Author Topic: Prodavnica Auto Muzike I Pratece Opreme  (Read 513 times)

pele-79

• Guest
Prodavnica Auto Muzike I Pratece Opreme
« on: November 20, 2006, 08:02:18 PM »
sredinom januara bi ako sve bude kako je planirano otvaram radnju specijalizovanu samo za auto muziku i pratecu opremu u hn jedinu takve vrste u cg.znaci od marki bice od hu uredjaja pioneer,blaupunkt,alpine i mozda kenwood,i nakamichiod pojacala,zvucnika,woofera i tuba bice magnat,blaupunkt,alpine.kondezatori hifonics i dietzkablovi,adapteri,interfejsi,blendice od acv i dietzcijene vise nego povoljne pogotovo magnat i blaupunkt jer sam direktan uvoznik.tacnije generalni uvoznik.znaci nista sal,sony,lg,sonashi,bira i ostale ludosti!takodje cete moci da dobijete besplatne savjete u radnji da se ne bi desavalo kao sto se desava da laici prodaju robu,pa prodaju najlosiju seriju zvucnika i najace pojacalo. to se nece desavati.takodje ce biti omogucena i profi ugradnja kupljene robe.bice u ponudi i nesto auto opreme,tipa obrvica,tuning farova i stopova,autoalarma,ali to ce doci kasnije.mislim da je dobar potez [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

motorsport

• Guest
« Reply #1 on: November 20, 2006, 08:54:59 PM »
pele; gdje ce to da bude u Herceg Novom...???

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #2 on: November 20, 2006, 11:13:08 PM »
Ekstra al dje ako je samo u HN oce li bit kakvih predstavnostva??

Offline ristek

• View Profile
« Reply #3 on: November 21, 2006, 12:33:54 AM »
vidis sta te pitaju,dje u hn????i nemoj biru da mi diras......
No stop signs, speed limit, nobody\'s gonna slow me

pele-79

• Guest
« Reply #4 on: November 21, 2006, 07:30:10 AM »
[!--quoteo(post=12834:date=Nov 20 2006, 09:54 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Nov 20 2006, 09:54 PM) [snapback]12834[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pele; gdje ce to da bude u Herceg Novom...???[/quote]najvjerovatnije na petlju u igalo![!--quoteo(post=12846:date=Nov 21 2006, 12:12 AM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Nov 21 2006, 12:12 AM) [snapback]12846[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ekstra al dje ako je samo u HN oce li bit kakvih predstavnostva??[/quote]bice i na veleprodaju po pg i nk,bd,samo moram da vidim kojim firmama,jer me strah da ne naruse renome recimo magnata,prodaju najeftiniju seriju a kazu da moze na pojacalo i onda puf!!! ima dosta interesanata ali necu dati svakoj firmi

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #5 on: November 22, 2006, 07:25:08 PM »
Svaka cast...Bas je trebalo nesto tako u CG !
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

pele-79

• Guest
« Reply #6 on: November 22, 2006, 07:35:36 PM »
[!--quoteo(post=12951:date=Nov 22 2006, 08:24 PM:name=stefan123)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(stefan123 @ Nov 22 2006, 08:24 PM) [snapback]12951[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Svaka cast...Bas je trebalo nesto tako u CG ![/quote]jos jedna povoljnost,moci ce i da se salje po cijeloj cg,mada mislim da je najbolje doci i vidjeti jer dok nevidis i ne probas nemozes znati sta uzimas [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] bice to extra

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #7 on: November 22, 2006, 08:29:17 PM »
Poslacu ti PM u vezi prodaje u PG i UL !
« Last Edit: November 22, 2006, 08:29:42 PM by stefan123 »

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #8 on: November 22, 2006, 08:54:26 PM »
[!--quoteo(post=12952:date=Nov 22 2006, 10:35 PM:name=pele-79)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(pele-79 @ Nov 22 2006, 10:35 PM) [snapback]12952[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]jos jedna povoljnost,moci ce i da se salje po cijeloj cg,mada mislim da je najbolje doci i vidjeti jer dok nevidis i ne probas nemozes znati sta uzimas [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] bice to extra[/quote]extra...neces valjda zeznuti nas forumase...?

