Author Topic: Polaganje Vozackog Ispita  (Read 628 times)

Offline cedo

• View Profile
Polaganje Vozackog Ispita
« Reply #20 on: February 16, 2010, 10:56:08 PM »
@ LakiZa E kategoriju treba da poceras prikolicu u rikverc deset metara,da ti pravo ide,da ne krivuda.I nista vise.
Ne pustaj gas ni za zivu glavu,mog`o bi da pogines !!!

Offline ulicni trkac

• View Profile
« Reply #21 on: February 17, 2010, 09:58:47 AM »
ja sam izvadio ljekarsko za C,sjutra mi je polaganje testova,josh ih nisam otvara,a nisam ni na predavanja isa..ako znam kako cu to naucit...

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #22 on: February 17, 2010, 11:25:38 AM »
standardna frka oko polaganja.... eeeee.. ma boli te tuki... imash knjigu pa nauchi :D
Chush frka! Ja imam do polaganja josh dobrih po' godine...  ::bicycle::Nego eto chisto radi dosade, da malo 'cheprakam' po tome...A malo mi pojasnite to oko C, E, Shnj... kategorija... :P

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #23 on: February 17, 2010, 11:27:41 AM »
Nema nikakvog posebnog pojasnjavanja, imas dodatni list testova ja msm, voznja kamiona, i posebno ljekarsko vadis, i mislim da je skuplje ood onog za B... I naravno polaganje ti je skuplje... Ja cu mozda C polagat, jos nzm

Offline KenWood

• View Profile
« Reply #24 on: February 17, 2010, 12:36:50 PM »
juche sa bratom pricham oko polaganja i kaze mi da je prochitao u nowine i da je bilo na wijesti da od aprila ide po novome.... polaganje pola godine  i 600 jevrica....

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #25 on: February 17, 2010, 12:55:22 PM »
nema leba kod nas od te novosti....testove imas u svaku knjizaru sa kupis...ili kupi knjigu Ratka Pavicevica ,,Bezbjednost Saobracaja,, ona ti je najbolja za ucenje,to mi je prof....oko 10e je.... ::msn-wink::ja sam testove zavrsio,a voznja mi je oko prvog  ::msn-wink::

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #26 on: February 17, 2010, 01:19:08 PM »
ja mislim da sam ja ?o'ek kojem je najbrže voza?ka uzeta,poÅ¡to sam je dobio  suck_kr

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #27 on: February 17, 2010, 01:33:31 PM »
Brao ti ga obelixe :DNego najvjerovatnije se uvodi ovo polaganje od pola godine, to je meni rekao vlasnik jedne autoskole, pa sam se ja prijavio, tj stavio me na listu sad, a polagacu u maj kad napunim 18, al isto po starome iako se to tada uvede... Tako da vi koji punite u ljeto ili tako raspitajte se, mozda i u drugim autoskolama to moze tako , nzm

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #28 on: February 17, 2010, 11:51:52 PM »
Mogao bih i ja to da polazem malo, nije na odmet, koliko kosta to?? Za C kategoriju me zanima. Mora li da se ide tamo ili kako funkcionise?I koliko je za A??
Nema prostora ovdje kapi!

Offline Filip

• View Profile
« Reply #29 on: February 27, 2010, 10:08:00 AM »
Korisno je imati C kategoriju... A sto se tice polaganja od pola godine, neka i treba....Prije neku noc na Parking Delte, na wrh gore, 4 auta stoje i ja ulazim u auto i vidim djevojka ide u rikverc pravo na mene, ja na sirenu uru, ona nista, PO SRED MENE UDARA! srecom isla je polako i auto mi je od plastike pa nista nije bilo....a sad mene interesuje A kategorija, Marinovic sigurno zna, kako se polaze i ostale info...

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #30 on: February 27, 2010, 12:29:27 PM »
mislim da je za A kategoriju 50e tako nesto nisam siguran,shedes na motor 8-micu odvozis da ne pogrijesis,i aj zdrao  rofl