Author Topic: Fiat Coupe !  (Read 856 times)

gaga

• Guest
Fiat Coupe !
« on: December 25, 2006, 08:21:02 AM »
Zanimju me komentari na racun fiata coupea. Nesto sam ga nameracio, pa bih volio da cujem neke info iz prve ruke.kvalitet,djelovi,rad,potrosnja...

Offline NSX

• View Profile
Fiat Coupe !
« Reply #1 on: December 25, 2006, 09:18:52 AM »
Kvalitet materijala 10 ali je kvalitet izrade losiji, djelovi su malo skuplji od ostalih znaci nista strasno, potrosnja u skladu sa tim kako ide i eto to ti je to.

gaga

• Guest
Fiat Coupe !
« Reply #2 on: December 25, 2006, 11:14:12 AM »
i to je to?sve si rekao,a nista ne rece [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]))mogu li se naci djelovi? neko kaze da je podvozje kao u brava,trosi li 11 ili 15-17? kvari li se,nedje sam procitao da skoro za svaki kvar treba da se vadi motor,kakva mu je elektronika?ima li problema sa turbinom(kod onih sto je imaju) koji mu je uobicajeni kvar motora.....ima tu dosta price...

Offline NSX

• View Profile
Fiat Coupe !
« Reply #3 on: December 25, 2006, 01:32:22 PM »
Nista brate evo ja imam turbasa dvije godine i izvadio sam i turbinu i po motora itd.Kupi golfa dizela ne znam sta drugo da ti kazem [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

gaga

• Guest
Fiat Coupe !
« Reply #4 on: December 25, 2006, 02:06:00 PM »
bas si mi pomogao,sad sam siguran sto cu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /].a golfove cu prepustiti penzosima i bakicama.vise zena u grad vozi golfove 3 no muskaraca  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] jos mazutara,bas ti hvala [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]))

Offline brzi_pas

• View Profile
Fiat Coupe !
« Reply #5 on: December 25, 2006, 05:31:57 PM »
To za vadjenje motora se prica za model od 5cilindara i 20v (ka' u brava HGT)A sto se tice kupea.... (bar o 16v mashinama)Motor i menjac je od poznate delte integrale HF, i taj motor izdrzava svasta...Podvozje ima neka fora da je kao od tipa, sa masu djelova od alfe GTV...Skoljka i unutrashnjost su radjeni u pinninfarininu fabriku (zbog malih serija) na isto mjesto dje se sklapa i ferrari...misli  da ti je ovo dosta sto se tice kvaliteta....
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
Fiat Coupe !
« Reply #6 on: December 26, 2006, 04:08:20 PM »
ne razumijem bash najbolje!ako si se namerachio na njega onda samo kupi nekog ochuvanog i ne shtedi para!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

zaka

• Guest
Fiat Coupe !
« Reply #7 on: December 26, 2006, 07:34:00 PM »
cestitam ti na samoj zelji da kupis coupea i zelim ti da ga u skorije vrijeme pronadjes.Po meni je to najljepsi kupe koji se ikad napravio,dizajnirali su ga zajedno Chris Bangle(poznati bmw dizajner) i naravno Pininfarina o kojem ne treba puno naglabati.U njega se ugradjivalo 4 vrste motora,1.8 16v 131ks2.0 16v 139ks2.0 16v turbo 190ks2.0 20v turbo 220ks,i svaki je motor vrhunski napravljen,a ako si se nameracio na najjaci model nemoj da te odbiju price da motor vadi za svaku sitnicu,kod mjenjanja zupcastog kaisa posao jeste malo komplikovaniji(20v turbo),ali se motor ne mora vaditi nego se nagne na jednu stranu i sve se mjenja bez vecih problema,onda modelu 20v turbo je bolje izvedeno vjesanje i naravno bolje lezi na putu i uspijeli su da potrosnju smanje na nivo motora (16v turbo,4 cilindra).Jedina mana mu je sto ces ga naci ocuvanog za male pare,moras da racunas na najmanje 4000eura ako neces poslije da radis neki veliki servis.Nije komplikovan za popravku,dosta mu djelova odgovara sa fiat brava,ali ima i komponenti koje bi morao da narucujes.Ja sam mojim do sad zadovoljan i jedino me zajebavaju ovi nasi poznati putevi zbog toga sto je spusten i naprijed i pozadi pa malo vise obija bubrege.Uglavnom neces pogrijesiti ako ga uzmes jer je auto neponovljivo.

