Offline bmw_fan

• View Profile
Photoshop styling
« Reply #91 on: April 18, 2008, 05:21:12 PM »
pazi, neka tradicija u familiji po muskoj strani je isla samo sa bubama, tako da ako kojim slucajem dodjem u posjed kakve bubetine :D ovako bih nesto od nje  napravio (naravno, para, truda i strpljenja) felne 17 (odvje na slici su 18) spustanje krova 10-ak cm (naravno tu  treba  radit i  stakla  i  sve..), mat crna sa nekim air brushom i naravno motor 1.6 radjeni sa nekom turbinom  happy2 i to bi bilo to :D, ja mislim da mi se tata nebi vadio iz nje :D no da ne idemo dalje u off

Offline bmw_fan

• View Profile
Photoshop styling
« Reply #92 on: April 19, 2008, 03:02:01 AM »
evo  mat boje :D < provali tablicu kako sam napravio :D hehei evo jedna crnobijela ps. jos nije gotovo  ::msn-wink::
« Last Edit: April 19, 2008, 03:04:08 AM by bmw_fan »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Photoshop styling
« Reply #93 on: April 19, 2008, 12:11:10 PM »
Jbga ko zna zna.... respect

Offline bmw_fan

• View Profile
Photoshop styling
« Reply #94 on: April 19, 2008, 04:14:09 PM »
naucit cu te  ::msn-wink::  > evo ti fora za mat boju : selektujes tijelo (kompletno) > onda kopiras taj layer (koji si selektovao naravno) > podjes denis "kljik" na Blending Options > "kljiknes" na Stain > stavis Blending Moda na Linear Light (i naravno stavis crnu boji) a ispod stavis Opacity na koliko ti odgovara (meni je ovdje na 51%) i Angle sam stavio na 0 > onda "kljiknes" OK i to je to (sto se mat boje tice)

Offline Marinovic

• View Profile
Photoshop styling
« Reply #95 on: April 19, 2008, 08:35:01 PM »
Extra je ova mat crna buba,samo probaj ostavit hromirane branike,ono kao hot road... happy2 mnogo bi ljepse izgledalo...

Offline bmw_fan

• View Profile
Photoshop styling
« Reply #96 on: April 19, 2008, 09:10:11 PM »
FILE > SAVE AS i izaberes "Jepg"

Offline tuningmaniak

• View Profile
Photoshop styling
« Reply #97 on: April 19, 2008, 09:25:12 PM »
Evo nesto nije extra nedje na cd imam ostale prerade ove prerade sam radio u vrh glave 10 min.Nisu neke extremne prerade vise volim ovako decentno, ko se razumije vidje ce dosta toga da je radjeno na kolima. Aj da vidju svidja li vi se!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline bmw_fan

• View Profile
Photoshop styling
« Reply #98 on: April 19, 2008, 09:56:12 PM »
dobro je! najvise mi se svidja ova zadnja skoga samo bi je trebalo malo podic (ili  je to zbog hidraulike  rofl) i imas neki neindetifikovani ovjekat metalik sive boje tacno ispod tablice...ok je!pohvale....sto se tice felni  (to je svima problem) al probaj nalazit  neke sa  dobrom perspektivom  - nebi li izgledalo sto realnije i ubjedljivije...jos jednom bravo!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Photoshop styling
« Reply #99 on: April 19, 2008, 09:58:46 PM »
HVALA evo ponovo kazem nije se preko 10 minuta radilo na slici, ono zahvaljujem, svaka kritika dobrodosla ::msn-wink::E za ovaj predmet metak boje kad bolje pogledas to ti je odsjaj od felge odnosno tocka ove druge skoda odsijava sa na vodu.
« Last Edit: April 19, 2008, 10:03:06 PM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!