Author Topic: Manifestacije u Crnoj Gori  (Read 914 times)

ibiza

• Guest
Manifestacije u Crnoj Gori
« on: May 08, 2006, 10:05:50 PM »
Svake godine kad dodjem na more vidim bezbroj lepo sredjenih automobila.Da li je moguce da se jos niko nije odlucio  da pravi takmicenja ili neke vece skupove.Mislim da bi u letnjem periodu to bila prava stvar.Sta vi mislite o ovome?                    

motorsport

• Guest
« Reply #1 on: May 09, 2006, 12:58:47 PM »
i ja sam bas dosta puta razmisljao o nekom TUNING/STYLING okupljanju u Crnoj Gori, al prvo i osnovno sto nam fali je neki T&S club... koji nazalost jos uvjek ne postoji kod nas! jer to ne moze da organizuje jedan covjek, vec je potrebna citava ekipa, pa onda mnogobrojni sponzori i jos mnogo toga...mada CG je bas zapostavljena sto se tice toga, za razliku od okolnih zemalja (SER,CRO,BiH,MK,SLO...) koje i po nekoliko puta godisnje imaju neku manifestaciju vezanu za automobilizam...                    

Nevid

• Guest
« Reply #2 on: May 09, 2006, 02:48:34 PM »
Pa ovako da ti kazem, deshavala su se neka okupljanja onako na "divlje" ali obichno policija dodje i sve rastjera, ali ova deshavanja su iskljuchivo vezana za podgoricu mislim da kada bi se organizovala neka manifestacija pozvali ljudi iz svih krajeva iz Crne Gore, naravno kao i Vi iz Srbije mogla bi da se organizuje vrlo interesantan show. Ovdje je najvecji problem prikupiti novac, jer niko josh nije ni pokushao neshto slichno da organizuje. Lichno sam par put pokushao da u okviru kruznih ili brdskih trka na samom kraju te manifestacije prodefiluje odredjeni broj vozila ali i za to ti svi traze pare tako da sad za sad i forum nije losh pa polako vidjecjemo shta i kako da se napravi!                    

motorsport

• Guest
« Reply #3 on: May 09, 2006, 09:06:57 PM »
i to sto kazes... za sad je i forum ok, pa polako mozda se nekad nesto i organizuje... mada forum je na samom pocetku rada, tako da ako znate nekoga ko voli automobile a ima bar malo vremena da provede na net-u preporucite mu www.montenegro-racing.com  :lol:                    

Nevid

• Guest
« Reply #4 on: May 10, 2006, 11:11:44 AM »
Da pa polako vidjecju, drug mi je administrator www.cafe.co.yu pa da vididim da nam necje baciti kakvu reklamu za Dz! :wink:                    

ibiza

• Guest
« Reply #5 on: May 10, 2006, 04:25:50 PM »
Ako nista ne bude u skorije vreme napravicemo na leto kad se skupimo na moru :lol:                    

Offline Laki

• View Profile
« Reply #6 on: May 10, 2006, 06:38:50 PM »
Gdje ljetujes na crnogorskom primorju?                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
« Reply #7 on: May 10, 2006, 09:09:19 PM »
ja sam proslo ljeto preko Fandjo Foruma pokusao da organizujem neko okupljanje na moru al bezuspjesno posto su svi dolazili u razlicito vrijeme...                    

ibiza

• Guest
« Reply #8 on: May 10, 2006, 09:46:09 PM »
@RSBudva,Krasici,Herceg Novi zavisi kako se dogovorim sa drustvom.@MotorsportProsle godine sam bio u Budvi ali nisam isao svojim kolima pa nisam mogao bas da se krecem kako mi je odgovaralo.Ove godine sigurno idem svojim autom tako da se vidimo sigurno.                    

Offline Laki

• View Profile
« Reply #9 on: May 11, 2006, 09:07:01 AM »
Prije nego sto krenes javi se pa da probamo da organizujemo neko okupljanje.Pozdrav.                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

ibiza

• Guest
« Reply #10 on: May 11, 2006, 03:22:27 PM »
Dogovoreno                    

Nevid

• Guest
« Reply #11 on: May 12, 2006, 01:21:08 PM »
Ma mozda bi tako bilo najbolje, recimo da damo oglas u nekom dijelu sezone chisto okupljanje ono bezveze negdje pa da vidimo shta bi bilo i kako mozda bi tada neko dao neke bijedne pare za organizaciju. Inache ibiza otprilike da li si upucjen koliko je odprilike novca potrebno za jednu takvu manifestaciju?                    

ibiza

• Guest
« Reply #12 on: May 12, 2006, 06:21:27 PM »
Najskuplja stavka je prostor.Nagrade finansiraju sponzori,u principu ima dosta gluposti i nije ni malo jednostavno ali ko ima pare da utrci za tako nesto njemu nije problem da isfinansira te probleme.                    

crnogorac

• Guest
« Reply #13 on: June 27, 2006, 06:34:37 PM »
odmah krecem iz slovenije kada bude skup sve je jednom prvi put pa i to sto kazu kolege u vezi sa sponzoriranjem                    

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #14 on: June 28, 2006, 12:14:07 PM »
problem je u tome sto puno ljudi kod nas ima sredjena kola,ali su oni \\'furaci\\',najvaznije im je da ih ostali vide i to je to....                    

crnogorac

• Guest
« Reply #15 on: June 28, 2006, 12:46:57 PM »
meni je najvaznije da upoznam nove kolege i prijatelje iz moje crnegorea to sto kazes ja se slazem za neke koje je sama sminka ako sam te razumeoi ako bude ko isao za ili preko slovenije uvek je dobrodosao kod mene samo nek mi se prije javi ja zivim u krskome crnogorac 164 3.0 QV