Author Topic: Home Reunion Vol.8  (Read 1542 times)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #20 on: November 08, 2006, 09:49:37 AM »
ahahahahahahahahaahhahahahhaha g kako su oni to ozb svatili hahahhahahaha ocete li da se tuchemo a [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #21 on: November 08, 2006, 11:51:53 AM »
sta da se preduzme da se staza ocisti ima li ko kakav predlog
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #22 on: November 08, 2006, 01:03:39 PM »
shajo bi mogao da jos malo spusti golfa i da bude kao ona masina za ciscenje snijega, samo ide i prednjim branikom miche prashinu,kamencice,zhice i ostala sranja sa staze.Prodjes dva puta i napravish nam jedan uzak cisti dio staze Ili neka neko dodje s dobrom muzikom i nek navije bass da oduva to sve oca im u oca jebem
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #23 on: November 08, 2006, 03:23:36 PM »
ne mora da ga spusta nista nego neka zakaci metlu za donji dio prednjeg branika i gotovo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
« Last Edit: November 08, 2006, 03:24:05 PM by X3M »

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #24 on: November 08, 2006, 03:57:22 PM »
ao ne sprdajte se! moze li se kako koji komunalac kidnapovat pa da namo to pocisti ili da uzmemo jedno ciga pa da je ocistimo sa njim uzduz i poprijeko (naravno saljio sam se)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #25 on: November 08, 2006, 09:23:57 PM »
pazite ono je cemovsko polje sve zemlja prvi vjetar opali sva je prasina i zemlja na njega...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #26 on: November 08, 2006, 11:25:46 PM »
ma nije prasina toliki problem, no zice od zapaljenih guma i ostali otpad...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #27 on: November 08, 2006, 11:35:41 PM »
[!--quoteo(post=12258:date=Nov 9 2006, 02:25 AM:name=X3M)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(X3M @ Nov 9 2006, 02:25 AM) [snapback]12258[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ma nije prasina toliki problem, no zice od zapaljenih guma i ostali otpad...[/quote]eo ja kad bijah tamo u nedjelju prodzarah jednom do vrha, ai shajo, ne naidjosmo na nikakav otpad
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #28 on: November 09, 2006, 12:46:48 PM »
znam da je cemovsko polje,znam da je vjetar prashina ovo onoto je nebitno.bitno je da ako se trkamo 1 mora da bude na jednom kraju staze a 2 na drugom kraju staze da bi se izbjeglo udaranje kamenchica i kamenchina u shoferku.to me izludje.shto se tiche kamenja vece i guma ako ih bude to se ruchno moze ochistit.svaki drugi predlog,koji je ozbiljan(trile ponavljam ozbiljan) izlozite pljiz

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #29 on: November 09, 2006, 02:05:36 PM »
Moze! jedan u jedan kraj staze drugi u drugi kraj!A dovoljno je jednom proci gore-dolje i te zice i kamenje pokupit i sklonit!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #30 on: November 09, 2006, 03:42:23 PM »
eto zdogovorili smo se, sve je rijeseno [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

nookie

• Guest
Home Reunion Vol.8
« Reply #31 on: November 09, 2006, 05:02:31 PM »
12.tog je trka na rijeku crnojevica

Offline MUGEN

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #32 on: November 09, 2006, 05:15:22 PM »
svi uspite po 20 eura,i svi maknite tablice...i izdivljajte se i po gradu i po kombinatu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
Izbrisan clan

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #33 on: November 09, 2006, 09:28:49 PM »
[!--quoteo(post=12280:date=Nov 9 2006, 08:14 PM:name=RENAULTSPORT)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(RENAULTSPORT @ Nov 9 2006, 08:14 PM) [snapback]12280[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--] svi uspite po 20 eura,i svi maknite tablice...i izdivljajte se i po gradu i po kombinatu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [/quote]da...a ti ces za to vrijeme da igras dzepnoga bilijara kuci...i puca ti...a sto ce njih da vataju i privode (ne daj boze),za to VIDIMO SE...e djoma prevarantu jedan...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #34 on: November 09, 2006, 09:50:59 PM »
rekoh ja da idemo na kombinat nedje ujutro oko 5 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]a na spira nam nece niko nista, nece da lome kola onuda ;p
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #35 on: November 09, 2006, 09:52:45 PM »
a to je brat moj-nemoj muse cudit hahahahahaha  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] dobra ideja da se razdvoje trkaci,a sto se tice ovog sto moze rukama i za to se slazem,sad ozbiljno pitam ima li kakve sanse da se moze ocistiti do temelja-e vidim da ovjde nema puno spremnih za metlu (tica na tebe ne odnosi ti si za krampu)???

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #36 on: November 09, 2006, 10:10:05 PM »
svi da uspemo po 20e?! a mi svi ukupno nemamo toliko goriva kad dodjemo na okupljanje a ne da uspemo po 20e [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #37 on: November 09, 2006, 11:13:31 PM »
mene boli uvo ja sam PUN PARA  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  hahah qq
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.8
« Reply #38 on: November 10, 2006, 06:56:34 AM »
ja sam juche na ct bio kako sam golfa razgazio cini mi se 50 litara je potrosio.trile ti si moj drug oli samnom na trku da mi sipash hahahahahah, posto i ne mozesh nishta

mustang_GT

• Guest
Home Reunion Vol.8
« Reply #39 on: November 10, 2006, 11:46:20 AM »
ja dolazim dje se svi dogovorite nije mi bitno. kupio sam novu mashinu koja leti mustang je smijeshan ali necu da otkrivam o chemu se radi dok ne dodjem. auto mi ubija mislim vidjet cet i sami. a sto se tiche ciscenja ako svi budete chistili i ja cu zovi te.