Author Topic: Fiat Coupe !  (Read 847 times)

gaga

• Guest
Fiat Coupe !
« Reply #40 on: January 23, 2007, 07:34:54 AM »
kao sto sam rekao gore,ja moram podici kredit da kupim auto. i ne namjeravam podizati novi da ga popravljam !!! kad mi covjek koji nema razloga da me laze kaze tako nesto o autu,valjda cu njemu vise vjerovati. pored toga sve drugarice me opucaju da je auto pravo konichko i da bi bio kao klosar [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /])) (ne slazem se sa njima zaka [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] )Ovaj couupe vjerovatno vrijedi te pare, ali odlucio sam da malo usporim sa odlukom.Nisam cak ni bio do placeva put Cetinja.kad tamo snimim situaciju odlucicu sto cu.SFU,ovaj topik nije zbog toga da ja kupim coupea, nego da se svi bolje upoznamo sa autom !nije losa ni serijska limuzina(rijetka), sa  sportskim motorom.i komfort,brzina,sigurnost...Necu se zalecati,sigurno
« Last Edit: January 23, 2007, 07:37:52 AM by gaga »

Offline brzi_pas

• View Profile
Fiat Coupe !
« Reply #41 on: January 23, 2007, 01:12:25 PM »
E nemoj se zalijecat vala, nema potrebe...Ima u tome sto pricash za kredit i za kasnije ulaganje u kola, sa takvim stavom (nikad necu reci da je pogresan) i ne treba da kupish kupea, jer jednostavno taj auto nije za svaki dan, i sigurno mu treba vishe paznje (novca) nego "obicnim" kolima, ali nije to nishta strasno...A sto se tice drugog auta... ipak pogledaj neko drugo, poshto ti ni ona nije bash najsrecnije reshenje, i za nju treba novca dosta i posle kupovine (mislim da ti obavezno mijenjanje kaisheva i zatezace iskoci oko 500e, a to MORAS odma po kupovini odradit)poz, pa da brzo trgujesh neshto po meraku...
Nobody move, nobody get hurt!

gaga

• Guest
Fiat Coupe !
« Reply #42 on: January 24, 2007, 07:31:36 AM »
Brzi, bog te chuo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] dje 500 za kaiseve €? zaka,koliko je tebe kostala promjena kaiseva i zatezaca?posto je to isti motor. i zna li ko koliko kosta registracija tako neke makine 97-98 2000 cc,103 kw? neko mi kaze 320-350 €, je li moguce da je toliko?da imam dovoljno love trgovao bi zakinog coupea,ali.....NEMAM  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

bimmer

• Guest
Fiat Coupe !
« Reply #43 on: January 24, 2007, 09:30:58 AM »
[!--quoteo(post=17174:date=Jan 24 2007, 08:31 AM:name=gaga)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(gaga @ Jan 24 2007, 08:31 AM) [snapback]17174[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]zna li ko koliko kosta registracija tako neke makine 97-98 2000 cc,103 kw? neko mi kaze 320-350 €, je li moguce da je toliko?[/quote]Mene je prva registracija za 2000 cc, 110 kw, 98 god. ispala oko 260-270.

Offline brzi_pas

• View Profile
Fiat Coupe !
« Reply #44 on: January 24, 2007, 09:30:46 PM »
Mislim da je zakin 20 16v, a ne 5cil ka u tu mareu? Na 4cil. promjena koshta ka za svako drugo auto....A gaga, da razmislish o mojoj Lanci? nije turbo!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline NSX

• View Profile
Fiat Coupe !
« Reply #45 on: January 24, 2007, 11:07:51 PM »
Eto njegova Lanca bi ti bila optimum jes da ne izgleda ka kupe ali je brza od obicnog 16V a dosta manje kosta a i drugarice bi ti ostale zadovoljne.