gaga

• Guest
Fiat Coupe !
« Reply #8 on: December 27, 2006, 08:03:02 AM »
ZAKA,svaka cast.Hvala ti na informacijama.i ja mislim da je autic vrhunski,a moze se naci jeftino.2.0 mi ne odgovara,jer imam u vidu nekih 3 hiljadarke,a za to mogu samo 1.8 16v da uzmem,a da nesto valja.pravo da ti kazem,ne mogu da cekam ljeto da mi stigne [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /])))jer bi mi ga prijatelji dovukli iz italije,i tako bih barem bio siguran da nije ovamo sminkan,i sredjivan da izdrzi odlazak sa placa.limited edition je vrh,pravi mali ferarcic,ali.... bas kosta.1.8 16 v se prodavao za 2.800 na plac ka cetinju,bio je zuti,ocuvan,air bag,klima lijepo  ofarban unutra.lutkica, 96 god,kao presao 115000 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]))ne vjerujem cetinjasima,inace bih ga vjerovatno pazario [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]citao sam da su na turba stavljali plin,i da ide ko metak i dalje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]pozzpogledaj  www.autods.net/
« Last Edit: December 27, 2006, 08:06:25 AM by gaga »

zaka

• Guest
Fiat Coupe !
« Reply #9 on: December 27, 2006, 06:57:48 PM »
za 3000 eura mozes naci i model 2.0 16v 139ks koji fino vuce,ja sam ljetos probao jednog na Cetinju,za kes je bio 2.400,zuti,ali nije bio bas nesto ocuvan,uglavnom motor 1.8 16v je odlican tako da neces pogrijesiti ako ga uzmes.Ako ga budes uzimao na placevima povedi nekog sa sobom ko moze dobro ocijeniti u kakvom je stanju jer ti je mnogo bitno da poslije kupovine spavas mirno jer su to sportska kola i 99% nisu bas polako vozena od starne predhodnog vlasnika tako da im odmah treba <udahnuti svijezi vazduh>,obavezno zamjeniti kaiseve,ulje,filter ulja,goriva,klime,disk plocice itd,ali to i nije toliko skupo koliko je znacajno jer talijan trazi malo vise njege od nekih drugih proizvodjaca.

Offline SFU

• View Profile
Fiat Coupe !
« Reply #10 on: December 27, 2006, 11:00:40 PM »
@jer su to sportska kola i 99% nisu bas polako vozena od starne predhodnog vlasnikane slazem se ja moje auto bash polako vozim!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
Fiat Coupe !
« Reply #11 on: December 27, 2006, 11:51:29 PM »
Me 2.
Nobody move, nobody get hurt!

gaga

• Guest
Fiat Coupe !
« Reply #12 on: December 28, 2006, 09:58:01 AM »
ne bih poveo nikog,nego bih auto dovezao do garaze prijatelja pa na dizalicu!!!mora se sve provjeriti,onako odozgo nije dovoljno.kao sto sam rekao mogu naruciti prijateljima da mi ga dovedu iz italije,naravno bez ugradjivanja!!!cisto za troskove puta.tako bih eliminisao nekoliko stotina eura,koliko se ugradjuju ovi na placevima.a i razumiju se u auta,odabrali bi mi nesto da valja.ALI... oni dolaze tek u avgust kod nas,a ja ne mogu da chekam toliko [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] da mi prodje ljeto bez auta.ipak je ljeto,tu su ribice,plaza,zuraje,uhhh.moram nesto uzet , ne mogu vise juga voziti,iako mi je dooobro posluzio,svaka mu cast.nikad ga ne bih prodao,ili dao nekom,pa makar istrulio ispred zgradeZAKA, ostacemo u kontaktu,jos cu ja tebe potezati [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Pozz