Offline SFU

• View Profile
« Reply #9 on: November 23, 2006, 01:35:21 PM »
Svaka chast i puno srece i posla u ovom projektu!ali nekako sam se istripovao da je u HN najgora moguca lokacija za "neshto jedino u CG" (nekako mi to dodje kao da si otvorio u Rozajama - znachi totalno u coshak)! a totalno sam ljubomoran sad na Novljane!zar nije bilo bolje makar KO?!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

pele-79

• Guest
« Reply #10 on: November 23, 2006, 01:49:35 PM »
[!--quoteo(post=13008:date=Nov 23 2006, 02:34 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Nov 23 2006, 02:34 PM) [snapback]13008[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Svaka chast i puno srece i posla u ovom projektu!ali nekako sam se istripovao da je u HN najgora moguca lokacija za "neshto jedino u CG" (nekako mi to dodje kao da si otvorio u Rozajama - znachi totalno u coshak)! a totalno sam ljubomoran sad na Novljane!zar nije bilo bolje makar KO?![/quote]hvala!po meni nije hn je veliki grad,dosta veci od kotora,a i novljani su mnogo da kazem opusteniji od kotorana.tezak narod bre u kotor! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  a kome treba nesto preko trajekta i tu je za cas,mada cu i slati robu po busu tako da nije problem.

motorsport

• Guest
« Reply #11 on: November 24, 2006, 12:28:51 AM »
[!--quoteo(post=13008:date=Nov 23 2006, 02:34 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Nov 23 2006, 02:34 PM) [snapback]13008[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Svaka chast i puno srece i posla u ovom projektu!ali nekako sam se istripovao da je u HN najgora moguca lokacija za "neshto jedino u CG" (nekako mi to dodje kao da si otvorio u Rozajama - znachi totalno u coshak)! a totalno sam ljubomoran sad na Novljane!zar nije bilo bolje makar KO?![/quote]ahahahahahahahahahahahhaha...... nekate SFU.... Herceg Novi je metropola brate moj.... nikakav to cosak nije, i nezamislivo ga je uporedjivat sa Rozajama i sl.  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] uzivaj brate, nadam se da ces sad cesce posjecivat nas grad [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
« Reply #12 on: November 24, 2006, 07:30:30 AM »
ja sam rekao da sam chak i ljubomoran na Novljane zbog ove radnje, samo 2 godine u polednjih 20tak nisam bio u HN (i to bash ove nisam), ka i svi Nikshicani (kako ce nedje Novljani dic Metalurg u vazduh), shta cu volim Novi!Ali kazem za nekakav jedinstven biznis u CG Herceg Novi je previshe "udaljen" da ne kazem "zabachen" od ostatka CG!A to da je Novi veliki grad (jes ako si iz Prchnja)?!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #13 on: November 24, 2006, 08:36:21 AM »
Eo mozda ja krenem sa Peletom da radim Ul,Bar,PG i ako krene posao radnja ce bit u PG.

zager

• Guest
« Reply #14 on: November 24, 2006, 05:41:05 PM »
bravo pele skupljamo pare do januara onda!

eno

• Guest
« Reply #15 on: January 09, 2007, 08:58:18 PM »
druže kako napreduju radovi za otvarenje radnje u HN?

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #16 on: January 09, 2007, 09:06:04 PM »
Pele dodje januar al jos nije sredina oce li to brzo?Evo u bar se zna i dje ce da bude ganglendova radnja.

pele-79

• Guest
« Reply #17 on: January 10, 2007, 04:51:15 PM »
[!--quoteo(post=15828:date=Jan 9 2007, 10:05 PM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Jan 9 2007, 10:05 PM) [snapback]15828[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Pele dodje januar al jos nije sredina oce li to brzo?Evo u bar se zna i dje ce da bude ganglendova radnja.[/quote]cuce se!!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  los mi jew januar za poceti,mada ja imam vec sve u risan u magacin tako ako vas sta interesuje,pitajte ili dodjite [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]