gaga

• Guest
Fiat Coupe !
« Reply #46 on: January 25, 2007, 07:41:19 AM »
bas mi je stalo da zadovoljim drugarice [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] drago mi je sto svi pomazete da nadjem auto [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /], Brzi respect za Lanciu, ali nije ono sto ja trazim(NSX ti rece "dosta manje kosta "sta to znaci? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ) .marea ima 5 cilindara, zna li ko koliko bi bila zamjena kaiseva, sve ukupno?Najveca je muka sto ja ne mogu naci vremenna da pogledam dobro svuda.Dako za vikend skocim do cetinja i omirisem te tamo placeve

Offline NSX

• View Profile
Fiat Coupe !
« Reply #47 on: January 25, 2007, 11:55:14 AM »
Svaki veci servis duplo vise kosta za 5 cil. model a lanca ti kosta 1.500 era manje od ovog crvenog kupea zato sam to rekao pa vidi sam sto ces.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Fiat Coupe !
« Reply #48 on: January 25, 2007, 10:47:25 PM »
Ja licno ne bi uzimao fiata ni mareu ni brava ni bravu, uzmi golfa ili nekog passata kad hoces limuzinu, ili uzmi audi A4,A4 oni nisu skupi, i oktavija nije mnogo...

gaga

• Guest
Fiat Coupe !
« Reply #49 on: January 29, 2007, 09:36:46 AM »
odustao sam od coupea. bio sam na cetinje u subotu,na jednom placu je bio sivi metalic 2.0 16v sa plinom i ispao bi sa sve registr 3000.imao je dobre gume,kozu i svu opremu.ali... nesto mi se ucinio obican, tabla je starinska, linija je nesto kao retro...totalno sam se razbio.Zali boze ove 4 strane postova,HAHAHAHA.Salim se,valjace za nekog drugog.Imam u ponudi audi 100 2.0 93 god.stvarno je opremljeno auto vrh!i prava ladja, mozes zivjet u njemu.Da ne idem u OFF postavicu novi topic.Hvala svima na informacijama,bili ste mi od pomoci

Offline NSX

• View Profile
Fiat Coupe !
« Reply #50 on: February 02, 2007, 03:35:53 PM »
Coupe starinski retro?! A za 20 godina ce biti in samo benzina ako bude bilo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
Fiat Coupe !
« Reply #51 on: February 02, 2007, 09:33:29 PM »
Stvarno, coupe izgleda retro? A kako onda izgleda tuzno audi 100tka pored njega...

gaga

• Guest
Fiat Coupe !
« Reply #52 on: February 02, 2007, 09:57:10 PM »
stotka izgleda ka dinosaurus pored coupea [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Kako reche SFU dobar je coupe,ali za merak,ako imas neko drugo za svaki dan.Meni treba neshto za putovanja.vise mi se ne cini da je coupe dobar izbor.U svakom sluchaju sa dobrim spojlerima,felnama,krilcima i pragovima stvarno izgleda kao ferari,ali za takvo sredjivanje ispod 700-800evra se ne moze izaci.Neki drugi put,kad otplatim ovaj kredit [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
Fiat Coupe !
« Reply #53 on: February 03, 2007, 04:16:52 AM »
Ma druze, definitivno coupe nije za to sto ti trazish, jer definitivno je coupe vrh ali samo kao "drugo" auto, a pored njega da imash neshto konfornije, udobnije i pod jedan sto manje troshi...

Offline NSX

• View Profile
Fiat Coupe !
« Reply #54 on: February 06, 2007, 04:49:48 PM »
[!--quoteo(post=17767:date=Feb 3 2007, 05:16 AM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Feb 3 2007, 05:16 AM) [snapback]17767[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ma druze, definitivno coupe nije za to sto ti trazish, jer definitivno je coupe vrh ali samo kao "drugo" auto, a pored njega da imash neshto konfornije, udobnije i pod jedan sto manje troshi...[/quote]Ne aveta brzi ja podjem s njim do BG i nazad sa 70-75 litara bez stiskanja i odmorim se kao coek jer ima meke siceve i definitivno je najudobniji sportski auto za koji znam jedino ako ide vise od dvoje naravno tu je limuzina limuzina [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]