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Fiat Coupe !
« Reply #13 on: January 01, 2007, 01:10:46 PM »
kada se taj fiat pojavio devedesetih odusevio me je komentar jedne test ekipe koja ga je ovako otprilike komentarisala:,,Ovaj automobil iz sve snage pokazuje istinitost one izreke: razlika izmedju odraslog covjeka i djeteta je u cijeni njihove igraceke''Inace, jedno od najzabavnijih automobila za voznju...

Offline NSX

• View Profile
Fiat Coupe !
« Reply #14 on: January 01, 2007, 02:11:32 PM »
Auh 1.8 uzmi ako ces svako da te pegla ja sam ga sa Hondom opeglao u Srbiji dok sam bio (dok je bila zdrava) jedino ako ti je do sminke, a da je zabavan mozda jes al onaj 2.0 20V turbas jes jak ali bas sporo prima gas ja volim NA masine al sto cu do 2000 kubika ovo je najbrze i najjeftinije sto sam moga uzet pa sad bice bolje. I ima jos 2.0 20V bez turbine taj ti je i fun i dovoljno brz 155 konja je motor iz Brava ja mislim.

gaga

• Guest
Fiat Coupe !
« Reply #15 on: January 03, 2007, 08:32:52 AM »
turbas je sigurno bolji za voznju,ali je skuplji,tako da ne vjerujem da cu ga naci do 3 hiljade.sa svim sporednim troskovima.ne mogu se vise opruziti [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ne vjerujem da 1.8 16 v ne moze da zvizdi,kad ima 130 konja,onakvu liniju,a i cini mi se da nije tezak.bice dovoljno da omete vecinu auta.a i sminka je nema sto [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] e zaboravih

Offline NSX

• View Profile
Fiat Coupe !
« Reply #16 on: January 03, 2007, 09:34:35 AM »
Jbg po meni onda to nije to ali aj, jer je dovoljno troje da ti sjednu auto i neces mrdat...

gaga

• Guest
Fiat Coupe !
« Reply #17 on: January 03, 2007, 01:05:26 PM »
NSX, zaj... li me to? nije valjda da 130 konja ne moze cetvoro glat da nosi?pa da je golf dvojka,ne bi osjetio.jesi li siguran,mislim jesi li se svojim ocima uvjerio u to,mozda taj auto nije valjao?kako ide taj tvoj,posto kazes da si izvadio turbinu
« Last Edit: January 03, 2007, 01:55:38 PM by gaga »

zaka

• Guest
Fiat Coupe !
« Reply #18 on: January 03, 2007, 01:53:41 PM »
fiat coupe 1.8 16v 131ks,63000obrtaja,tezina  (1180kg),ubrzanje  od 0 do 100 (9,2sec),max brzina 205kmh

Offline NSX

• View Profile
Fiat Coupe !
« Reply #19 on: January 03, 2007, 02:40:11 PM »
[!--quoteo(post=15280:date=Jan 3 2007, 02:05 PM:name=gaga)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(gaga @ Jan 3 2007, 02:05 PM) [snapback]15280[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]NSX, zaj... li me to? nije valjda da 130 konja ne moze cetvoro glat da nosi?pa da je golf dvojka,ne bi osjetio.jesi li siguran,mislim jesi li se svojim ocima uvjerio u to,mozda taj auto nije valjao?kako ide taj tvoj,posto kazes da si izvadio turbinu[/quote]Pa posto sam napisao da sam izvadio i po motora itd. ide poprilicno dobro a vi kako 'te?!