[!--quoteo(post=17705:date=Feb 2 2007, 12:37 PM:name=gaga)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(gaga @ Feb 2 2007, 12:37 PM) [snapback]17705[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Sto mislite o 100-tki 2.8 V6? valja ti sto to,moze li trosit ispod 15 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] imam jednu za 3.800 moze se spustit za 300 evra.puni ful,registrovana,alu felne od sestice.koliko moze biti registracija,i zamjena kaiseva.Mada koga god sam pitao za kaiseve a ima audija,nije ih mijenja.[/quote]prodacu ti ja audi 100avant 2.0 115ks sa plinom,full oprema,digitalna klima,4podizaca,centralna,siber,retrovizori na struju,abs,servo,volan podesiv po visini i dubini,maglenke,drvene aplikacije,promjenjeni svi kaisevi,novo ulje,muzika komplet pioneer mp3,4 zvucnika,woofer i pojacalo.cijena na pm po dogovoru [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]a sto se tice plina,sad kad je nastelovan kako treba trosi na otvoreno oko 5-6e,a lokal oko 8-9e na 100km.