Author Topic: Audi,misljenja I Iskustva  (Read 784 times)

grga

• Guest
Audi,misljenja I Iskustva
« on: January 28, 2007, 08:40:03 PM »
Posto na forumu nema bas puno zastupljenog Audija i ovog brenda iz Nemacke,bilo bi korisno da se iznesu iskustva i misljenja,pre svega mislim na ucesnike foruma koji su vozili ili se vozili u tom automobilu,bez obzira na tip.Mislim da bi "Beranski audi"imao dosta toga da kaze,pa da pocnemo.Moja iskustva su skromna,tako da su i zanemarljiva za komentarisanje...Dakle gospodo izvolite....[attachmentid=849]
« Last Edit: January 28, 2007, 09:42:26 PM by grga »

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #1 on: January 28, 2007, 09:02:29 PM »
Imam Audia 100 2.3 imas ga u garazhu postavljenogauto je masu udobno i kvalitetno za stotku kazhu da su to jedna od boljih audijevih vjesanja...bar sam tako cuo...ovaj moj je presao nesto manje od 130000 tako da o generalnoj i slicnim stvarima nemam iskustvaradjeno je stelovanje k-glave stavljene nove dizne i pumpa od goriva i skinut katalitzator posle trgovine...poslije toga manje trosimislim ni da mu zavrsna obrada unutra nije losa...jedina mozhda mana je sto je iz 2.3 i 5 cilindara izvuceno 133 ks...a na toliku limuzinu mislim da bi bar 150 trebalo ali ajde sadsve u svemu zadovoljan sam autom
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline ristek

• View Profile
« Reply #2 on: January 28, 2007, 09:06:46 PM »
Moj stari vozi A4 B5 95' 1.8 120 ks(imam tu privilegiju da ga vozim na pranje,tocenje goriva i ostale caletove potrebe)odlican automobil ali skup za odrzavanje,jedan njegov prijatelj je vozio A4 2000 2.5 TDI karavan,to je odlican automobil ali dosta skup.gledao sam juce na tv in test A4 3,0 TDI quattro,MNOGO dobar......
No stop signs, speed limit, nobody\'s gonna slow me

Offline Laki

• View Profile
« Reply #3 on: January 28, 2007, 09:11:04 PM »
Nemam nikakvog iskustva, [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] tako da ne znam sta bih mogao rec o njemu.Inace to mi je jedno od najacih Njemackih auta,pogotovo RS2,RS4,RS6 i S8.
« Last Edit: January 28, 2007, 09:12:44 PM by RS-6 »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #4 on: January 28, 2007, 09:21:10 PM »
moj stari vozi Audi A6 2.4, 2000 godiste (postavi cu jednom slike [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] ), presao je 72000 KMkod nas je vec 6 godina, i do sad nista nije bilo pokvareno, nijednom nije bio u garazu, samo na mijenjanje ulja, i redovne serviseobrada unutra je super, nista ne trakaraima i na zadnju klupu dosta mjesta, i za osobe od 2 metragepek mu je isto velikstvarno smo prezadovoljni tim automto je ovaj, samo nas ima neku neobicnu boju, neku mjesavinu crnog, plavog, i ljubicastog  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] i druge felne (petokrake) [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"http://billeder.bilinfo.dk/billeder300/547701719.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

grga

• Guest
« Reply #5 on: January 28, 2007, 09:33:58 PM »
[!--quoteo(post=17436:date=Jan 29 2007, 12:02 AM:name=Tico)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Tico @ Jan 29 2007, 12:02 AM) [snapback]17436[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Imam Audia 100 2.3 imas ga u garazhu postavljenogauto je masu udobno i kvalitetno za stotku kazhu da su to jedna od boljih audijevih vjesanja...bar sam tako cuo...ovaj moj je presao nesto manje od 130000 tako da o generalnoj i slicnim stvarima nemam iskustvaradjeno je stelovanje k-glave stavljene nove dizne i pumpa od goriva i skinut katalitzator posle trgovine...poslije toga manje trosimislim ni da mu zavrsna obrada unutra nije losa...jedina mozhda mana je sto je iz 2.3 i 5 cilindara izvuceno 133 ks...a na toliku limuzinu mislim da bi bar 150 trebalo ali ajde sadsve u svemu zadovoljan sam autom[/quote]Kakva losa zavrsna obrada,po onome sto se vidi:vrh vrhovaVozi i uzivaj [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #6 on: January 28, 2007, 10:09:12 PM »
[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]a ovo sto pomenu beranski za 6 godina 72000 eo osma godina kod nas kako je 117 i nesto hiljada je presao bio kad smo ga kupili znaci oko 12000 presli [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] to je auto graota drzhat samo se vozi nadje dalje...i shjedi u garazhu...mada nece tako bit kad polozim...i prica skupi za odrzhavanjeto jes stvarno..ova stvarcica sa slike je blizu 100 € placena...[attachmentid=874][attachmentid=875][attachmentid=876]

Offline SFU

• View Profile
« Reply #7 on: January 29, 2007, 07:25:57 AM »
od audija meni paznju zavrijedjuje samoaudi a6 2.5 td(i) '94-'97 i audi cabrio 1.9 tdisve ostalo.....

