Author Topic: Toniranje Stakala  (Read 274 times)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Toniranje Stakala
« on: January 04, 2007, 11:53:25 AM »
Interesuje me da li neko u CG radi toniranje stakala? Tonirao bih zadnja bocna stakla,ali znaci skroz,da se dobije efekat ogledala...

Offline Filip_pg

• View Profile
Toniranje Stakala
« Reply #1 on: January 04, 2007, 12:21:29 PM »
hm...ne ga ja znam...ali znam da bi ti mnogo bolje bilo da ih narucis jer BMW ima tu proizvodnu liniju...na ocevu sedmicu su takva stakla,sva...ali nisu maximum,mozda nekih 70%...ali ipak,to je taj efekat

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Toniranje Stakala
« Reply #2 on: January 04, 2007, 03:48:27 PM »
pa narucio bih ja...ali ko ce da plati bmw-krvopijama?majke mi,imam utisak da cijene odredjuju random,kad pogledam u ETK [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Toniranje Stakala
« Reply #3 on: January 04, 2007, 10:55:39 PM »
Gledao sam ja likove sto potamljuju prozore i izloge lokala, kako rade jednog audija S8 i izasao je lootka momak je bio iz njemacke a tonirao je kola za sitne pare.Najbolje bi ti bilo da ih toniraju u BMW ali ako vec hoces jeftiniju varijantu pogledaj nadji kod nekoga i uradi folije.

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Toniranje Stakala
« Reply #4 on: January 05, 2007, 10:25:06 AM »
ma sa folijama bi me panduri ka*ali...ovako mi ne mogu nista [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Toniranje Stakala
« Reply #5 on: January 06, 2007, 12:59:37 AM »
E jbg sta ces! Onda plati pa klati! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Toniranje Stakala
« Reply #6 on: January 06, 2007, 08:55:48 AM »
varas se ako mislis da ce te to spasiti od policije...dok je meni otac vozio onu peticu kao tvoju,on je fabricki imao tintu u stakla,crnu...i sto,morao je da ih mijenja...jbg,uzeli mu tablice!!!tako da te to nece spasiti,moze da se ta tinta odradi samo do odredjene mjere i to ti je to...nemoj se nadat da ako je 100% ogledalo efekat da te nece maltretirat...

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Toniranje Stakala
« Reply #7 on: January 06, 2007, 11:07:51 AM »
ima jedan na 520i isto E39 fabricki ogledalo-efekat,i nisu ga do sad nikako dirali...tako da mislim da to ne bi bio problem,makar u PV,ali sto mi bolje kad ne mogu da nadjem da to neko radi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

pele-79

• Guest
Toniranje Stakala
« Reply #8 on: January 13, 2007, 08:37:12 PM »
[!--quoteo(post=15364:date=Jan 4 2007, 12:53 PM:name=smfilip)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(smfilip @ Jan 4 2007, 12:53 PM) [snapback]15364[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Interesuje me da li neko u CG radi toniranje stakala? Tonirao bih zadnja bocna stakla,ali znaci skroz,da se dobije efekat ogledala...[/quote]ja radim profi zatamnjivanje stakala sa 7godina garancije,atest iz Vince u svim nijansama [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Toniranje Stakala
« Reply #9 on: January 13, 2007, 09:37:31 PM »
pele, choek nece folije nego oce da tonira stakla.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

pele-79

• Guest
Toniranje Stakala
« Reply #10 on: January 15, 2007, 06:45:56 PM »
[!--quoteo(post=16126:date=Jan 13 2007, 10:37 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Jan 13 2007, 10:37 PM) [snapback]16126[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pele, choek nece folije nego oce da tonira stakla.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]cime da ih tonira majke ti?sprejem> [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /]

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Toniranje Stakala
« Reply #11 on: January 15, 2007, 06:51:11 PM »
jesi cuo nekad za jonizaciju stakla? tako se dobija ogledalo-efekat...a ima i jeftinija varijanta,u termo-komori,pa se nekako istopi jedan sloj,ubaci farba i ponovo nanese sloj stakla...ovo je nestrucno objasnjeno,ali tako se radi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
« Last Edit: January 15, 2007, 06:52:42 PM by smfilip »

pele-79

• Guest
Toniranje Stakala
« Reply #12 on: January 22, 2007, 08:47:26 PM »
[!--quoteo(post=16301:date=Jan 15 2007, 07:50 PM:name=smfilip)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(smfilip @ Jan 15 2007, 07:50 PM) [snapback]16301[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]jesi cuo nekad za jonizaciju stakla? tako se dobija ogledalo-efekat...a ima i jeftinija varijanta,u termo-komori,pa se nekako istopi jedan sloj,ubaci farba i ponovo nanese sloj stakla...ovo je nestrucno objasnjeno,ali tako se radi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote]jesam,a znas li koliko je to odvratno i da se to lako grebe i kad  se isprlja da se tesko cisti i da nema efekta kao folija,npr.nestiti od uv zracenja,ne odbija toplotu,nestiti od loma staklaa kod nas vise i policija negleda folijefolija rules [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Toniranje Stakala
« Reply #13 on: January 22, 2007, 09:44:49 PM »
ahahahahahahahahahahaaaaaa....... kakva reklama za folije, sve je smjesno [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]