Author Topic: Novogodisnje Okupljanje  (Read 2043 times)

motorsport

• Guest
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #40 on: December 18, 2006, 09:00:06 PM »
sta mislite o parking-u kod SC "Moracha"...??? jel moze utorak ili srijeda veche...??? valjda ce kisa prestat do tad?

Offline Filip_pg

• View Profile
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #41 on: December 19, 2006, 11:55:58 AM »
ne vjerujem da ce kisa stajat...tek ce sad da zahladni...a drugo...dje kod sportskog,na onaj parking???treba nedje drugo,dje ima vise prostora....

Nevid

• Guest
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #42 on: December 19, 2006, 01:58:38 PM »
Vi bogami mnogo gledate fast and da furious,[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Ada pa fino rchete ko cje dolazit, sa koliko izbrojimo se i vidimo je li 10 ili 5 ili 15 kola i kraj. Onda je jednostavnoje da se dogovorimo dje. Mada ja sumnjam da cju docj jer su mi ove 2 nedelje do nove na faxu brutalne, tako da ne obecjavam ali cju se potruditi. I protiv sam alkohol+trke! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":x\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mad.gif\\" /] Fino da cirkamo neshto ok ali onda svi lagano put domova! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] Eto toliko od mene, i ja sam da to bude nedje u gradu, da se ljudi zbune o chemu e radi a mi kluliramo:)) mozemo kod pravnog, na onaj novi parking nedeljom je polu prazan!:) ili mozemo kod neke osnovne skole kod Shtampar makarije ili Radoica Perovic, na kosharkaske terene ili... Eto dosta predloga!

Offline SFU

• View Profile
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #43 on: December 19, 2006, 01:58:43 PM »
pa onda kod dakica!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline bmw_fan

• View Profile
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #44 on: December 19, 2006, 03:15:15 PM »
sto god odlucite javite mi telefonom  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] ja sam za sve kombinacije  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #45 on: December 19, 2006, 04:54:00 PM »
Parking blizu shajove kuce  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

motorsport

• Guest
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #46 on: December 19, 2006, 04:58:03 PM »
ili mozda na parking kod hotela "Ljubovic"...??? a filipe ne treba nam ogromni parking, nece nas 500 bit... meni je onaj parking kod SC "moracha" idealan, al jbg-a danas sam prolazio tuda i parking se placa...[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]mozemo kod pravnog, na onaj novi parking nedeljom je polu prazan[/quote]fora je u tome sto okupljanje nije u nedelju nego u utorak ili srijedu ili cetvrtak... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

TDI

• Guest
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #47 on: December 19, 2006, 05:27:37 PM »
Ljudi jel ima mjesta kod Tehnickog fakulteta ili kod Bloka 5 (na strani Doma Zdravlja)???

Nevid

• Guest
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #48 on: December 19, 2006, 05:47:21 PM »
Bravo onamo kod doma zdravlja je extra ali je stanica policije u onoj zgradi iza, ali nema veze shta nam mogu!:)

Offline X3M

• View Profile
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #49 on: December 19, 2006, 11:35:12 PM »
ili kod auto pjace, ima i preko puta distributivnog centra fin parking, osvijetljen, 'nash kakiiii [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]ili na shpira [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Braveheart

• Guest
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #50 on: December 20, 2006, 07:15:07 PM »
ja dolazim 100% ovo zadnje ne smijem propustit

Offline shajo

• View Profile
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #51 on: December 21, 2006, 12:43:28 AM »
meni je shpiro extra brateja bih tamo nekako sam se srodio sa njimpa ako bude duva vjetar ili neshto ima iza onoga hangfara lijapi parking
ohajtenzgut nei shpikinguz

motorsport

• Guest
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #52 on: December 21, 2006, 12:56:55 AM »
svaki put smo na spira pa je bzv. a i prilaz na spira je nikakav... mene vazda muka uvati kad "moram" tamo icaj nek ovaj put bude negdje u gradu na neki parking.... sta znam...

Offline shajo

• View Profile
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #53 on: December 21, 2006, 06:24:33 PM »
ne mora shpiro,zashto nebi bile garaze na kombinEJT
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline bmw_fan

• View Profile
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #54 on: December 23, 2006, 10:59:04 AM »
zna li se gdje cemo??? kakvi tipovi,evo ja sam za kombinat,svi ga znamo i prilaz je dobar,murija kao murija,ne mogu nas pricerat sile nema

Offline SFU

• View Profile
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #55 on: December 23, 2006, 01:39:41 PM »
ja nisam za kombinat!ja sam za dakica!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline X3M

• View Profile
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #56 on: December 23, 2006, 11:32:30 PM »
sprdate li se vi ovo? eo 10 dana prodje nit se zna kad je okupljanje, ni dje je, ni u kolko je.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /] neozbiljno ste vi ovo shvatili [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
« Last Edit: December 24, 2006, 12:53:38 AM by motorsport »

Offline Laki

• View Profile
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #57 on: December 25, 2006, 10:55:29 AM »
Znali se u koliko ce sati biti okupljanje i dje.Meni je glupo da krecemo iz Bara,ako ce nas biti malo.Mogao bi spisak da se napravi ko ce sve doci.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Filip_pg

• View Profile
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #58 on: December 25, 2006, 03:36:08 PM »
znali se dje idemo???a lista,pa ovako 1.Filip2...

Offline brzi_pas

• View Profile
Novogodisnje Okupljanje
« Reply #59 on: December 25, 2006, 05:36:55 PM »
1.Filip2brzi_pas3...
Nobody move, nobody get hurt!