PS: Qrtza ti ovo ne valja

grga

• Guest
« Reply #8 on: January 29, 2007, 07:58:31 AM »
[!--quoteo(post=17455:date=Jan 29 2007, 10:25 AM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Jan 29 2007, 10:25 AM) [snapback]17455[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]od audija meni paznju zavrijedjuje samoaudi a6 2.5 td(i) '94-'97 i audi cabrio 1.9 tdisve ostalo.....[/quote]A stooo,mozda losa iskustva sa drugim modelima,ili dobra samo sa ovim.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_question.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_question.gif\\" /] Ne pricamo mi o polskom fiatu koji je imao dva modela,mnogo toga stane u sve "ostalo" [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]

grga

• Guest
« Reply #9 on: January 29, 2007, 07:59:10 AM »
Na primer i ova legenda je poslovala pod logom 4 kruga....[attachmentid=879]
« Last Edit: January 29, 2007, 08:21:51 AM by grga »

Offline SFU

• View Profile
« Reply #10 on: January 29, 2007, 08:53:06 AM »
ja imam kuci kapitalan primjerak audi marke pa mi definitivno ne predstavlja nishta posebno!iznio sam 2 modela koja po meni izgledom i motorom neshto predstavljaju! ostali modeli su ispod konkurencije!!!!Audi a6 2.5 td(i) (94-97) je rijedak a mnogo dobar i pouzdan model bolji od novijeg a6 i puno bolji od 100ke!Audi cabrio 1.9 tdi je pravi auto za opushtenu voznju!ostali a pogotovo benzinci pihhhhh.....

grga

• Guest
« Reply #11 on: January 29, 2007, 09:04:40 AM »
Dobro,tvoje misljenje,pre bih rekao ukus,uvazam,sta drugi imaju reci...Uzgred,za motor 2.5 tdi,se i ne otimaju toliko,moja skromna saznanja kazuju da se lose pokazao i da oni koji hoce kvalitetan dizel,pre se opredeljuju za 1.9 tdi.Ne mogu sa sigurnoscu tvrditi,ali to je ono sto sam cuo od vlasnika tih vozila,ali raspitacemo se,sta je tu lose,a sta dobro.Pozdrav [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
« Reply #12 on: January 29, 2007, 09:15:15 AM »
pa eto vidish!!!kazem ti nije isto 5ak 2.5td(i) i shestak 2.5td(i)!!!raspitaj se malo bolje!!!

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #13 on: January 29, 2007, 03:51:22 PM »
evo moja iskustva o audiju.moji roditelji su nekoliko godina vozili audi 200 3.0,ladja,troshio je oko 13 litara.maksimalno udoban,komotan,odlichno vjeshanje.do dushe malo su skupi djelovi ali jbg.

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #14 on: January 29, 2007, 06:10:26 PM »
a da dodam na ovu pricu oko audijevih dizela...nesto mnogo ne pratim dizel motore ali zvuk audijevih deizala je katastrofalan!!!! bruka tako su bucni da je to bruka ...

motorsport

• Guest
« Reply #15 on: January 29, 2007, 06:34:26 PM »
a ne zaebavaj TICO zivota ti.... od svih dizela AUDI mi ima najljepsi zvuk.... joooj kad cujem A6 ili A8 2.5 TDI.... zvizdi ka avion [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #16 on: January 29, 2007, 06:41:31 PM »
a-a jes kako ne torokce ka traktor pi.. mnogo ljepsi ima zvuk 530d mmmmmmm;)mrzim sto vo govorim vw passat ima ljpsi zvuk!

Offline Laki

• View Profile
« Reply #17 on: January 29, 2007, 06:54:07 PM »
Slazem se sa Ticom.Dizel motori od 2.5 TDI koji se ugradjuju u A4,A6 i A8,rade bucno.Prije bih uzeo 1.9 TDI nego ovaj od 2.5.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

grga

• Guest
« Reply #18 on: January 29, 2007, 07:08:23 PM »
[!--quoteo(post=17502:date=Jan 29 2007, 09:41 PM:name=Tico)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Tico @ Jan 29 2007, 09:41 PM) [snapback]17502[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a-a jes kako ne torokce ka traktor pi.. mnogo ljepsi ima zvuk 530d mmmmmmm;)mrzim sto vo govorim vw passat ima ljpsi zvuk![/quote]Jooooj Tico cu li ti bmw-ovog 2.4 dizela,jes' da volim bmw,al' ako ima promasaja to je po meni definitivno promasaj veka.Pa to ne radi kao traktor vec kao berac kukuruza,strasnooo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] a isto tako i recimo golf 2 1.6 d,to je stvarno stres za onog ko ga vozi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #19 on: January 29, 2007, 07:17:35 PM »
ma mici bmw odje se prica o audiju! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]