Author Topic: Moja Kola  (Read 471 times)

Offline X3M

• View Profile
Moja Kola
« Reply #20 on: January 17, 2007, 11:28:47 PM »
dobar je golAf, daj neku sliku unutrasnjosti ako imasp.s. i meni je akuLUmator ovako zapakovan [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Moja Kola
« Reply #21 on: January 17, 2007, 11:29:13 PM »
Ova je bila 95 godiste i to joj je cijena, njena realna cijena u italiju nije preko 800 eura motor je bio dobar, unutra su hvalila 2 prekidacha i kozica za menjac je bila malo izguljena i gume nisu bile nesto, ostalo joj je bilo vrh (znam jer je gledao majstor kojeg sam ja doveo) A nisam je uzeo jer mi otac nije dao blagoslov a ni pare  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] Ne znam za tvoj motor ali ja ti kazem koja joj je cijena 96 i 97 mozes nac od 1800 benzince od 2000 tdi pa vidi!Upucen sam u cijene jer mi otac radi na carinu.

Offline Domo_TS

• View Profile
Moja Kola
« Reply #22 on: January 18, 2007, 12:47:29 AM »
[!--quoteo(post=16544:date=Jan 17 2007, 10:36 PM:name=MICO)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(MICO @ Jan 17 2007, 10:36 PM) [snapback]16544[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]...prednje el. podizace...[/quote]a ja imam i zadnje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] ...ali nemam ,,i? i imam 200 kubika manje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /] kako je milan upucen   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Moja Kola
« Reply #23 on: January 18, 2007, 02:26:53 PM »
tek sad vidjeh topic, mico druze stari dobrodoshao na forum i zdrao vozio toga golfa!ja sam malo odjesecen od svijeta automobilizma, ali dako se vratim u stilu !pusti sto govore dusmani, ovi sto VOZE LANCIE I FORDOVE MRZNE  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

MICO

• Guest
Moja Kola
« Reply #24 on: January 18, 2007, 05:49:29 PM »
hehe [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] neka si ti meni zdravo trile pa pusti kola

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Moja Kola
« Reply #25 on: January 18, 2007, 07:50:29 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pusti sto govore dusmani, ovi sto VOZE LANCIE I FORDOVE MRZNE   [/quote]Hahaha taman tako nema kola bez Golfa!

Offline brzi_pas

• View Profile
Moja Kola
« Reply #26 on: January 18, 2007, 07:56:51 PM »
[!--quoteo(post=16695:date=Jan 18 2007, 08:50 PM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Jan 18 2007, 08:50 PM) [snapback]16695[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Hahaha taman tako nema kola bez Golfa![/quote]xexexexexexe!
Nobody move, nobody get hurt!