ne bih poveo nikog,nego bih auto dovezao do garaze prijatelja pa na dizalicu!!!mora se sve provjeriti,onako odozgo nije dovoljno.kao sto sam rekao mogu naruciti prijateljima da mi ga dovedu iz italije,naravno bez ugradjivanja!!!cisto za troskove puta.tako bih eliminisao nekoliko stotina eura,koliko se ugradjuju ovi na placevima.a i razumiju se u auta,odabrali bi mi nesto da valja.ALI... oni dolaze tek u avgust kod nas,a ja ne mogu da chekam toliko [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] da mi prodje ljeto bez auta.ipak je ljeto,tu su ribice,plaza,zuraje,uhhh.moram nesto uzet , ne mogu vise juga voziti,iako mi je dooobro posluzio,svaka mu cast.nikad ga ne bih prodao,ili dao nekom,pa makar istrulio ispred zgradeZAKA, ostacemo u kontaktu,jos cu ja tebe potezati [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Pozz