Author Topic: Polaganje Vozackog Ispita  (Read 632 times)

Offline Laki

• View Profile
Polaganje Vozackog Ispita
« on: December 22, 2006, 05:24:43 PM »
Znaci interesujeme sledece.Dali znate kakva je procedura u vezi polaganja vozackog ispita za kategoriju "E".Znam da prije toga moram da polozim "C" kategoriju i neke testove(kamion do 5t) da bih stekao uslov za polaganje slepera ili kamiona sa prikolicom i da imam 21 godinu(uslov ispunjen).Ako neko zna nesto u vezi ovoga neka rece.Ja jos nisam odlucio kada ce to biti,ali bice.
« Last Edit: December 22, 2006, 05:25:24 PM by RS-6 »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #1 on: December 23, 2006, 12:04:07 PM »
nema ti nekog posebnog uslova...treba prvo da izadjes na testove i zavrsis dopunu B kategorije sa C i onda  dalje redom...

Offline Laki

• View Profile
« Reply #2 on: December 23, 2006, 12:34:09 PM »
Znam to Filipe,ali me interesuje kako kada dodjem da polazem za E kategorija,kako dalje to ide? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline ristek

• View Profile
« Reply #3 on: December 23, 2006, 04:11:00 PM »
kad polozis za c,zavrsio si sa testovima,neznam kako je u bar ali u hn traze da sam nabavis sleper,prikolicar,autobus.....pa tek onda polaganje.
No stop signs, speed limit, nobody\'s gonna slow me

Offline Laki

• View Profile
« Reply #4 on: December 23, 2006, 05:21:05 PM »
[!--quoteo(post=14805:date=Dec 23 2006, 05:10 PM:name=ristek)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(ristek @ Dec 23 2006, 05:10 PM) [snapback]14805[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]kad polozis za c,zavrsio si sa testovima,neznam kako je u bar ali u hn traze da sam nabavis sleper,prikolicar,autobus.....pa tek onda polaganje.[/quote]Znam da u Bar polazu na Mercedes Actrosu.E sad neznam dali ga skola nabavlja ili moras ti. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_eek.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":shock:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_eek.gif\\" /]
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #5 on: December 23, 2006, 06:14:39 PM »
Laki ako je frka za kamion ili autobus probacu ja da ti nabavim, znam lika sto vozi u vektru i to vrh al ne znam smije li da ga da za obuku...

Offline Laki

• View Profile
« Reply #6 on: December 23, 2006, 07:15:22 PM »
[!--quoteo(post=14815:date=Dec 23 2006, 07:14 PM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Dec 23 2006, 07:14 PM) [snapback]14815[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Laki ako je frka za kamion ili autobus probacu ja da ti nabavim, znam lika sto vozi u vektru i to vrh al ne znam smije li da ga da za obuku...[/quote]Nista Milane hvala.Ja cisto ovo da se informisem da vidim kako to sve ide.Pitaj ga samo kakva je procedura posle polozenog ispita za C kategoriju.
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #7 on: December 24, 2006, 06:25:37 PM »
Ja sam za C kategoriju polagao na nekom Zastavinom (TurboZeta) kamionu iz Bara (vlasnistvo auto-skole).Posto sam vec imao B kategoriju testovoi su mi bili vezani samo za C kategoriju. Primjer: motorna kocnica, maksimalni gabariti tereta i sl.Voznaj je kao i za B kategoriju kroz grad s' tim sto obavezno neku raskrsnicu moras proci u rikverc. Prilikom skretanja kamion ne smijes udaljiti vise od pola metra od ivicnjaka. I jos ces morati da okrenes kamion iz tri puta.Sto se tice ,,E" kategorije, to bi i meni bilo interesatno...

Offline Laki

• View Profile
« Reply #8 on: December 24, 2006, 08:20:53 PM »
[!--quoteo(post=14839:date=Dec 24 2006, 07:25 PM:name=Wulfy)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Wulfy @ Dec 24 2006, 07:25 PM) [snapback]14839[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]I jos ces morati da okrenes kamion iz tri puta.[/quote]Na raskrsnicu ili dje drugo.Radili se poligon tipa garaze i krecanje pod rucnom. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #9 on: January 01, 2007, 01:01:22 PM »
Na putu sa dvije trake (6 metra sirina puta) i obavezno te zustave gdje ima ivicnjaka i onda iz tri puta treba da okrenes u suprotni pravac, odnosno da se vratis odakle si dosao, ali tockovima ne smijes da dodirnes ivicnjake. Jos ako ti zapadne kamion bez servo upravljaca (moj slucaj)... No onda je caka da okreces volan na cimanje kvacilom (sto sporija voznja)Sve ce ti instruktor objasniti. Ja sam prvo polagao za ,,B'', pa onda za ,,C'', pa za ,,A''

Offline Laki

• View Profile
« Reply #10 on: January 01, 2007, 04:28:31 PM »
Hvala Wulfy.Koje je boje taj kamion na koji se ti polagao(da bih ga kojim slucajem izbjego [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /])?
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline SFU

• View Profile
« Reply #11 on: January 03, 2007, 08:19:20 AM »
kad polozish za C onda (valjda) treba da imash potvrdu da si vozio C vozilo odredjeni vremenski period i mozesh da polazesh dalje!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #12 on: January 05, 2007, 02:42:34 PM »
Ne sjecam se boje kamiona, ,,C'' kategoriju sam polozio (ili predao dokumeta, sta pise u vozackoj nisam siguran) 20.11.1998. (omatori se...)

Offline Laki

• View Profile
« Reply #13 on: January 05, 2007, 03:33:28 PM »
Hvala vam dobri ljudi.[!--quoteo(post=15465:date=Jan 5 2007, 03:42 PM:name=Wulfy)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Wulfy @ Jan 5 2007, 03:42 PM) [snapback]15465[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ne sjecam se boje kamiona, ,,C'' kategoriju sam polozio (ili predao dokumeta, sta pise u vozackoj nisam siguran) 20.11.1998. (omatori se...)[/quote]Mozda su sad nabavili sa servom. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /] SFU znasi mozda koliko traje taj vremenski period voznje "C" kategorije?
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #14 on: January 05, 2007, 03:48:01 PM »
Sa ,,C'' na ,,D'' (autobusi) mislim da je 5 (pet) godina.

Offline Laki

• View Profile
« Reply #15 on: January 05, 2007, 03:56:46 PM »
Mene "D" kategorija ne zanima,samo "E",jer sam sit autobusa za cio zivot. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mad:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mad.gif\\" /]
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #16 on: February 16, 2010, 06:27:14 PM »
Ne zamjerite... digoh temu iz mrtvih. :P ;DIma li neko neki sajt ili 'pdf' fajl sa testovima za polaganje B kategorije?  ::big_boss:: ???

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #17 on: February 16, 2010, 06:53:21 PM »
Ajde ne sprdaj se casti ti da ti to treba, ja kad sam za motor polagao sve sem prelistao ukupno 10 minuta, i to u sred grada u kafic, ono svako malo krijuci da me ne vidi neko da citam nesto (a nijesu novine :D) ...Ono je sprdnja ziva, ja mozda imam neke od tada, pa pruzi ruku do kotora da ti ih dodam :)

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #18 on: February 16, 2010, 07:29:32 PM »
standardna frka oko polaganja.... eeeee.. ma boli te tuki... imash knjigu pa nauchi :D

Offline Bole

• View Profile
« Reply #19 on: February 16, 2010, 09:36:28 PM »
Cus B?Ada polazi odma za C,da bi posle 3god moga za E,tj sa 21god...ne sprdaj se mali moze ti valjat!